Iata un pasaj din interesantul dialog purtat de doua personalitati ale fotbalului romanesc si nu numai,intr-o emisiune "Dan Diaconescu in direct",a postului OTV :
Gigi catre Dragomir: "Ba militianule!
Dragomir catre Gigi: "Oligofrenule, analfabetule!"
Dragomir: Ciobanul crede că dacă a avut noroc si s-a imbogățit e vreun Dumnezeu?
(Ciobanul face ochii mari si ramine fară replică)
Dragomir: Tot ce a facut pină acum Ciobanul a facut furind, trișînd, asta este un diavol. Acest trisor, acest hoț de profesie, crede că mă sperie el pe mine?! Este un praduitor si m-a jignit, dar nu mi-e frică de acest diavol!
Becali: Îți dai seama că te pot da in judecată pentru jigniri?
Dragomir: Cum să mă dai, ma in judecata Oligofrenule! Acest analfabet nenorocit pe care-l vedeti dumneavoastră n-a invățat decit să jigneasca
Gigi (timid): Bă militianule, ba
Dragomir: Ai ajuns ce ai ajuns că te-am ajutat noi, mă nenorocitule! Este o greseală a mea si a lui Piturcă acest individ numit Ciobanul!
(Becali ride nervos)
Dragomir: Acesta e un nenorocit, domnule! N-a citit două carti in viata lui!
Gigi (rizind): Oi fi citit tu vreuna!
Dragomir: Mi-e mie frică de bodyguarzii tai, ma Ai muncit tu vreodată in viata ta? Ai facut ceva in viata ta, ma golanule, ma
____
Mai ceva ca pe maidan.
Analizand strict tema data,aceea a drepturilor de televiziune,Becali are perfecta dreptate.Nu neaparat ca ar fi el al Stelei,ci pentru ca a spus-o un om,care are mereu un cuvant greu de spus in aceste probleme ale audiovizualului,Ralu Filip.