E a doua oara cand intru pe info cont de pe site-ul www.AISS.ro sa vad cand am ultima cotizatie platita si nu primesc mail. Pana la urma mi-a zis m@rmota.
E vreo problema cu mailerul?
E a doua oara cand intru pe info cont de pe site-ul www.AISS.ro sa vad cand am ultima cotizatie platita si nu primesc mail. Pana la urma mi-a zis m@rmota.
E vreo problema cu mailerul?
Nu stiu de vreo problema tocmai am verificat si mi-a mers.
hmm, eu am incercat ieri. mai incerc o data.
nada. nici in spam, nici in inbox. si ultima oara cand am platit cotizatiile tot asa, nu am primit mail. dar m-am gandit ca e vreo problema cu banca si de-aia.
eu am adresa in db c***@***?
Da.
Daca nu aveai nici nu iti dadea mesajul ca ti-a trimis, ca intai face verificarea.
Poate nu trimite la yahoo, tre sa mai testez.
daca nu trimitea la yahoo, mai primeam mailul cu deplasarea AISS la munchen? si primesc si newsletterurile. sau fcsteaua.ro e pe alt server. si de la AISS mai demult primeam mailuri.
nici eu nu am primit. tot la yahoo am mail.
mda, observ cu surprindere ca nu se mai trimite niciun mail catre yahoo, nici de pe AISS, nici de pe fcs.
partea nasoala este ca in momentul asta folosim serverul smtp al etp si nu pot sa vad care-i faza.
in schimb pot doar sa presupun ca e vorba de newsletter trimise.
probabil am fost introdusi in lista neagra a celor de la yahoo.
mailurile nu ajung nici macar in folderul de spam.
in schimb in alte directii trimitem mail fara probleme.
azzido.
e putin probabil sa fim introdusi in lista neagra a celor de la yahoo. nu generam atat de multe mail-uri ca alte newslettere dar cine stie.
ok, atunci de ce crezi ca nu ajung mailurile deloc, doar catre yahoo ?
cineva a balarit-o, ori noi, ori astia de la etp cu al lor server.
1. daca smtp ul lor pana cum nu avea autentificare si acum are e posibil sa se fi balarit ceva la noi sau la ei.
2. daca pana acum a avut autentificare atunci nu e de la etp.
modifica si mie adresa din baza de date in b***@*** si da-mi un mail de test pe adresa asta. daca nu ajunge ma uit in log-uri la noi poate suntem listati pe la spamhaus.
ti-am trimis
iti spun eu ca merge in orice directie, mai putin yahoo, deci nu are nicio legatura cu autentificarea.
daca era asta problema, nu mergea sa trimiti deloc.
Am primit mail-ul. OFFFFFFF parca toate sunt pe dos acu.
LE
Tocmai am primit pe yahoo
Fisierul cu numele 'video_1737659420_SP-Gigi.avi', pe care l-ati trimis la data de 28-10-2008 | 21:27,a fost aprobat.
In maxim 20 de minute il vet putetea viziona la adresa http://www.fcsteaua.ro/video/#1464
Cu respect,
Echipa fcsteaua.ro
Am primit si datele de la AISS.ro. Din ce vad eu sunt intarzieri insa mesajele ajung.
Deci mi-au venit cele 2 mailuri cu info cont. plus 2 mailuri cum ca am PM (erau mai vechi). Ceea ce ma face sa cred ca mailurile au ramas cumva agatate. Avem coada de prioritati?
Folosim smtp de la etp. Cred ca ne-au pus ei mai jos in coada de prioritati :smile: .
eu cred ca a fost o problema cu smtpul lor.
plus ca azi erau si pierderi catre ambele servere fcs
E posibil sa se piarda mailuri catre A***@***? Pt ca baietii care organizeaza deplasarea asteapta niste mailuri pe acea adresa si sa stim ca pot sa nu apara.
mailul de la fcsteaua.ro merge ok.
se primesc mailuri fara probleme.