Bun. N-am ajuns nicaieri.
>Iata ca a mai trecut un episod din drama pe care o traim noi, suporterii, suportand raul care ne corupe unul dintre putinele lucruri bune care ni se intampla. Concret, e vorba de faptul ca inca odata ne-am lasat calcati in picioare de un om inferior dar cu resurse.
Si mai concret: Intr-un final, fanii Stelei vor efectua deplasarea in Stefan cel Mare. Multumescu-ti tie, Dumnezeule!
Si? Cine e acel Dumnezeu? E un om care a sarutat cu smerenie simboul dusmanului, l-a batjocorit pe Hagi (acel Hagi care a dat fuga sa-i bage lui Lucescu pe gat vorbele murdare fata de Steaua), l-a chinuit si umilit pe Lacatus...
Niciun antrenor nu merita tratamentul de care a avut Laca parte dupa meciul cu Lyon.
E un om care si-a bagat gorilele in peluza (fie ea cea din Sud) deoarece baietii de acolo contestau conducerea.
Un om care a stabilit ca obiectiv pentru Steaua locul 2 si caruia nu ii pasa de Cupa Romaniei. In fine, intelegeti ce am vrut sa va spun.
Iata ca acolitilor sai i-au iesit planul. Sa urmarim firul evenimentelor:
Dupa meciul cu Buzaul, declara in presa ca fanii nu vor mai avea bilete pentru derby.
Aceasta declaratie a fost lasata sa fie discutata, rediscutata, ce mai, sa provoace indoiala pana in momentul apoteotic in care a aparut in presa faptul ca e deja scris in acte faptul ca suporterii Stelei nu mai merg in groapa.
Acest fapt a dus la o mica isterie in masa, nu indeajuns de puternica incat sa provoace altceva decat griji si indignare in sufletele noastre. Prin urmare, s-a pus de o sedinta, o intalnire a liderilor celor doua peluze la palatul "Domnitorului".
Urmarea? Pac-Pac!
M-am impacat cu suporterii; datorita bunatatii sufletului meu si a credintei in Dumnezeu, vom avea 670 de suporteri la derby!.
Oaaau, ce om bun e Domnul Becali!
"Bagabontii" il injura si dansul le da bilete si astfel Steaua va avea parte de sustinere...
Inca o data ne-am lasat calcati in picioare!
Unde ne este ambitia, demnitatea si mandria ?
Chiar atat de impasibili am ajuns, incat sa ne lasam calcati in picioare de un cioban ?
Stanici