FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua II - Rocar ANEFS 3-0

fcsteaua.ro28.10.2008 16:33

Steaua II, echipa antrenata de Leo Strizu s-a impus in fata celor de la Rocar ANEFS cu scorul de 3 - 0, meci contand pentru etapa a 12-a a ligii a-III-a. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de: Vlad Rusu in minutele 1 si 6, si de Adrian Neaga in minutul 70. La Steaua II a mai evoluat si Marius Croitoru, care a fost eliminat in prima reperiza pentru cumul de cartonase galbene.

Steaua II a inceput meciul in urmatoarea formula: Lungu - Mustata, Al. Iacob, Baciu, Filip - Stratila, Onicas, Croitoru, Neaga - Rusu, Pedriel. Pe parcursul meciului au mai intrat si Albu, Cristocea si Abuzatoaie.

La meci a fost prezent si noul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, care a declarat: "Am venit sa-l vad pe Neaga, dar si pe alti jucatori. De maine, Neaga se va antrena cu prima echipa si depinde de el daca ramane. Am incredere in el si sper sa nu dezamageasca. Cu Dinamo ne asteapta un meci greu, dar ne pregatim sa-l castigam. Cand am venit la Steaua am luat in calcul programul dificil, dar nu ma inspaimanta acest lucru, deoarece am incredere in echipa. Cu prima ocazie, echipa va avea un alt moral. Meciul cu Dinamo este foarte important, deoarece printr-o victorie am intra din nou in carti, dar nu este decisiv. Important e cum jucam noi si aceasta este principala mea preocupare. Sper sa ne revenim si sa plec fericit din Stefan cel Mare"

Dupa aceasta victorie ros-albastrii ocupa pozitia a doua in clasament cu 26 de puncte, urmata de ACS Sageata Stejaru cu 24 de puncte. Pe primul loc se situeaza Rapid II cu 29 de puncte

Adrian28.10.2008 17:04

Si Vlad Rusu ar merita o sansa.Pana la urma, are 18 ani si nu poate fi mai rau decat Arthuro.

Daniellone28.10.2008 17:34

poate a venit sa-l vada pe Neaga si l-o fi vazut pe Rusu... daca tot ne plangem ca n-avem atacanti, ar trebui fortat pustiul asta, cred ca a dat deja 12-13 goluri sezonul asta la echipa a doua.

Blackzie28.10.2008 17:42

I-ar putea da o sansa lui Rusu. Cat despre Neaga l-as vrea in prima echipa a Stelei.

alaturi de steaua28.10.2008 18:38

Rica merita de mult sa revina la echipa mare.

Hai Steaua!!!

adidwu28.10.2008 18:46

Nu ar fi o idee rea ca Vlad Rusu sa faca pasul spre prima echipa,mai ales ca rivalii lui pe post nu exceleaza.

Mai bine Vlad Rusu decat Alex Piturca.

makavelli1928.10.2008 18:50

Rica merita sa revina pe postul lui pe care a dat satisfactie si in trecut, cel de atacant. El a fost reprofilat mijlocas de banda datorita lotului pe care-l avea Steaua si e cam greu la o varsta ca cea pe care o are Rica, sa reprofilezi orice jucator. In fine, speram sa-l vedem atacant si sa redevina Rica pe care-l iubim cu totii.

zloty28.10.2008 19:46

pedriel 2 pase de gol ,rusu 2 goluri poate merita si baieti astia 2 o sansa

w3bmaster28.10.2008 20:01

Eu nu inteleg de ce acesti gundasi : Mustata, Al. Iacob, Filip nus rodati incet incet in Liga 1 sa nu mai zic de Ochirosii say Bicfalvi care iau pierdut datorita ca la noi nu exista PROMOVEAZA tineri si dale incredere e cumpara un incompetent cu 800k ar trebui ca toti juniori de la 5 ani sa joace pe sistemu echipei mari si bineinteles in spiritu atac stelist adevarat da nai cu cine ce zic eu aici is utopii ... adic MU Barcelona poate da noi nu noi suntem Steaua si am dat cu intentie astea 2 exemple pt ca amaratii astia au bani sa cumpere orice jucator dar ei si formeaza si ce jucatori ...

Asa ca am de zis clasicu UE Jiji ....

Adrian28.10.2008 20:13

w3bmaster

Eu nu inteleg de ce Litu, Prunescu si Bicfalvi au fost trimisi la Buzau ca sa puna piedica Stelei.

ebonyc28.10.2008 20:17
Eu nu inteleg de ce acesti gundasi : Mustata, Al. Iacob, Filip nus rodati incet incet in Liga 1 sa nu mai zic de Ochirosii say Bicfalvi care iau pierdut datorita ca la noi nu exista PROMOVEAZA tineri si dale incredere e cumpara un incompetent cu 800k ar trebui ca toti juniori de la 5 ani sa joace pe sistemu echipei mari si bineinteles in spiritu atac stelist adevarat da nai cu cine ce zic eu aici is utopii ... adic MU Barcelona poate da noi nu noi suntem Steaua si am dat cu intentie astea 2 exemple pt ca amaratii astia au bani sa cumpere orice jucator dar ei si formeaza si ce jucatori ...

Asa ca am de zis clasicu UE Jiji ....

pe filip l=am vazut intr-un meci iar pe mustata in 2. de mustata sunt destul de sigur ca e o bun si din cate stiu joaca si ep stanga. iar filip parca l-as forta in locul lui Petre Marin sau poate introdus jumatate de ora dar.. din pacate nu ne prinde minutul 70 cu scor favorabil ca sa putem sa facem teste.

Mihai dica29.10.2008 09:51

As vrea ca Cristocea sa Revina la prima echipa . e un jucator foarte bun

LE: Vreau sa revina Cristocea la prima echipa si Neaga sa revina ei sunt buni si ar merita sa joace la prima echipa :ce_oameni: sper ca Dorinel sa-i ia la prima echipa . Tot nu inteleg ce cauta Toja la prima echpa :ce_oameni:

Si Vlad Rusu ar merita o sansa.Pana la urma, are 18 ani si nu poate fi mai rau decat Arthuro.

Ce ziceti de Cristocea

Tupac Amaru29.10.2008 12:11

Cristocea este cel mai bun mijlocas roman din lotul largit.

Din pacate pentru noi si pentru el, antrenorul Becali ii place pe Mailat si Malnutritu.

MIREL6RADOI29.10.2008 13:58

Pe Rusu l-am jucat la FM2008.Nu e Messi,dar e bun.:)

lupi29.10.2008 14:12
Pe Rusu l-am jucat la FM2008.Nu e Messi,dar e bun.:)

pe 14 apare fm 2009..de abea astept:D