FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Drumul catre nicaieri

fcsteaua.ro30.10.2008 23:36

Bun. N-am ajuns nicaieri.

>Iata ca a mai trecut un episod din drama pe care o traim noi, suporterii, suportand raul care ne corupe unul dintre putinele lucruri bune care ni se intampla. Concret, e vorba de faptul ca inca odata ne-am lasat calcati in picioare de un om inferior dar cu resurse.

Si mai concret: Intr-un final, fanii Stelei vor efectua deplasarea in Stefan cel Mare. Multumescu-ti tie, Dumnezeule!

Si? Cine e acel Dumnezeu? E un om care a sarutat cu smerenie simboul dusmanului, l-a batjocorit pe Hagi (acel Hagi care a dat fuga sa-i bage lui Lucescu pe gat vorbele murdare fata de Steaua), l-a chinuit si umilit pe Lacatus...

Niciun antrenor nu merita tratamentul de care a avut Laca parte dupa meciul cu Lyon.

E un om care si-a bagat gorilele in peluza (fie ea cea din Sud) deoarece baietii de acolo contestau conducerea.

Un om care a stabilit ca obiectiv pentru Steaua locul 2 si caruia nu ii pasa de Cupa Romaniei. In fine, intelegeti ce am vrut sa va spun.

Iata ca acolitilor sai i-au iesit planul. Sa urmarim firul evenimentelor:

Dupa meciul cu Buzaul, declara in presa ca fanii nu vor mai avea bilete pentru derby.

Aceasta declaratie a fost lasata sa fie discutata, rediscutata, ce mai, sa provoace indoiala pana in momentul apoteotic in care a aparut in presa faptul ca e deja scris in acte faptul ca suporterii Stelei nu mai merg in groapa.

Acest fapt a dus la o mica isterie in masa, nu indeajuns de puternica incat sa provoace altceva decat griji si indignare in sufletele noastre. Prin urmare, s-a pus de o sedinta, o intalnire a liderilor celor doua peluze la palatul "Domnitorului".

Urmarea? Pac-Pac!

M-am impacat cu suporterii; datorita bunatatii sufletului meu si a credintei in Dumnezeu, vom avea 670 de suporteri la derby!.

Oaaau, ce om bun e Domnul Becali!

"Bagabontii" il injura si dansul le da bilete si astfel Steaua va avea parte de sustinere...

Inca o data ne-am lasat calcati in picioare!

Unde ne este ambitia, demnitatea si mandria ?

Chiar atat de impasibili am ajuns, incat sa ne lasam calcati in picioare de un cioban ?

Stanici

maye30.10.2008 23:39

chiar ca am ajuns nicaieri...eu sunt foarte mahnit...jegul asta ii conduce pe cei ce ar trebui sa ne reprezinte...sunt extrem de scarbit...nici nu cred ca am sa privesc meciul....imi e sila!

Stanici30.10.2008 23:52

N-am scris nimic de trezire, nu sunt ceas desteptator si nici daca vad pe cineva beat nu ii doresc sa se trezeasca. In rest, in mare, cam asa e parerea mea.

maye30.10.2008 23:54
N-am scris nimic de trezire, nu sunt ceas desteptator si nici daca vad pe cineva beat nu ii doresc sa se trezeasca. In rest, in mare, cam asa e parerea mea.

parerea ta e si parerea mea...nu pot concepe ca a noasta galerie se lasa in fata unui cioban..nu pot....

fansteaua4631.10.2008 00:07

"Am vorbit azi cu galeria și le-am spus cã ei au încãlcat înțelegerea pe care o aveam cu ei. Trebuiau sã se ocupe ei de cei care m-au înjurat, așa ne înțeleseserãm acum 4-5 luni. Dar n-au fãcut-o.ªi ei au recunoscut asta. Au scandat " Becali - pleacã din Ghencea!", dar le-am spus:' Bãi bãieți, eu plec, dar sã-mi dea cineva banii pe care i-am investit', asta le-am zis. O sã vedeți cã o sã vinã vremuri grele pentru multe cluburi cu recesiunea asta", a declarat Gigi Becali

maye31.10.2008 00:12
"Am vorbit azi cu galeria și le-am spus cã ei au încãlcat înțelegerea pe care o aveam cu ei. Trebuiau sã se ocupe ei de cei care m-au înjurat, așa ne înțeleseserãm acum 4-5 luni. Dar n-au fãcut-o.ªi ei au recunoscut asta. Au scandat " Becali - pleacã din Ghencea!", dar le-am spus:' Bãi bãieți, eu plec, dar sã-mi dea cineva banii pe care i-am investit', asta le-am zis. O sã vedeți cã o sã vinã vremuri grele pentru multe cluburi cu recesiunea asta", a declarat Gigi Becali

mi se rupe de recesiune..vreau numai sa il vad plecat!!!

metzzz31.10.2008 00:26

Stanici , mesajul tau nu suna a ceas desteptator ci mai degraba a stingere. E clara treaba , ceea ce incepuse bine s-a dus dracu si unde pui ca nu a tinut nici macar o saptamana...Asta e , poate cu alta ocazie.

maye31.10.2008 00:32
Stanici , mesajul tau nu suna a ceas desteptator ci mai degraba a stingere. E clara treaba , ceea ce incepuse bine s-a dus dracu si unde pui ca nu a tinut nici macar o saptamana...Asta e , poate cu alta ocazie.

tu mai crezi intr-o alta ocazie?

Vandorsky31.10.2008 01:57

Becali e o jigodie de om... n-am ce sa-i cer. totusi, sunt extrem de suparat pe PN care mi-a dovet, din nou, ca sunt lipsiti de caracter. sa nu-i mai aud ca se numesc suporteri stelisti!

sug* pul* Gigi!

diamond_man31.10.2008 05:22
Becali e o jigodie de om... n-am ce sa-i cer. totusi, sunt extrem de suparat pe PN care mi-a dovet, din nou, ca sunt lipsiti de caracter. sa nu-i mai aud ca se numesc suporteri stelisti!

sug* pul* Gigi!

Generalizezi asa cum avem toti tendinta sa o facem la nervi si suparare..Ungurii sunt niste grofi, tiganii sunt imputiti, nemtii sunt nazisti...Sa stii ca la PN inca au mai ramas oameni care respecta ce trebuie sa respecte si injura ce trebuie sa injure.Nici mie nu mi-a convenit ca la meciul cu Lyon sa tzipam numai la goluri(cand, sa fim sinceri, nu atunci aveau nevoie baietii de incurajare), sau cand se repeta la nesfarsit aceleasi cantece lesinate...Ai incredere:daca o fi sa inceapa ceva, de la PN va incepeserios.Si asta pentru ca acum toata lumea va sta "geana vigilenta" pe Sud: golanii, bagabontii, etc. Cand in PN se va canta "Ciobane, pleaca din Ghencea" din tot sufletul, fara frica,, ala va fi inceputul sfarsitului Printului Euglena.

anjin31.10.2008 05:59

Divide et impera! Prostul a mai reusit inca odata sa duca lumea de nas si sa pozeze in 'bunul samaritean'. Eu nu am mai fost de mult in PN,intre timp am plecat si din tara,dar miscarea adevarata de 'rezistenta' sa zic asa este in Sud.Ce inseamna independenta...printre altele si libera exprimare ceea ce exista din plin in Sud.In Nord,nu stiu mai vorbim,eram si eu pe stadion demult cand au mers chiar cativa din Nord acolo cu Jean,iar apoi mai tarziu a trimis ciobanul incult gorilele in Sud.Una peste alta infectul de Jiji face ceea ce stie mai bine:dirijeaza lumea din punct de vedere financiar.Sunt curios ce se va intampla dupa meciul cu maidanezii pt ca inca odata si noi stelistii am dat dovada ca suntem romani,adica nu suntem uniti! Forza Steaua Semper Fidelis!

bodanelu31.10.2008 06:01

@Dorele, bravo! Sunt 100% de acord cu tine.

Eu inca mai sper ca e doar un pact provizoriu, doar pentru cele doua meciuri! Daca nu, sa strige toata lumea in cor cu mine:

SUNTEM NISTE OI!!!!

joitaru31.10.2008 06:06

UAAAAU, ce lideri de galerie avem, cu o coloana vertebrala, NU GLUMA.

Cum frate sa te lasi calcat in picioare in halul asta??? (din punct de vedere moral)

Lasati-ne frate, syai sa te lachesti la cioban pt bani, sa stai lingau pe langa el.

Parca si vad conversatia intre "LIDERII" de galeriesi saracu ala. Nea Gigi, nu noi am strigat, aia din sud sunt bu...gii, aia striga urat de matale. Te rugam sa ne ierti.

INCREDIBIL CUM VA LASATI CALCATI IN PICIOARE.

Marius31.10.2008 06:07

Toti huliganii si drogatii striga

Sa-ti dam la m... Becali de la stana!

rattlesnake31.10.2008 06:10

Cum am spus intr-unul din posturile mai vechi, liderii de galerie sunt niste rupti de foame, astfel accepta orice os pe care il arunca Becali.

Rusine mah c********r !Sunteti niste nemancati!

Ai grija cu limbajul

84ava31.10.2008 07:05
Generalizezi asa cum avem toti tendinta sa o facem la nervi si suparare..Ungurii sunt niste grofi, tiganii sunt imputiti, nemtii sunt nazisti...Sa stii ca la PN inca au mai ramas oameni care respecta ce trebuie sa respecte si injura ce trebuie sa injure.Nici mie nu mi-a convenit ca la meciul cu Lyon sa tzipam numai la goluri(cand, sa fim sinceri, nu atunci aveau nevoie baietii de incurajare), sau cand se repeta la nesfarsit aceleasi cantece lesinate...Ai incredere:daca o fi sa inceapa ceva, de la PN va incepeserios.Si asta pentru ca acum toata lumea va sta "geana vigilenta" pe Sud: golanii, bagabontii, etc. Cand in PN se va canta "Ciobane, pleaca din Ghencea" din tot sufletul, fara frica,, ala va fi inceputul sfarsitului Printului Euglena.

Corect,o generalizare nu isi are rostul numai ca cei care ar trebui sa conteze acolo sunt vanduti.Fitilul a fost deja aprins,acum ramane sa vedem daca se va stinge inainte de a exploda.

Oricum ma bucur ca majoritatea de pe aici dezaproba gestul facut de "liderii" de la PN.

S-au dus vremurile cand toti ne stiau de frica si fugeau numai cand ne vedeau,cand Jean era acolo in fata si era suficient sa stim ca suntem cei mai puternici,ca noi suntem Steaua si cu noi acolo ei or sa castige mereu.

VREAU VREMURILE ALEA INAPOI! VREAU Steaua INAPOI! VREAU SA FIM RESPECTATI!

RESPECT SUD!!!

MoWeed31.10.2008 07:09

Si cu alta ocazie o sa se gaseasca vreo deplasare pentru care sa se amane iar protestul. Se va gasi eterna scuza "nu vrem sa facem rau echipei". Sunt de acord cu bodanelu, daca aceasta intelegere inseamna incetarea protestelor ne meritam cu prisosinta porecla de oi! Asta e adevarul!

best31.10.2008 08:45

tu chiar crezi ca va veni vreodata momentul in care toata Peluza Nord sa cante "ciobane, pleaca din Ghencea"..? hai sa fim seriosi...

Matrixone31.10.2008 09:07

Nu sunt un suporter care merge un peluze, dar gestul liderilor care s-au milogit de cioban sa le dea bilete, este incalificabil. Cat timp acei lideri vor plange la poarta ciobanului sa le dea bani sau bilete pentru meciuri, ciobanul va fi patron in Ghencea!!!

Ar trebui (cei care au coloana vertebrala din peluza) sa-si aleaga un lider/lideri care sa merite sa conduca o galerie.

udaradu31.10.2008 09:21

nici nu stiu cum sa va calific..?????????pe o parte scuipati pe alta lingeti,.....tipic regatean....nu aveti nici un d-zeu.regret dar nu voi fi alaturi de asa caractere NICIODATA.

Stanici31.10.2008 09:22

Bai frate, alta era ideea. Ca ciobanul a jucat in asa fel incat sa para tot el ca a facut un favor, sa creasca iar in ochii lumii.

O relatare pertinenta a ceea ce s-a intamplat la palat gasiti in articolul ala, "ziua cu cele mai multe intrebari fara raspuns".

Pace!

sabin130731.10.2008 09:33

¨Lucrurile rele se intampla cand oamenii de bun simt nu fac nimic.¨

Cred ca e voie sa citam si semnaturi, in cazul asta a lui 1on.

Dulah31.10.2008 10:54

Nota 10 pt aceste randuri .

Asa se intampla de ani de zile ,isi bate joc de suporteri dupa care vine minunata "impacare" si tot ciobanul iasa basma curata . Ganditi-va in ultimii ani de cate ori a umilit suporterii si numele clubului.

CIOBANUL TREBUIE SA PLECE

w3bmaster31.10.2008 16:22

Eu am zis-o nordu e vandut liderii asta e nai cu cine ....

Sudu is prea putini ... doar daca restu li se vor alatura

In rest mie scarba de poporu asta

tavyto31.10.2008 19:08

puteam sa jur ca se va ajunge aici adik la impacarea cu Becali.noi ne vaitam si strigam ca nu il mai vrem pe Becali in tempu si apoi "liderii" galeriei se duc la cocioaba ciobanului sa le dea bilete pt derby.dc sa mai strigat in meciu cu buzaul impotriva lui??de ce??sincer nu inteleg.cred ca s-a strigat doar asa de forma,de dragul de a se striga.incep sa cred ca din cauza unor oameni care conduc galeria am ajuns cea mai JALNICA SI CEA MAI PROASTA galerie dintre echipele marisi cred ca o sa mai ramana asa dak nu se schimba ceva la lideri.deja mi-e scarba de ei de fapt nu mi-e scarba mi-e mila,st niste oameni ce merita mila.imi pare rau ca am ajuns sa spun asta dar mie asa mi se pare.nu fac parte din galerie (dar MI-AR PLACE enorm de mult) dar cred ca trebuie facut ceva cel putin la Peluza Nord ca la Peluza Sud cred ca e mai buna treaba.probabil ca nu se va mai intampla nimic... :(