Instalat la conducerea Stelei inainte de meciul tur din Liga Campionilor cu Cimos Koper, Nicolae Munteanu nu a mai apucat returul, fiind suspendat din functia de antrenor dupa infrangerea din Liga Nationala in deplasarea de la Timisoara de miercuri. La sfarsitul acelui meci, fostul mare portar, a fost aprostofat de presedintele Constantin Cazacu, care l-a numit "zero ca antrenor", cei doi avand un schimb de replici dur in vazul jucatorilor.
Nicolae Munteanu a declarat: "Am primit o fituica prin care domnul Cazacu ma instiinteaza ca sunt suspendat pe o perioada de 30 de zile. Aceasta foaie care nu are nicio semnatura si nicio stampila mi-a fost adusa de Cazacu, care, cu fratele sau si un bodyguard au patruns in camera mea de hotel de la Timisoara. Hartia intra in vigoare de la ora 12.00, cand echipa avea masa la ora 13.00, ca sa raman și fara pranz alaturi de baieti. Baietii au plecat la Ljubljana pentru meciul de Liga Campionilor, iar eu m-am intors la Bucuresti. De cateva ore incerc sa vorbesc cu comandantul clubului Steaua, George Boroi, care mi-a spus la un moment dat ca stia ca se vor lua masuri, dar nu asa. Dar acum nu mai raspunde. Sa nu uite niciunul dintre ei, Steaua nu e a lui Cazacu si nici a lui Boroi. Ce trebuia sa fac, sa ma cobor la nivelul lui Cazacu care m-a facut criminal și m-a injurat? L-a dat afara pe Vasile Stanga, pe Radu Voina, pe Dumitru Berbece, pe Cornel Otelea, acum nu mai are pe cine sa schimbe, se poate instala acolo, isi poate lua jucaria preferata. Demnitatea mea nu poate fi calcata in picioare de Cazacu cu niste bodyguarzi, nu trebuie sa imi spuna el ca nu sunt un antrenor bun sau ca sunt un nimic. Sunt destui oameni in handbal care sa faca asta. Sunt un om care mi-am rupt mainile si picioarele si pentru Steaua și pentru nationala Romaniei și ca si altii, adica Stanga și Birtalan, am fost dat afara. Eu nu cred in suspendarea de 30 de zile. Sa le fie rusine ca pe Birtalan l-au dat afara inainte de operatia pe care a avut-o."
Pentru meciul de sambata contra celor de la Cimos Koper de pregatirea echipei se va ocupa antrenorul secund-jucator Bozo Rudic.