Dupa ziua de joi, nu-mi vine in minte decat un singur cuvant: umilinta. Din nou, TOTI suporterii Stelei au fost calcati in picioare si batjocoriti de... el.Si pentru ce. Pentru 676 de bilete la meciul din groapa.
Dupa bucuria pe care am trait-o la meciul cu Buzaul, cand am crezut ca am inceput un protest de proportii si durata, a venit ziua in care un... om (??) ne-a facut praf:
"Vreau suporteri in Stefan Cel Mare, dar doar daca se cumintesc."
"I-am întrebat de ce stau ei în casa mea și mã înjurã. Ei știu cã eu nu sunt nici Borcea, nici Turcu, mie nu îmi e fricã de ei. Eu aplic legea. Așa cã e posibil sã închid peluza. Nu mai vreau sã fiu înjurat pe bani mei. Ce sã fac? Sã îi dau bani lui Dinamo pe tichete ca sã vinã oamenii ãia acolo sã mã înjure?"
"Am avut azi o discutie cu sefii galeriei si mi-au spus ca cei de la Peluza Sud sunt de vina fiindca am fost injurat. Orice ar fi, eu nu le mai dau nimic, nici bilete gratis si nici autocar".
"Am vorbit joi cu galeria si le-am spus ca ei au incalcat intelegerea pe care o aveam cu ei. Trebuiau sa se ocupe ei de cei care m-au injurat, asa ne inteleseseram acum 4-5 luni. Dar n-au facut-o. Si ei au recunoscut asta. Au scandat "Becali - pleaca din Ghencea!", dar le-am spus: "Bai baieti, eu plec, dar sa-mi dea cineva banii pe care i-am investit", asta le-am zis."
Unicul Becali George.
Si binenteles, nu pot sa trec peste bomboana de pe coliva umlintei steliste:
"În acest moment, dupã ce au anunțat întîi cã nu vor avea suporteri la meciul cu Dinamo, iar între timp s-au rãzgîndit, steliștii mai au douã posibilitãți: una ar fi sã se ducã la dinamoviști acasã, sã sune la ușã, sã apeleze la bunãvoința lor și sã îi roage sã le dea și lor bilete, deși cred cã au puține șanse de reușitã, iar cea de-a doua ar fi sã accepte oferta lui Dinamo, care le poate asigura cadrul necesar de a se desfãșura în voie pe stadionul ICSIM, din apropierea arenei din ªtefan cel Mare, unde vor avea și un ecran gigant" - un caine infect pe nume Culina.
Nota: Declaratiile sunt luate copy-paste de pe unde au aparut. Singura modificare o reprezinta bolduirea unor fraze.
Dupa toate acestea, mai am doar o intrebare, aruncata aiurea in eter: "Reprezentatii suporterilor Stelei", asa cum apar ei in media, pe cine reprezinta?
Marius