Imi permit sa postez pe fcsteaua.ro un post ironic de pe blogul lui Daniel Sendre. Jurnalistul se refera la programul lui Gigi Becali in ziua meciului Olympique Lyon - Steaua. Iata cum arata in varianta originala:
"8:00 Mã trezesc, mã dau jos din pat și FAC ISTORIE !!!
8:15 "Doamne, ocrotește-i pe români", prin baie. Pentru cã așa sînt eu: un om care am sentimente, care trãiesc.
8:30 Citesc ziarele, apoi le rup. Ha-ha-le-re !!
9:00 Mãnînc, mã-mbrac, trec pe la oi, CUGET.
9:30 Îl iau pe Breloc și plec la palat. Azi nu vorbesc cu presa, pentru cã n-am voie. Sugi o bomboanã pã partea economicã CNA !!!
10:00 Zapata - Ogãraru, Ghionea, Goian, (CU CAPU') Golanski, - Nicolițã (OBLIGATORIU) Lovin, Dayro ($$$), Rãdoi, (LA MIJLOC) - Semedo, Kapetanos Mapetanos (NU-L SUPORT). Îl sun pe Dorinel, dacã vrea bine, dacã nu - NU. Îl las sã se înece singur.
11:00 "Dacã mã respecți o datã, te respect și eu tot o datã. Dacã nu mã respecți o datã, eu nu te respect de cinci ori". Asta nu e în program, mi-a venit acu', pe loc.
15:00 Decolez spre Lyon. Vreau sã-l spulber pe Aulas !!! E greeeeeeu cu Becaliiii
16:00 Cre'cã dorm, poate visez ce fac disearã.
19:01 Prin Lyon, pe la magazine. Cã d-aia m-am calificat io-n Ligã, a vrut Dumnezeu sã-mi iau cãmãși.
21:30 Îl sun pe Cristi Borcea. Miaau miaaau miaaau!! Viața mea, sã fac mișto de el și de Vasea. Hahahaha, am înnebunit, rîd și-n scris.
21:45 Hai, Doamne ajutã!"