Steaua II, echipa antrenata de Leo Strizu s-a impus in fata celor de la Rocar ANEFS cu scorul de 3 - 0, meci contand pentru etapa a 12-a a ligii a-III-a. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de: Vlad Rusu in minutele 1 si 6, si de Adrian Neaga in minutul 70. La Steaua II a mai evoluat si Marius Croitoru, care a fost eliminat in prima reperiza pentru cumul de cartonase galbene.
Steaua II a inceput meciul in urmatoarea formula: Lungu - Mustata, Al. Iacob, Baciu, Filip - Stratila, Onicas, Croitoru, Neaga - Rusu, Pedriel. Pe parcursul meciului au mai intrat si Albu, Cristocea si Abuzatoaie.
La meci a fost prezent si noul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, care a declarat: "Am venit sa-l vad pe Neaga, dar si pe alti jucatori. De maine, Neaga se va antrena cu prima echipa si depinde de el daca ramane. Am incredere in el si sper sa nu dezamageasca. Cu Dinamo ne asteapta un meci greu, dar ne pregatim sa-l castigam. Cand am venit la Steaua am luat in calcul programul dificil, dar nu ma inspaimanta acest lucru, deoarece am incredere in echipa. Cu prima ocazie, echipa va avea un alt moral. Meciul cu Dinamo este foarte important, deoarece printr-o victorie am intra din nou in carti, dar nu este decisiv. Important e cum jucam noi si aceasta este principala mea preocupare. Sper sa ne revenim si sa plec fericit din Stefan cel Mare"
Dupa aceasta victorie ros-albastrii ocupa pozitia a doua in clasament cu 26 de puncte, urmata de ACS Sageata Stejaru cu 24 de puncte. Pe primul loc se situeaza Rapid II cu 29 de puncte