FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Munteanu suspendat din functia de antrenor principal

fcsteaua.ro07.11.2008 12:26

Instalat la conducerea Stelei inainte de meciul tur din Liga Campionilor cu Cimos Koper, Nicolae Munteanu nu a mai apucat returul, fiind suspendat din functia de antrenor dupa infrangerea din Liga Nationala in deplasarea de la Timisoara de miercuri. La sfarsitul acelui meci, fostul mare portar, a fost aprostofat de presedintele Constantin Cazacu, care l-a numit "zero ca antrenor", cei doi avand un schimb de replici dur in vazul jucatorilor.

Nicolae Munteanu a declarat: "Am primit o fituica prin care domnul Cazacu ma instiinteaza ca sunt suspendat pe o perioada de 30 de zile. Aceasta foaie care nu are nicio semnatura si nicio stampila mi-a fost adusa de Cazacu, care, cu fratele sau si un bodyguard au patruns in camera mea de hotel de la Timisoara. Hartia intra in vigoare de la ora 12.00, cand echipa avea masa la ora 13.00, ca sa raman și fara pranz alaturi de baieti. Baietii au plecat la Ljubljana pentru meciul de Liga Campionilor, iar eu m-am intors la Bucuresti. De cateva ore incerc sa vorbesc cu comandantul clubului Steaua, George Boroi, care mi-a spus la un moment dat ca stia ca se vor lua masuri, dar nu asa. Dar acum nu mai raspunde. Sa nu uite niciunul dintre ei, Steaua nu e a lui Cazacu si nici a lui Boroi. Ce trebuia sa fac, sa ma cobor la nivelul lui Cazacu care m-a facut criminal și m-a injurat? L-a dat afara pe Vasile Stanga, pe Radu Voina, pe Dumitru Berbece, pe Cornel Otelea, acum nu mai are pe cine sa schimbe, se poate instala acolo, isi poate lua jucaria preferata. Demnitatea mea nu poate fi calcata in picioare de Cazacu cu niste bodyguarzi, nu trebuie sa imi spuna el ca nu sunt un antrenor bun sau ca sunt un nimic. Sunt destui oameni in handbal care sa faca asta. Sunt un om care mi-am rupt mainile si picioarele si pentru Steaua și pentru nationala Romaniei și ca si altii, adica Stanga și Birtalan, am fost dat afara. Eu nu cred in suspendarea de 30 de zile. Sa le fie rusine ca pe Birtalan l-au dat afara inainte de operatia pe care a avut-o."

Pentru meciul de sambata contra celor de la Cimos Koper de pregatirea echipei se va ocupa antrenorul secund-jucator Bozo Rudic.

robespierre07.11.2008 13:30

Vai Steaua noastra...hal de tara. Si sa nu va aud cu istoria, ca nu toti suntem la fel, ca nu trebuie generalizat. E o tara mizera si infecta care este o anomalie, o tara care exista impotriva firii. Si cred ca am comentat deja prea mult.

SteauaToronto07.11.2008 17:16

Cazacule iti tai gatul !

Ce sufar ca sunt departe de Romania, departe DE Steaua ! si cand vad asemenea oameni care calca Steaua in picioare !

Rusine bah ! nu stiti sa apreciat ce este Steaua !

BECALI, CAZACU ma faceti sa ma uit la meciurile Stelei CU LACRIMI IN OCHI ! Iubesc aceasta echipa mai mult ca mama si voi va bateti joc de ea.

RUSINE ! Bagati bani in mortii vostrii si taceti din gura. Steaua ESTE CELOR CARE O IUBESC CU ADEVARAT !

Piece of Mind07.11.2008 18:49

Toronto, te-ai mai linistit putin? Daca nu era Cazacu, sectia de handbal era pa si pusi de mult!

Problema lui este ca e prea coleric si ia decizii la nervi. Chiar daca Munteanu nu e un mare antrenor, nu-l poti demite la modul asta, pentru ca a fost o mare legenda a Stelei si a Nationalei!

Tupac Amaru07.11.2008 21:06
Toronto, te-ai mai linistit putin? Daca nu era Cazacu, sectia de handbal era pa si pusi de mult!

Problema lui este ca e prea coleric si ia decizii la nervi.

Asa e!

La fel s-ar fi intamplat, posibil, si cu sectia de fotbal daca nu era Becali.

Povestile cu investitori sunt simple scorneli. Nu exista asa ceva in Romania pentru ca nu exista economie. Exista doar ciorditori - mai mari sau mai mici. Unii iti ciordesc portofelul, altii ciordesc toata avutia nationala.

Ma gandesc ca era un evreu prin parlament care ar fi vrut sa ne cumpere (nu-i mai retin numele)! Desi tipul era implicat in tot felul de escrocherii, presa il numea "om de afaceri". Bine, un evreu n-are cum sa fie prin definitie decat un "om ales". Cum ar fi fost sa ne zica Maccabi Bucuresti?

Desi, daca cunoastem istorie, ar trebui sa stim ca de fapt Steaua a fost creata prin desfiintarea echipei Ciocanul (Maccabi in ebraica).

Sau autohtonii care ar fi vrut sa cumpere Steaua. Credeti ca erau mai buni ca Becali? De ce nu au cumparat FEPA74 Barlad? Normal ca voiau sa isi faca un nume prin asocierea cu un simbol, asta e la mintea copiilor!

Ca sa inchei, problema lui Becali e ca este complet idiot. Trebuie sa intelegem ca Becali e unul dintre noi. Oricare. Asta e nenorocirea noastra.

Realitatea este ca suntem o tara de kkt si un popor de kkt.

Adrian07.11.2008 21:20

Tupace nu vreau sa te supara dar dinam0 a fost facuta din Ciocanul.

Steaua a luat locul echipei Carmen.

Joga Bonito07.11.2008 21:28

[.....]

Senzationala in schimb postarea lui Tupac. Un amestec fin intre ironie si realitate dura.

DanStan07.11.2008 21:34

Realitatea e c-ar trebui totusi trasa apa din cand in cand. Altfel toti ca***** vor pluti la suprafata si-si vor inchipui ca-s superiori doar fiindca stau mai bine cu flotabilitatea.

Adrian07.11.2008 21:37

Da...ironie din partea lui tupac, prostie din partea mea si...[....]

greenyes07.11.2008 22:22

Corect este, am ajuns in halul asta. Miile de romani care au murit in puscariile comuniste nu merita apelativele acestea, romanii adevarati care au luptat, murit pentru Romania nu merita vorbele acestea, partizanii nostri (care au luptat pana in 1960 impotriva comunismuluisi care astazi mor fara ca tineretul de astazi sa aiba habar de ei) nu merita vorbele acestea. Doar Romania prezenta le merita si poate nici ea. Romania de astazi este rezultatul a aproape 50 de ani sub ciobota criminala a comunismului si a inca 20 de ani sub "pantoful" comunistilor.

Adrian07.11.2008 22:39

Adevarul e ca Romania nu e o tara de "kkt" si poporul roman nu e un popor de "kkt".

Adevarul e ca tara asta e furata la nesfarsit.

La fel si poporul asta.

De "kkt" sunt cei care fura si cei pe care ii doare in cot si carora le e mai usor sa zica "Tara e de vina" decat sa faca ei ceva.

MoWeed07.11.2008 22:42

Va rog frumos, incetati cu atacurile la persoana

On-topic: Indiferent de rezultatele echipei, un antrenor nu trebuie sa fie demis in acest fel

Alex88pl08.11.2008 11:03

ce dracu ma becalizarea se ia?pacat..ca baietii aia chiar tineau capul sus in europa