FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cei care am ales sa "NU"

«12»
DanStan01.11.2008 15:07

Ce e aia 'suporter' ? Clarificati va rog notiunea asta.

Dubios02.11.2008 01:43

intrebare pt cei care au fost vreodata la o deplasare in tara:pe ce bilete ati intrat?eu sunt de parere ca bilete alea nu erau ale lui,bilete de pe Dinamo au fost pt suporterii stelisti care vin la meci,mai precis bilete ni le meritam din plin(erau ale noastre),la discutia cu oieru' nu s-a vb deloc despre bilete

f234567k02.11.2008 01:52

@Dubios

Este adevarat ca 4 brigazi din Sud nu vor mai afisa steagul de gard(acasa+deplasare) pe o perioada de timp necunoscuta din cauza scandalului cu ciobanul?

Dubios02.11.2008 01:53

da

Radu1802.11.2008 06:29

Respect celor care au ales sa nu se mai prezinte la meciuri!

seven702.11.2008 10:37

Respect celor care au ales sa-si pastreze mandria si onoarea ( specifice sau cel putin ar trebui sa fie specifice oricarui suporter stelist ) si au refuzat biletele ciobanului. Cei care il pupa in fund pe Becali nu sunt stelisti adevarati sunt sclavii lui. :steagcruce:

1uLy4Nn02.11.2008 20:20

sunt "NU" cu desavarsire.dar ce sa faci cand liderii de galerie pun banii ciobanului mai presus de iubirea pentru Steaua? nu ai ce face..decat sa stai si sa te uiti cum unii se transforma in curve

iancu dragosh02.11.2008 20:44

Tot ce imi doresc este ca acest grup sa ajunga dintr-unul minoritar intr-unul majoritar

STARforce02.11.2008 20:58

Este deja majoritar chiar daca nu ii se face simtita prezenta.ESTE...

motociclistul04.11.2008 11:19

salut , eu am renuntat sa mai merg la stadion, de vreo 6ani cam de atunci am observat ca lucrurile vor merge din ce in ce mai prost. citeam comentariile si vreau sa spun ca pina si sclavii au un statut, bun rau dar il au, "domnul"sau mai bine spus "tovarasul" sau si mai bine "stapanul" Becali ne considera propietatea lui. pardon "sefu"dar atata timp cat noi dam bani pe bilete ar trebui avem statut de vip-uri nu de rahatii dvs de care va descotorositi cand trageti apa. ne cereti sa respectam echipa dar dvs aveti aceasta decenta? Se pare ca nu. ne faceti golani,"bagabontii", dar uitati ca noi am fost cei care creaza atmosfera la stadion, atmosfera cu care trebuie sa recunoasteti ca va mandriti. peluza va injura poate pentru felul dvs dictatorial, v-ati gandit vreo data la acest aspect? nu va cuz stimate domn Becali ca nu aveti valori morale va acuz ca nu le aplicati.deci sa revin FRATILOR sa dea domnul sa intram si anul viitor in grupele ligii si sa nu mai mergem la stadion sa nu mai facem spectacol sa nu mai plangem cand mancam bataie nemeritat si sa vedem si atunci vom fii golani si bagabontii? si atunci o sa trimita "SEFU" bodiguarzii sa ne rupa capul. nu domnule Becali noi cei care suntem suporteri nu va injuram noi va cerem sa aveti decenta si sa ne respectati, si sa intelegeti ca banii va ofera un anumit statut dar acest statut va obliga sa aveti decenta si sa respectati oameni,altfel sunteti un anonim.

drlv8504.11.2008 11:26
pot sã jur cã articolul ãsta e scris de yoyoyy

traiesc acelasi sentiment !

joseph04.11.2008 11:30

va inselati. e scris de oameni din peluza, care au avut acces la bilete, dar le-au refuzat

Stanici04.11.2008 12:46
CITAT(Guardian @ Nov 1 2008, 02:23 PM)

pot sã jur cã articolul ãsta e scris de yoyoyy

traiesc acelasi sentiment !

Intuitia feminina va inseala de data asta.

drlv8504.11.2008 15:39
va inselati. e scris de oameni din peluza, care au avut acces la bilete, dar le-au refuzat

Ok .. A fost alegerea lor .. Dar nu o vad ca pe un compromis cu ciobanul faptul sa te duci la derby mai ales de catre cei care`si traiesc viata pentru asta.

Viziuni diferite .. mentalitati .. nu stiu .. zi-le cum vrei .. pur si simplu asa vad eu din exterior.

Nu iau partea nimanui .. toti avem problemele noastre .. ce ma deranjeaza e ca se formeaza iar tabere .. iar ciobanul e singurul care are de castigat din asta. Atat.

«12»