FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

676

«12»
fcsteaua.ro31.10.2008 07:13

Dupa ziua de joi, nu-mi vine in minte decat un singur cuvant: umilinta. Din nou, TOTI suporterii Stelei au fost calcati in picioare si batjocoriti de... el.Si pentru ce. Pentru 676 de bilete la meciul din groapa.

Dupa bucuria pe care am trait-o la meciul cu Buzaul, cand am crezut ca am inceput un protest de proportii si durata, a venit ziua in care un... om (??) ne-a facut praf:

"Vreau suporteri in Stefan Cel Mare, dar doar daca se cumintesc."

"I-am întrebat de ce stau ei în casa mea și mã înjurã. Ei știu cã eu nu sunt nici Borcea, nici Turcu, mie nu îmi e fricã de ei. Eu aplic legea. Așa cã e posibil sã închid peluza. Nu mai vreau sã fiu înjurat pe bani mei. Ce sã fac? Sã îi dau bani lui Dinamo pe tichete ca sã vinã oamenii ãia acolo sã mã înjure?"

"Am avut azi o discutie cu sefii galeriei si mi-au spus ca cei de la Peluza Sud sunt de vina fiindca am fost injurat. Orice ar fi, eu nu le mai dau nimic, nici bilete gratis si nici autocar".

"Am vorbit joi cu galeria si le-am spus ca ei au incalcat intelegerea pe care o aveam cu ei. Trebuiau sa se ocupe ei de cei care m-au injurat, asa ne inteleseseram acum 4-5 luni. Dar n-au facut-o. Si ei au recunoscut asta. Au scandat "Becali - pleaca din Ghencea!", dar le-am spus: "Bai baieti, eu plec, dar sa-mi dea cineva banii pe care i-am investit", asta le-am zis."

Unicul Becali George.

Si binenteles, nu pot sa trec peste bomboana de pe coliva umlintei steliste:

"În acest moment, dupã ce au anunțat întîi cã nu vor avea suporteri la meciul cu Dinamo, iar între timp s-au rãzgîndit, steliștii mai au douã posibilitãți: una ar fi sã se ducã la dinamoviști acasã, sã sune la ușã, sã apeleze la bunãvoința lor și sã îi roage sã le dea și lor bilete, deși cred cã au puține șanse de reușitã, iar cea de-a doua ar fi sã accepte oferta lui Dinamo, care le poate asigura cadrul necesar de a se desfãșura în voie pe stadionul ICSIM, din apropierea arenei din ªtefan cel Mare, unde vor avea și un ecran gigant" - un caine infect pe nume Culina.

Nota: Declaratiile sunt luate copy-paste de pe unde au aparut. Singura modificare o reprezinta bolduirea unor fraze.

Dupa toate acestea, mai am doar o intrebare, aruncata aiurea in eter: "Reprezentatii suporterilor Stelei", asa cum apar ei in media, pe cine reprezinta?

Marius

MoWeed31.10.2008 07:16
Dupa toate acestea, mai am doar o intrebare, aruncata aiurea in eter: "Reprezentatii suporterilor Stelei", asa cum apar ei in media, pe cine reprezinta?

Reprezinta interese mai mult sau mai putin personale; in nici un caz nu reprezinta interesele Stelei

Bodanel31.10.2008 07:20
Virgil31.10.2008 07:33

In primul rand, pentru ca mi-a sunat un pic conspirativ, si ca orice conspiratie starneste interes, tin sa remarc ca mi-a placut titlul. 676! Cei 676 care au pupat dreapta baciului si au dat vina, ca niste minori paraciosi, pe peluza de vis-a-vis.

Se pune intrebarea pe cine reprezinta ei. Raspunsul mi se pare simplu. Pe cei care sunt in solda creditorului si pe "supusii" lor.

Gestul lor era de asteptat, pentru a nu-si pierde favorurile stapanului. Nu cred ca exista nici macar un singur suporter "sudist" care sa-si fi inchipuit ca "nordicii" ar fi fost dispusi sa reactioneze altfel. Pentru ca, nu-i asa, S-ul e o galerie libera si independenta, lucru pe care nu-l pot spune despre N. N-ul e spirit din spiritul creditorului, chiar daca in interiorul lui sunt capete care nu se impaca cu ideea dar n-au incotro.

MarkCortez31.10.2008 07:41

"Reprezentantii suporterilor Stelei" sunt de fapt 6-7 oameni care au cate un grupuletz mic in spate (asta pentru ca in peluza nu mai exista grup mare) si care pun problema in asa fel incat sa le fie lor bine. De foarte foarte foarte mult timp nu se mai pune problema: 'binele peluzei" sau Doamne Fereste, "binele suporterilor stelisti".

Din cate cunosc eu, acesti "reprezentanti" ar fi: Vale si Pitoc de la TK, Bady sau Epava de la Nucleo, Dorin de la Armata Vest 47, Mustata, posibil Bogdan Punkeru' si eventual Rica de la Insurgentii. Imi cer scuze pentru cei pe care i-am omis aici. :noexpression:

Ceea ce este amuzant este faptul ca cei 7(5..6..) magnifici incearca sa tina toate discutiile pe care le au cu Jiji cat mai secrete, dar imediat cum se termina, oierul spune tot. Si in situatiile astea ma indoiesc ca ar mintii.

".....ei au incalcat intelegerea pe care o aveam cu ei. Trebuiau sa se ocupe ei de cei care m-au injurat, asa ne inteleseseram acum 4-5 luni".

DE CINE SA NE FIE FRICA ACUM IN Peluza Nord: DE GORILELE LUI Jiji, DE FIRMA DE PAZA A LUI ZMARANDESCU SAU DE BRIGAZILE DIN CARE FAC PARTE LEADERII MAI SUS MENTIONATI ??

Sunt curios daca cei de la TK, NUCLEO, Armata VEST 47 o sa apara si o sa zica ca cea ce este scris aici e fals si ca Jiji a vorbit prostii. Ce atitudine or fi avut cei mai sus mentionati la sedinta de ieri, cand la discutiile cu Jiji au fost si cei de la Sud, si nu puteau sa o faca chiar atat de evident.

1974OFF31.10.2008 07:54

Se pare ca "marele strateg" a reusit sa aplice cu succes "Divide et impera". Dezamagitor este ca el nu are nici o vine, altii sunt marii patati. Felicitari, dragii nostri lideri. Multe intrebari pe care le-am tot postat aici in aceasta saptamina si-au aflat raspunsul. Ce e mai trist ca si AISS tace. Oare sunt chiar toti o apa si-un pamint ?!

Fane31.10.2008 08:05
Se pare ca "marele strateg" a reusit sa aplice cu succes "Divide et impera". Dezamagitor este ca el nu are nici o vine, altii sunt marii patati. Felicitari, dragii nostri lideri. Multe intrebari pe care le-am tot postat aici in aceasta saptamina si-au aflat raspunsul. Ce e mai trist ca si AISS tace. Oare sunt chiar toti o apa si-un pamint ?!

Pentru cei cu putere de decizie...chiar nu se poate da un comunicat ?

kaymack31.10.2008 08:10
cititi asta e scris de Lecce.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5598

http://uncoltuitatdelume.wordpress.com/ mai bn aici si dati la "...ziua cu cele mai multe intrebari fara raspuns."

STARforce31.10.2008 08:24

Oare cum o sa fie de acum incolo in peluza?Sa te uiti mereu in spatele tau inainte de a injura branzaru asta nenorocit?Oare e adevarat ca doar SUD-ul a avut coloana si a recunoscut?

Oricum sper ca cei 676 sa sustina echipa si sa faca atmosfera sa nu fie nici macar o secunda de liniste,macar sa fi meritat tot stressu asta.

Guardian31.10.2008 09:01

si dacã ar sta si galeria mai cuminte .. cu ce ar strica ? panã la urmã pe Gigi trebuie sã il acceptãm asa cum este el cã nu avem incotro . Sfatul meu este sã ne cumintim cã altfel numai noi vom fii in pierdere , pe el il doare fix in pwlã ca sã zic asa.

Virgil31.10.2008 09:02
Ce atitudine or fi avut cei mai sus mentionati la sedinta de ieri, cand la discutiile cu Jiji au fost si cei de la Sud, si nu puteau sa o faca chiar atat de evident.

Au fost si cei de la S? In cazul acesta, lucrurile ar trebui sa fie un pic mai clare pentru noi. Ne ajuta cineva? Iar ideea cu spiritul de libertate si independenta o retrag. Pana la noi precizari.

vlad7531.10.2008 09:03

Aproape de 666.

sharpe194731.10.2008 09:59

meciul cu Gloria Buza a fost ultimul in care am calcat in Peluza Nord...

1974OFF31.10.2008 10:14
Pentru cei cu putere de decizie...chiar nu se poate da un comunicat ?

Il astept de o saptamina. Daca ai sa cauti postarile mele, ai sa vezi. Am scris si la AISS, nimic. Acum incep sa inteleg de ce si e DEZAMAGITOR. Pentru unii chiar BANUL este lucrul cel mai de pret. Dragii nostri lideri, cu ce sinteti superiori, prin aceasta atitudine, fata de suporterii echipei Rapid, de exemplu ? Ei au fost in stare sa se ia de git cu Copos, voi ce faceti ? Imi pare rau, cer scuze tuturor care se vor simti lezati, dar nu credeam sa apuc ziua in care sa dau acest exemplu pe site-ul Stelei, pe site-ul nostru.

Astristul31.10.2008 10:17

Nu-mi venea sa cred cand am vazut articolul ala aseara cum cei din PN dadeau vina pe cei de la PS, de parca n-am fi stelisti cu totii .... sau poate da, suntem stelisti, dar unii sunt pro-cioban, iar altii (cei din PS, oamenii "rai", "bagabontii") sunt anti-cioban. Ei bine eu sunt din PN si sunt anti-cioban! Si ca mine sunt sigur ca sunt foarte multi in PN.

Sunt curios, la meciul cu rapid, daca strig impotriva lui o sa ma ia aia de la Zmarandescu Security la bataie pentru ca am jignit oierul suprem? :dry:

Cine ne reprezinta la discutiile cu acest analfabet? Oamenii lui infiltrati in galerie, sau cine? Pentru ca niste stelisti adevarati nu s-ar preta la asa ceva!

forzateaua

STARforce31.10.2008 10:17
meciul cu Gloria Buza a fost ultimul in care am calcat in Peluza Nord...

Eee poate te razgandesti si vi sa stai "cuminte"...heheheh

Ce idei pot sa aiba unii frate....>>>Guardian

Marius31.10.2008 10:18

Bai, terminati cu prostiile. AISS va emite un comunicat in curand. Trebuie sa intelegeti ca lucrurile astea nu se fac in 5 minute. Nu merge cu "pac-pac, m-ai inteles?"...

Dulah31.10.2008 10:59
si dacã ar sta si galeria mai cuminte .. cu ce ar strica ? panã la urmã pe Gigi trebuie sã il acceptãm asa cum este el cã nu avem incotro . Sfatul meu este sã ne cumintim cã altfel numai noi vom fii in pierdere , pe el il doare fix in pwlã ca sã zic asa.

Ce te injosesti .....adica tu spui sa ne aplecam si sa-l lasam sa ne-o traga la fund.

CIOBANUL TREBUIE SA PLECE

joseph31.10.2008 11:05

sunt curios daca pozitia AISS o sa vorbeasca si de modul in care ne-am despartit de Marius Lacatus sau numai de problema biletelor. chiar foarte curios, pentru ca si atunci, ca si acum am cam fost calcati in picioare si am ajuns in situatia de a nu mai avea nici un stelist in conducere. daca tinem la valorile noastre, trecem pe langa faptul ca poate nu era cel mai bun antrenor, dar ar trebui sa tragem un semnal de alarma

Protasov31.10.2008 11:55
sunt curios daca pozitia AISS o sa vorbeasca si de modul in care ne-am despartit de Marius Lacatus sau numai de problema biletelor. chiar foarte curios, pentru ca si atunci, ca si acum am cam fost calcati in picioare si am ajuns in situatia de a nu mai avea nici un stelist in conducere. daca tinem la valorile noastre, trecem pe langa faptul ca poate nu era cel mai bun antrenor, dar ar trebui sa tragem un semnal de alarma

Nici macar nu putem aprecia cat de bun antrenor era. Eu ma incapatinez ca oriunde s-ar duce si ar avea conditii normale ar face performanta. A adus in cateva randuri echipe mici fara buget pe podium sau in apropierea lui.

Orice pretentie la Steaua de performanta, in calitate de antrenor este compromisa de la bun inceput. Ca jucator mai poti prinde cateva meciuri bune. Echipa e posibil sa prinda o perioada de emulatie cu mai multi jucatori in varf de forma. Dar ca antrenor, in aceste conditii, este imposibil! De asta avem atatea semne de intrebare. Cat de bun era Protasov? A fost meritul lui Olaroiu aceea semifinala? Este Hagi antrenor? Cat de bun este Lacatus? La intrebarile astea numai un rau voitor poate raspunde. Un om rational cunoscator al fenomenului o sa raspunda cinstit: nu am de unde sa stiu!

sharpe194731.10.2008 12:42
Eee poate te razgandesti si vi sa stai "cuminte"...heheheh

Ce idei pot sa aiba unii frate....>>>Guardian

nu vreau sa ma duc si sa stau cuminte. m-am saturat de PN unde mare parte vin pentru ca e mai ieftin biletul la tribuna. PS e mult peste nord in momentul de fata atat ca mentalitate cat si ca sustinerea echipei. sunt convins ca sunt multi din pn care or sa isi mute cartierul general in ps.

the_ace31.10.2008 13:42

nu prea am fost noi de acord de cateva ori dar asta e un articol mai mult decat bun (si trebuie sa recunosc) in sf cineva pune punctul pe "I"

w3bmaster31.10.2008 16:20

Am zis-o de mult nu stiu cine a fost la palat da daca cineva din galerie a zis ce a declarat gibonu e cazu sa ne bagam ceva .....

In fine nici eu nu mai calc in Ghencea il las pe sefi sa isi ia dreptu sa fie fericiti ...

jigodia31.10.2008 18:34
nu vreau sa ma duc si sa stau cuminte. m-am saturat de PN unde mare parte vin pentru ca e mai ieftin biletul la tribuna. PS e mult peste nord in momentul de fata atat ca mentalitate cat si ca sustinerea echipei. sunt convins ca sunt multi din pn care or sa isi mute cartierul general in ps.

asta o sa fac si eu....cu toate ca am abonament la nord....Atat timp cat mustata conduce peluza cu atata dibacie...nu mai am ce cauta acolo. cu un asa lider de galerie prefer sa schimb peluza...

Moarte ciobanului !!!

tavyto31.10.2008 19:19
Aia nu reprezinta pe nimeni, nici pe ei insasi nu reprezinta.Aia nu sunt oameni ba aia sunt niste curve infecte cu 2 fete.Daca eram in locul celor care se duc sambata la meci eu d-ea dracu as striga din nou "**** Becali" sau "Becali pleaca din Ghencea!".Sunt curios ce va fi la derby,cum o sa se comparte galeria si "liderii" ei,cum va fi coregrafie sau ce benere se vor afisa.Oricum probabil vor fi in zadar.Incepand de acum pe mine galeria, Adica Peluza Nord, nu mai ma reprezinta ca suporter stelist. Oricum eram mai mult cu Peluza Sud...pace...
«12»