FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Adrian Ilie

fcsteaua.ro12.11.2008 05:35

- Domnule Ilie, Ioan Becali v-a înțepat în legãturã cu transferul lui Arthuro. A spus cã...

- ªtiu, am auzit ce a spus. Asta e, ce sã fac dacã nu mã pricep la jucãtori? Am fãcut și eu cît m-am priceput.

- Sînteți ironic?

- Nu, asta e dacã n-am ochi la jucãtori. Am și adus eu mulți jucãtori în varã: Tiago, Arthuro, Kapetanos. Trebuia sã mã încadrez într-un preț, m-am încadrat. Dacã aveam ochi, îl luam pe Ronaldinho, dar dacã n-am avut, asta e.

- Dar Giovanni a propus vreun jucãtor cît timp dumneavoastrã ați fost manager al Stelei?

- S-au propus jucãtori la Steaua. Adicã i se propuneau lui Gigi Becali, dar nu știu de cãtre cine. De exemplu, chilianul Pinto, în jurul cãruia s-a creat un întreg scandal, i-a fost propus lui Gigi. Eu eram în Italia și am auzit cã Steaua a trimis o ofertã de douã milioane pentru el. Ulterior am aflat cã el era liber de contract. Acum, cã a fost propus de Giovanni sau de Daniel Stanciu, nu știu. Oricum, eu cu Giovanni n-am avut nici o discuție sau diferend pe marginea vreunui transfer.

- Dar...

- ªi a mai fost și Miranda. ªi el a fost propus la Steaua pe 1,5 milioane de euro. Dupã ce a cãzut transferul, a fost dus la Dinamo. Bãnuiesc cã pe același preț.

- V-a deranjat comentariul fãcut de Giovanni la adresa lui Arthuro?

- De ce se vorbește de un singur jucãtor? Arthuro e cel mai slab, cel mai prost jucãtor de la Steaua? Nici vorbã. Cu el în teren Steaua a eliminat o echipã extrem de puternicã, pe Galatasaray, a cîștigat meciuri în campionat. A, cã n-a înscris multe goluri, asta e altceva, însã la Steaua se face o foarte mare greșealã.

- Adicã?

- Nu existã rãbdare în privința jucãtorilor strãini. Nu poți sã aduci un strãin și sã te aștepți de la el sã joace imediat la cel mai înalt nivel etapã de etapã. Steaua sã urmeze modelul impus de CFR și sã aibã rãbdare dacã vrea sã scoatã maximum din strãinii pe care îi are în curte! De exemplu, Dani. ªtia cineva de el cînd a venit? Nu. A avut nevoie de peste un an sã devinã un titular incontestabil și poate cã acum e cel mai bun mijlocaș central din România. Apoi, Culio. ªtia cineva de el ceva? Nu, și acum e jucãtor-cheie, dar cei de la Cluj au avut rãbdare.

- ªi Gigi Becali v-a acuzat direct cã i-ați promis cã aduceți un atacant mai bun ca Pepe și cã ați dat-o în barã cu Arthuro.

- Dupã ce s-a jucat în returul sezonului trecut, trebuiau opriți și Pepe și Mendoza. Dacã nu au mai fost doriți, eu cu ce sînt vinovat? Cînd îi ai în curte, te gîndește cã vrei ceva mai bun. Dupã ce nu-i mai ai, începi sã-ți dai seama ce ai pierdut. La momentul acela, atît eu, cît și Lãcãtuș am spus cã avem nevoie de doi atacanți de valoare, nu numai de unul.

- A circulat zvonul cã i-ați spus lui Becali faptul cã Pepe costa 1,5 milioane, dar cã Giovanni ar fi aflat ulterior, de la niște agenți sud-americani, cã fãcea doar un milion de dolari.

- Steaua a fãcut ofertã scrisã pentru Pepe de un milion de dolari, iar Independiente ne-a trimis cã vrea 1,4. Deci, unde e adevãrul? Mai multe nu comentez, prefer sã rãmîn eu cu transferul lui Arthuro și cu faptul cã nu am ochi la jucãtori.

- Gigi Becali a spus cã se va implica el de aici înainte la achiziția de atacanți pentru a se asigura cã vor veni jucãtori de mare valoare.

- Pînã cînd nu se vor da salarii mari, jucãtorii de mare valoare nu vor veni în România. Cine vine sub 500.000 de euro pe an? Fotbaliști ca Savo Miloșevici, Tristan și Darko Kovacevici cer peste o jumãtate de milion salariu. Jucãtorii de acest nivel vor prefera mereu Grecia, Turcia, Rusia, acolo unde obțin salarii mari.

Gazeta Sporturilor

cicerone12.11.2008 06:47

Are dreptate A.Ilie...a cumparat in functie de cat a vrut sa plateasca Becali,vrei vedete sari cu banul si nu mai latra aiurea...se tot lauda cu pepiniera de tineri...vom vedea ce mai iese...

Sa ia modelul Popescu si sa creasca jucatori...de ce nu face asta???

Numai gura de Becali...el din rahat face bici si vrea sa si pocneasca!

JDERUL12.11.2008 07:30

[quote name='cicerone'

Numai gura de Becali...el din rahat face bici si vrea sa si pocneasca!

Doar daca-i va trage sfichi-ul prin gura!

(sfichi=partea terminala a biciului;cea care pocneste)

Hassan12.11.2008 09:48

Sincer sa fiu sunt foarte dezamagit de Arthuro. Orice ai spune despre un atacant, el trebuie sa inscrie, sau sa aiba pase decisive, mai ales daca este varf impins. Arthuro a cam fost corigent la aceste detalii.

Adi Ilie foarte repede da vina pe oier inteleg...desi nu il cred ca a fost el sustinatorul lui Pepe si Mendoza asa cum spune...daca faceau el si Lacatus front comun pt sustinerea lor, nu cred ca mai plecau, nu tot ei l-au convins pe oier sa dea milioane de euro (nu dolari) pe alte ciurucuri?

Oricum, si de Habibou imi pare rau, si de Cyril Thereau....La Steaua acum este criza in dept. ofensiv, in afara de Kapetanos chiar nu e nici unul in stare sa suteze la poarta sau sa dea un gol...VREM PE RICA Neaga titular!!! RICA Neaga!!!

w3bmaster12.11.2008 13:48

Adi a confirmat ce stim cu toti clanu jegosilor de Vecali a p[us mana pe Steaua si vor rezultate si profit maxim cu investitii minime ..

Sper sa se duca dracului

Forza Steaua

Guardian12.11.2008 16:57

Adi nu are nici o vinã .. Pepe chiar trebuia sã rãmanã.

Dileanu12.11.2008 19:58

Pacat de omu asta....de fapt de oamenii astia pe care Becali ia alungat....asta este....Adi,Lacatus,Hagi...RESPECT!!!! Pentru Becali ii vorba de bani dar pentru noi ....

1on12.11.2008 20:03

Vreau sã-i aud pe ãia care dãdeau în Lãcãtuș.

Tupac Amaru12.11.2008 23:53

Poate ca Arthuro e de criticat, poate Adi Ilie e de criticat...

Dar atunci ce poti sa zici despre interlop, cand propune transferul unor handicapati ca Nicolita la Galatasaray si apoi la nu stiu ce echipa din Rusia - si asta pentru sume astronomice, sau cand ne anunta ca Olaroiu e propus la Dinamo Kiev...

Doamne, acest Ioan Becali nu intelege ca el este un cadavru viu deja....

Ingerul din Ghencea13.11.2008 14:00

imi pare rau ca Pepe Moreno a plecat,cred ca facea anul asta fata cu brio la echipa...poate din iarna il i-a iar ciobanasul la echipa(desi e imposibil).A.I nu are vina pentru ca au plecat anumiti jucatori de la Steaua ... daca Jiji asa a vrut asa sa facut

maye14.11.2008 13:32

ciobanul si intreg neamul lui ar trebui decapitati...

clausblaus15.11.2008 10:39
Pacat de omu asta....de fapt de oamenii astia pe care Becali ia alungat....asta este....Adi,Lacatus,Hagi...RESPECT!!!! Pentru Becali ii vorba de bani dar pentru noi ....

Pai cum sa tina pe langa el hahalere fara caracter?El are in jur doar persoane cu "caracter puternic" tari de cap,ca si stapanul,si doritori de mici ciolane cazute de la masa prealuminatului,de aici venind si coloana vertebrala stramba pe care o au majoritatea "mustelor"ce roiesc in curtea ciobanului.

c477u7u15.11.2008 22:14

Pot spune ca este un mare manager, numele care le-a dat exemplu e clar ca i-ar fi placut sa vina la Steaua dar nu sa putut din cauza patronului, a stiut dintotdeauna valoarea lui Pepe si Mendoza si vedem ca este foarte sincer si vorbeste deschis despre dorinta lui si a lui Lacatus de a ii pastra. Giovanni si Ioan Becali nu cred ca vor aduce ceva de valoare la banii ofertiti de Gigi.

Sincer sunt mahnit dar cred ca ne vom reveni si astept cu nerabdare vacanta de iarna pt a vedea ce jucatori va cumpara, mi-as dori sa il vad pe Pedriel mai des in teren sper sa il vad pentru ca mie unu mi sa parut un jucator interesant si unu de o valoare mai mare decat majoritatea atacantilor (nu imi sariti in cap asta e parerea mea)