FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Shelbourne 4-1 (4-1)

rady03.08.2005 16:25

Victorie!!, in sfarsit un meci frumos, atat din punct de vedere al spectacolului cat si din punct de vedere al scorului. Steaua a jucat frumos, si a castigat meritat meciul, singura MARE problema sunt cele 2 eliminari, doi jucatori carora le vom simti lipsa in dubla cu Rosenborg

Foarte buna prestatia lui Nicolita, omu ala are resurse nelimitate!!

Apropo.. am captat golurile 2 si 3.. doar reluarile totusi, George, ti le trimit?

rady03.08.2005 16:27

apropo, imi place word filterul asta :)

FANATIK RED-BLUE03.08.2005 18:41

Tocmai am venit de pe Ghencea.Bravo baietii, le-ati dat peste nas irlandezilor astia care au avut niste declaratii prea infumurate. Pacat de Dica si Dinita, care vor lipsi din dubla cu norvegienii.

Se pare ca Rosenborg, continua sezonul extrem de slab fiind invinsa cu 5-1. Hai ca se poate baietii. Curajul, determinarea, ambitia, inteligenta, spiritul de luptator, sunt ingredientele care poate face din visul C.L. al tuturor stelistilor, o certitudine

Sunt prea surescitat dupa acest meci, mai spun doar: Lupta Steaua! Lupta Steaua!.........................

Bisquit04.08.2005 08:30

A fost un meci frumos, mai ales a doua repriza..

Ce e rau.., ca am luat doua rosii!!

Ca si in meciul de supercupa il remarc pe Nicolita!! Omul meciului!!!! Prestatie proasta a avut Baciu!!

Asta e parerea mea...oricum echipa s-a miscat bine!!

SSK04.08.2005 08:47

Steaua a fost cu o clasa peste adversarul direct. Iar in multe momente s-a jucat efectiv admirabil, cu niste faze in viteza, direct pe poarta, dintr-o atingere, ce mai...o incantare. Evident, toate astea au fost posibile si "datorita" adversarilor nostri (care ne-au mai facut cadou si 2 goluri), dar faptul ca Steaua incearca si uneori reuseste sa reediteze acel joc spectaculos, in viteza care ne-a incantat pe toti in trecut este un semn bun pentru sezonul care a inceput.

Pe de alta parte, trebuie sa remarcam si faptul ca daca Protasov a venit cu un apetit mai mare pentru ofensiva, apararea noastra altadata de netrecut a inceput sa dea rateuri. E drept ca de la inceputul sezonului doar intr-un meci am jucat in formula standard (Ogararu-Ghionea-Radoi-Nesu) si atunci nu am luat gol (in Irlanda). Ar trebui insa sa fim ingrjorati pentru ca irlandezii au marcat un gol pe o greseala mare de aparare (sau ma rog, maricica, daca e sa ma gandesc totusi la greselile lor... :P ) si au mai avut vreo 2 ocazii destul de mari. In mod clar cu Rosenborg nu mai putem gresi in halul asta.

Si mai trebuie sa remarc aceeasi prostie si lipsa de disciplina a fotbalistului roman, in cazurile Dica si Dinita. Cnad stii ca urmeaza un meci in care chiar poti sa speri in mod realist la o calificare istorica, sa iti arda de batai sau de simulari mi se pare o bataie de joc. Mai grav e ca ambii jucatori sunt din atac, unde se stie ce bine stam. Dica sigur va sta 2 etape (daca nu se batea cu el, poate mai avea o sansa, dar asa...), dar Dinita va fi probabil suspendat doar un meci.

In fine, eu raman optimist pentru dubla care ne asteapta. Avem o sansa cum nici nu ne imaginam !

ANTIgigi04.08.2005 08:49

Ai dreptate Bisquit, nu esti singurul care l'a vazut cel mai prost de pe teren pe Baciu ci si eu si majoritatea suporterilor.Dar in lipsa de alti fundasi...asta e nu avem ce face.Felicitari echipei Steaua pentru meci si as putea spune chiar si lui Hamu-gol(cine stie ce se intampla daca luam gol la inceput).Bravo Nicolitza,Bravo Hamu,Bravo Steaua...

SteauaToronto04.08.2005 09:38

Bai ce e aici voi nu mai critici aduceti dupa fiecare meci! Mai bine ati spune ca Lovin e in crestere de forma, Sorin Ghionea a dat pasa de gol pentru Nicolita, Victoras Iacob e atacantul de careu pe care Steaua a avut nevoie intotdeauna!

Si am uitat ceva Dica l-a batut pe irlandezul ala! :lol:

Allen04.08.2005 09:48
Si mai trebuie sa remarc aceeasi prostie si lipsa de disciplina a fotbalistului roman, in cazurile Dica si Dinita. Cnad stii ca urmeaza un meci in care chiar poti sa speri in mod realist la o calificare istorica, sa iti arda de batai sau de simulari mi se pare o bataie de joc.

Eu as remarca prostia unora dintre suporteri care se cred mari "ultrasi" imitand maimutele. Daca e adevarat ca observatorii meciului de aseara au notat incidentul, si-l vor trece in raport, atunci e posibila o amenda si o suspendare a terenului. Daca de amenda ma doare fix undeva, in schimb m-ar durea sa ne inchida stadionul, si sa nu pot intra la meci din cauza unor idioti cu creierul mai mic decat al maimutelor pe care le place sa le imite. :evil:

Virgil04.08.2005 10:43

Daca pe Dica il inteleg,ca nu avea cum sa reziste 94 de minute sicanelor venite din partea lui Rogers,pe Dinita nu-l inteleg absolut de loc.

A luat ca un prost doua galbene intr-o singura repriza.

Dupa ce se plange ca o baba la cea mai mica atingere a adversarilor,simuleaza si lasa echipa in inferioritate numerica.E prea mult.Am avut emotii in acel final de meci pana cand a venit golul lui Oprita,

E fantastic ca echipa reuseste sa-si faca peste 10 ocazii clare intr-un meci,din care marcheaza 4 goluri.

E frustrant sa vezi cum apararea poate sa gafeze nepermis si sa ia goluri ca in curtea scolii.

Probabil ca una fara alta nu se poate.

Am intalnit o echipa rudimentara,slaba valoric.Dar si asa se poate spune ca Steaua s-a schimbat mult in bine.

In situatia in care nu mai avem cel putin 3 dintre cei mai reprezentativi jucatori ai sezonului trecut,trebuie apreciat ce a facut Oleg pana in acest moment.

Cei care abia l-au asteptat la cotitura si l-au criticat dupa nefericitul rezultat din Supercupa,ar trebui sa recunoasca faptul ca nu prea le au cu sportul asta si sa se ascunda.

sorin_77704.08.2005 10:53

Antrenamentul a luat sfarsit. Acum incepe adevarata intrecere. Acum fiecare stelist trebuie sa inteleaga ca are o sansa unica de a accede in CL si de a simtii aerul unei competitii cu adevarat fabuloasa. Avem sansa de a da piept cu Chelsea, Barcelona sau Real Madrid chiar aici la Bucuresti. Steaua intra in lumea buna ACUM!!!!

Adi04.08.2005 10:58
Daca pe Dica il inteleg,ca nu avea cum sa reziste 94 de minute sicanelor venite din partea lui Rogers,pe Dinita nu-l inteleg absolut de loc.

A luat ca un prost doua galbene intr-o singura repriza.

Dupa ce se plange ca o baba la cea mai mica atingere a adversarilor,simuleaza si lasa echipa in inferioritate numerica.

Ce sa-i faci??? Acesta e Dinita! "Sufera" ca nu joaca, dar da cate un gol in 9 luni (si acela cu poarta goala), iar cand i se da ocazia sa arate ce poate se auto-elimina (2 galbene prostesti). :x Simulare la 3-1, cand stii ca ai un galben ????? :x :x :x :x Apropo, si Dinita e un protejat al lui Gigi :idea:

SteauaToronto04.08.2005 23:18

Jiji s-a cumintit rau de tot! A ascultat sfatul antrenorului si i-a amendat pe Dica si pe Dinita cu 5000 $! Asta da o veste buna avand in vedere ca vorbim de Jiji!

Padrese05.08.2005 00:45

Pentru Liga Campionilor Dinita nu mi se pare o pierdere asa mare - este totusi o solutie de rezerva in atac iar pe profilul lui mai este Cristea. Cat despre Dica nu prea vad cine ar putea juca rolul sau in primul 11 poate Oprita intr-o mica masura.

Cat despre meci toate bune si frumoase, irlandezii o echipa de mielusei :lol: care ne-au facut cadou 2 goluri.

victor05.08.2005 11:47

un meci bun si o MARE bila alba pentru. Protasov.

multi suporteri ii critica pe Dica si Dinita dar uita de arbitraj. ca si in Irlanda a fost o mizerie, cu o unica tendinta: sa ne decimeze!

daca va intreb ce a facut concret Dica, nimeni nu stie exact, nimeni nu a vazut el ceva (eventual ca a dat un pumn in peretele tunelului - halal vina)?! toata lumea a auzit insa din povestiri sau comentarii ulterioare?!

despre Dinita la fel: care e vina lui la primul cartonas, ca nici macar nu si-a dat tricoul jos, asa cum prevede sanctiunea, ci si l-a ridicat in cap bucurandu-se pentru. gol. daca pentru. asa ceva dai galben inseamna ca esti venit cu "tema" de acasa si cauti doar momentul potrivit sa-ti arati muschii. tot asa nu sunt convins nici ca Dinita a vrut sa simuleze in min. 92. mai degraba s-a dezechilibrat la depasirea adversarului. nu a cersit fault, ci doar a cazut! cand auzi de 2 rosii ai zice ca echipa gazda a "taiat" lemne pe picioarele adversarilor si a jucat numai la intimidare. oare chiar asa a fost ?!

dar asta e soarta noastra!

Adi05.08.2005 16:49
tot asa nu sunt convins nici ca Dinita a vrut sa simuleze in min. 92. mai degraba s-a dezechilibrat la depasirea adversarului. nu a cersit fault, ci doar a cazut!

EEEE, asta e culmea!!! Cum adica Dinita nu a simulat???? S-a vazut clar, din avion, ca s-a aruncat ca in piscina!!!! Dupa ce a trimis mingea pe langa adversar, in loc sa-l ocoleasca si sa-si continuie drumul spre poarta, el ridica mainile in sus si cade..........

Virgil06.08.2005 02:11
... cand auzi de 2 rosii ai zice ca echipa gazda a "taiat" lemne pe picioarele adversarilor si a jucat numai la intimidare.  oare chiar asa a fost ?!

Probabil ca dupa aceste aparente,norvegienii vor veni cu inima cat un purice la Bucuresti.

Dar stai!Nu!Ei au avut un observator la Bucuresti care a vazut ce si cum,asa ca probabil va pune lucrurile la punct.

Arbitrul a fost insa o mare hahalera.Se afla la ultimul lui meci in astfel de competitii si putea sa-"serveasca UEFA" fara nici-un risc.A si facut-o.Consider ca daca era arbitru adevarat,la faza din min.5,dadea,daca nu doua galbene,maximum un galben si un rosu.Rosul pentru Rogers sa nu se deoache.

victor08.08.2005 07:27

dinamica fazei din final, cand Dinita a primit al doilea galben, nu justifica o asa zisa simulare. chestia ca Dinita trebuia sa-l ocoleasca pe fundas e mai mult decat discutabila. la viteza fazei respective un astfel de "ocol" nu era posibil. eu am tot vazut reluarile si sunt convins ca intre atacantul nostru si irlandez a fost contact, iar Dinita in alergare s-a dezechilibrat. asta nu inseamna neaparat ca a fost fault, dar nici ca s-a incercat o "simulare". pur si simplu o faza de joc ca multe altele, un contact atacant - aparator in care cel mai puternic si bine plasat ramane in picioare. poti sa dai fault (exista acoperire regulamentare cum se zice) sau poti sa nu dai nimic. nicidecum insa "simulare">

problema este ca arbitrul parea ca parca asteapta o astfel de faza ca sa o "speculeze" imediat. asa cum pare extrem de fortat si rosul din min.3, al doilea galben in min. 92 pentru. simulare (?? - dupa ce primul a fost pentru. manifestare a bucuriei) e o culme a smecheriei ieftine a unui arbitru ce a venit cu tema clara la Bucuresti. e o situatie cu care ne confruntam!

SteauaToronto08.08.2005 22:51

Arbitrul era la ultimul meci si a vrut sa-l faca special! :lol: