Dica e cel mai bun jucator pe care Steaua il are in acest moment! Despre meci e bine totusi ca am luat 3 puncte pe un teren imposibil unde a plouat tot timpul! Dar acum sa rupem Rosenborg!
Dica e cel mai bun jucator pe care Steaua il are in acest moment! Despre meci e bine totusi ca am luat 3 puncte pe un teren imposibil unde a plouat tot timpul! Dar acum sa rupem Rosenborg!
Alaturi de Dica un meci mare a facut si Hamutovski,care a scos tot.Sa nu cadem in pacat,victoria este de fapt a echipei.
O echipa de caracter.Asa a caracterizat-o Oleg.
Poate nu intelegeti de ce il injurau oamenii pe Dica - daca ati mai fi fost pe la niste meciuri ale Stelei poate ati fi stiut de un incident pe stadionul Lia Manoliu de la un meci cu Brasov camponatul trecut.
Asta despre o parte a galeriei, ceilalti cred ca-l injurau pentru ca fiind un jucator mai lent (dupa cum chiar el spunea) parea ca nu munceste pe teren ca ceilalti jucatori.
Dica are o sarcina mult mai importanta pe teren... El nu trebuie sa munceasca cu fizicul cat trebuie sa munceasca cu capul. Dica tine-o tot asa...
Cred totusi ca Hamu a fost cel mai bun jucator al nostru. El merita cea mai mare nota!!!
Faptul ca am inceput cu dreptul campionatul ne da un ascendent moral asupra celor de la Rosenborg (ei au luat bataie, si inca bine, in ultimul meci al lor). Eu cred ca meciul tur cu norvegienii trebuie tratat cu cea mai mare atentie si ar fi bine, pentru linistea noastra in returul de la Rosenborg, sa le dam o caruta de goluri.
FORZA Steaua(Campioana Romaniei 2005) !
In special in atentia celor care nu au loc de Paraschiv:
a doua nota,dupa 7-le lui Dica,e 6,5 al lui Paraschiv.
In rest 6 pe linie.
Sursa : ziarul Libertatea/07.08.05.
Adica Hamu tot 6 a luat?!?!?
Inseamna ca ziarul ala a vazut cu totul alt meci... Daca nu era Hamu putea sa dea Dica 2 goluri... ca tot mancam bataie. :roll:
De si, ma cam exasperau unele interventii hazardate ale lui Khamu, ma bucur ca evolutia lui a fost una excelenta, in meciul cu Argesul.
Poate nu intelegeti de ce il injurau oamenii pe Dica - daca ati mai fi fost pe la niste meciuri ale Stelei poate ati fi stiut de un incident pe stadionul Lia Manoliu de la un meci cu Brasov camponatul trecut.Asta despre o parte a galeriei, ceilalti cred ca-l injurau pentru ca fiind un jucator mai lent (dupa cum chiar el spunea) parea ca nu munceste pe teren ca ceilalti jucatori.
De fapt este singurul lucru pentru care eu l-am injurat vreodata. Cred ca si explozia aia proasta a lui a venit pe fondul personalitatii sale, oarecum subrede. Daca ar avea o personalitate mai puternica ar fi grozav. Rau la el este faptul ca atunci cand e apostrofat nu mai da nici un randament. Iar , mare parte din voi, nu toti, asta ati facut tot returul, de unde si celel cateva meciuri mai slabe.
La episodul de pe National am fost si eu, la fel ca la toate meciurile Stelei
:twisted: Cu toate ca nu sunt un fan al lui Gigi, m-a surprins placut reactia oamenilor de la tribuna O atunci cand el si-a facut aparitia in tribuna, minute in sir dand autografe.
Farmacistul.
:twisted: Cu toate ca nu sunt un fan al lui Gigi, m-a surprins placut reactia oamenilor de la tribuna O atunci cand el si-a facut aparitia in tribuna, minute in sir dand autografe.
Farmacistul.
Surpins placut?!?
Jiji e un Dumnezeu! :lol: :lol:
la pitesti a fost un meci "imposibil". practic ploaia a inceput cu 3 min. inainte de fluierul de start si s-a oprit cu 5 min. inainte de final. dupa 15 min. "torentiale" nu se mai putea juca nimic si totul s-a redus la o lupta acerba pe un teren desfundat. gazdele pareau oarecum mai motivate si in repriza a II-a au "beneficiat" constant de presiunea facuta pe arbitru de banca lor tehnica.
dupa un inceput ezitant, cand pitestiul s-a adaptat mai bine conditiilor meteo, Steaua a preluat controlul si am reusit sa-i impingem permanent. din min. 65 s-a simtit insa oboseala acumulata in ultima saptamana (3 meciuri in 6 zile jucate in conditii climaterice dificile si extrem de diferite). pitestiul juca destul de simplu cu baloane lobate la nivelul fundasilor centrali si paravane pentru. jucatorii din linia mediana, sperand intr-o deviere norocoasa. principalele probleme au aparut la noi mai ales in zona mijlocasilor centrali si in banda stanga. cand Paraschiv si Lovin au cedat fizic Steaua a inceput sa piarda usor baloanele respinse din aparare. pana la urma Oleg a fost obligat sa aduca in centru un jucator puternic si l-a introdus pe Goian. din acel moment argesul s-a "topit".
banda stanga s-a dezorganizat si ea in final. Nesu si Bostina stateau oarecum departe unul de celalalt, dar si de adversarii directi, iar dublajul nu functiona. cartu a simtit "problema" si l-a introdus pe dobre care l-a invaluit permanent pe Nesu, incapabil sa se impuna fizic pe un teren desfundat.
una peste alta o victorie meritata. argesul a vrut mult (parea super motivata), dar pana la urma a dovedit destula saracie in mijloacele de exprimare. "caderea" noastra fizica e oarecum de inteles. Steaua a incercat sa joace cat mai economic, avand in vedere programul trecut si viitor. cei mai buni au fost Hamu (desi nu au existat mari ocazii, el a fost extrem de sigur prin plasament si priza), Ogararu (f.bun), Baciu (in crestere) si Ghionea (puternic si fara "fitze" a dat practic in toate mingile) si Dica (de departe mintea limpede din teren). Nicolita si Dinita s-au straduit sa ajute, dar terenul infernal i-a dezavantajat.
arbitrajul bun in prima repriza a "degenerat" dupa pauza. intimidat de cartu, Constantin a dat "o suta" de libere pentru. Arges, impingandu-i spre careul nostru. fara folos insa!
ca sa inchei, ma "leg" de un post anterior: Gigi va fi "mare" daca ne calificam in Liga!
Da sa vedeti cum Jiji o sa umfle in pene dupa ce Steaua o sa se califice in CL! Ca de calficat ne calificam sigur! Le dam 3-0 acasa!