Vorbim, discutam si postam mesaje ce atesta clar ca majoritatea ( probabil peste 90 % ) nu il mai doresc pe Becali la echipa. OK.. dar vad ca pana acum nu s-a facut nimic, nu s-a decis nimic si nu vad ca cineva sa ia atitudine.
OK.. O sa incerc eu.. cine vrea sa mi-se alature este ultra bine venit, chiar trebuie sa fim multi si uniti.
Idea este urmatoare si vreau sa vad daca este sustinuta:
- Vom deschide ( sau deschide asociatia sau altcineva pentru a elimina orice dubiu ) un cont intr-o banca pentru strangerea de donatii! DA!!! Demaram un proces de cumparare de actiuni al clubului Steaua. Cum vom face asta?? Decidem sa donam o suma fixa de bani, cu acei bani vom cumpara, alaturi de cei ce vor sa ajute Steaua ca: Ion Tiriac, Hagi, Adi Ilie si alti , actiunile Stelei. SIGUR massmedia ne va ajuta, de la Intact pana la Media Pro! Facem presiune pe plan financiar, psihologic si sper eu in tribune prin neprezentare ( apropo, ati vazut cat "au donat" suporterii pe perioada 2008-2009?? 3 milioane euro bani intrati direct in buzunarele ciobanului)
Va rog sa ma sustineti.. NU IL MAI FINANTATI!!!!!
Dupa ce decidem suma de donare demaram campania de inalturare a ciobanului si de strangere a fondurilor... iar presa va face public acest lucru....
cine doreste, cine are idei.. orice!!!! contactati-ma pe pm!! SA FACEM CEVA.... !!! Joaca si gluma s-a terminat de mult!!!!
Aklik.