FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mitica si Gigi pasibili de a fi convocati la FRF.

Virgil06.08.2005 06:02

Iata un pasaj din interesantul dialog purtat de doua personalitati ale fotbalului romanesc si nu numai,intr-o emisiune "Dan Diaconescu in direct",a postului OTV :

Gigi catre Dragomir: "Ba militianule!

Dragomir catre Gigi: "Oligofrenule, analfabetule!"

Dragomir: Ciobanul crede că dacă a avut noroc si s-a imbogățit e vreun Dumnezeu?

(Ciobanul face ochii mari si ramine fară replică)

Dragomir: Tot ce a facut pină acum Ciobanul a facut furind, trișînd, asta este un diavol. Acest trisor, acest hoț de profesie, crede că mă sperie el pe mine?! Este un praduitor si m-a jignit, dar nu mi-e frică de acest diavol!

Becali: Îți dai seama că te pot da in judecată pentru jigniri?

Dragomir: Cum să mă dai, ma in judecata Oligofrenule! Acest analfabet nenorocit pe care-l vedeti dumneavoastră n-a invățat decit să jigneasca

Gigi (timid): Bă militianule, ba

Dragomir: Ai ajuns ce ai ajuns că te-am ajutat noi, mă nenorocitule! Este o greseală a mea si a lui Piturcă acest individ numit Ciobanul!

(Becali ride nervos)

Dragomir: Acesta e un nenorocit, domnule! N-a citit două carti in viata lui!

Gigi (rizind): Oi fi citit tu vreuna!

Dragomir: Mi-e mie frică de bodyguarzii tai, ma Ai muncit tu vreodată in viata ta? Ai facut ceva in viata ta, ma golanule, ma

____

Mai ceva ca pe maidan.

Analizand strict tema data,aceea a drepturilor de televiziune,Becali are perfecta dreptate.Nu neaparat ca ar fi el al Stelei,ci pentru ca a spus-o un om,care are mereu un cuvant greu de spus in aceste probleme ale audiovizualului,Ralu Filip.

onlySteaua06.08.2005 10:41

este deplorabil ca la conducerea Stelei(cea mai mare echipa a tarii) si la conducerea LPF au ajuns doi ciobani.poate de asta-i si fotbalul nostru asa cum il stim cu totii.

aa,si sa nu uitam cine e presedintele asociatiei fotbalistilor romani-Nicu gheara.si lista poate continua.

asa oameni,asa fotbal.din pacate asta-i adevarul.

savicevici06.08.2005 11:03
este deplorabil ca la conducerea Stelei(cea mai mare echipa a tarii) si la conducerea LPF au ajuns doi ciobani.poate de asta-i si fotbalul nostru asa cum il stim cu totii.

aa,si sa nu uitam cine e presedintele asociatiei fotbalistilor romani-Nicu gheara.si lista poate continua.

asa oameni,asa fotbal.din pacate asta-i adevarul.

Daca sunt ciobani de ce sunt chemati

la TV?

Simplu pentru-ca fac audienta.

De ce ataca antena 1 si gsp zilnic

pe Gigi si Steaua? Pentru-ca Steaua

are 5 milioane de suporteri si asa

isi vand mizeriile.

Ei profita ca Gigi e coleric si il provoaca.

Cred ca ar trebui sa urmeze exemplul

lui Giovani, care decind e la Dinamo nu mai

participa la emisiuni si nu mai da declaratii

decit la conferintele de presa ale clubului.

savicevici06.08.2005 11:06

Pe Steaua.trei.ro puteti gasi

un fragment din dialogul celor doi.

SteauaToronto06.08.2005 11:31

Bai lasa-ne cu panarama aia de site ! Mai bine ati pune osu la munca aici la site cu George! Faceti panarame de siteuri! Vorba aia: Unde sunt multi puterea creste!!!

sorin_77706.08.2005 13:49

pai parca gg era suspendat si nu are voie sa calce in FRF... Deci practic nu are legatura cu fotbalul... Mitica e cam singurul vinovat de scandal S-a luat de o persoana care e suspendata din lumea fotbalului... GG nu te duce!!! Esti suspendat!!! :lol: :lol:

weeezer_2006.08.2005 14:33

mitica nu ma intereseaza. ne-a ajutat cat a fost prieten cu Gigi, acuma tare mi-e sa nu se razbune si el pe echipa, cum fac anumite institutii media... dar Gigi... sa fie judecat de toate instantele posibile in tara asta!!

horse3706.08.2005 17:02

cine a vazut dialogul, (eu l-am vazut) cred ca a ramas blocat. incredibil si inadmisibil!

oare asta sa fie adevarul!?

si unde mai pui ca a aparut si marele impaciutor cu nume de gaina "sir Nicu ghiara" ca sa faca pace. caci "inteleptii fotbalului" o cam luasera razna si multe se mai puteau afla.

ori daca astia-s conducatorii, mai vrem fotbal?

sanbk200206.08.2005 18:02

Da, e pacat ca la conducerea noastra a a jus un taran ca asta, despre Liga nu ma intereseaza.

Adevarul e ca ma bucur ca l-a umilit pe cioban si Dragomir. E domeniu unde oieru se credea invincibil ( al tiganiei si al scandalului ieftin) , dar uite ca s-a gasit cineva sa-l infunde si in acest domeniu atat de drag ciobanului. Cat despre Gheara ce sa mai zic, stapanul lor ( al amandurora ) .

Una peste alta, Gigi nu e in stare de nimic. Jucatori nu mai cumpara , bani nu mai are, urs e doar cu catelusii , in politica e praf... sper sa se sature odata de tot si sa se inchida intr-o lume a lui plina cu Maybachuri, oi si manelisti. Dra, daca se poate cat mai curand.

onlySteaua06.08.2005 18:15
Daca sunt ciobani de ce sunt chemati

la TV?

Simplu pentru-ca fac audienta.

De ce ataca antena 1 si gsp zilnic

pe Gigi si Steaua(Campioana Romaniei 2005)? Pentru-ca Steaua(Campioana Romaniei 2005)  

are 5 milioane de suporteri si asa  

isi vand mizeriile.

Ei profita ca Gigi e coleric si il provoaca.

Cred ca ar trebui sa urmeze exemplul  

lui Giovani, care decind e la Dinamo nu mai

participa la emisiuni si nu mai da declaratii

decit la conferintele de presa ale clubului.

mai,referitor la prezenta ciobanului la "diferite" emisiuni,eu cred ca el singur se autoinvita.nu ti-ai pus vreodata intrebarea:de ce apare(cel putin in ultima vreme) doar la un anumit post de televiziune?

si aici ma refer doar la emisiunile transmise in direct,unde de unul singur se face de tot kkt-ul si nu o mai poate da inapoi ca sunt "facaturi" ale presei.

toata problema este ca atat il duce mintea si nu isi da seama de ineptiile scoase doar cand deja este prea tarziu.

ce ai spus si tu legat de metoda adoptata de catzei,sunt perfect de acord cu ea.intr-un topic mai vechi chiar am specificat-o si eu.din pacate insa nu prea cred ca o sa si fie pusa in practica deoarece ciobanul este cam insetat dupa "publicitate".din pacate!

sorin_77707.08.2005 04:28

nu ar trebui sa ne mai mire nimic de gg... Dar Mitica? Pai asta ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru conducatorii din campionat. Si el e mai cioban decat ciobanu! Amandoi sunt o rusine dar nu sunt singurii. Acesta este inceputul doar!!!