FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Masura.

Virgil02.08.2005 02:26

FC Seaua a anuntat ridicarea acreditarilor pentru Gazeta Sporturilor,Antena 1,Evenimentul Zilei,pentru o durata nedeterminata,ca urmare a articolelor care denigrau activitatea la nivel de conducere a clubului.

Padrese02.08.2005 02:46

Eu sustin aceasta decizie, poate isi dau si ei seama ca au depasit o limita a decentei si trebuie sa devina din nou echidistanti pentru a-si recapata dreptul de a primi acreditari.Nu stiu daca era alta solutie pentru a stopa gunoaiele pe care le scriau despre Steaua.

Mai erau cateva ziare care trebuiau incluse in acesta lista dar per total cred ca principalele difuzoare de gunoaie au fost sanctionate.

horse3702.08.2005 03:36

nu cred ca este cea mai buna masura. cu presa nu vei castiga niciodata. ar fi fost de preferat ca ziarele mai sus amintite sa aiba acces dar carora sa nu li se dea nici o atentie.

Dansan02.08.2005 04:45

F. bine procedat...:)

sorin_77702.08.2005 05:12

Excelent... Eu il declaram pe Tolontan si Ioanitoia de la Gazeta Scandalurilor si cativa asa zisi ziaristi de la ProScandal persoane NON GRATA in Ghencea...

ADRIAN PACURAR02.08.2005 05:42

In general nu sustin aceaste masuri dat nu ma mai intereseaza sa nu mai fie prezenti nici unul pe stadion si daca fac poze sa plateasca pentru ele , m-am saturat prea multe scandaluri .NU MAI SUPORT CA SUPORTER, toata ziua scandal . De ar primi interdictie si cel care a dat-o :twisted:

George Stan02.08.2005 08:04

Asa ceva nu se face. Indiferent daca ziaristii au depasit limita sau nu. Solutia, in orice sistem civilizat, era folosirea unor oameni profesionisti in PR(relatii publice) care au metodele lor (uneori la fel de murdare ca cele pe care le folosesc unii ziaristi) de a ghida opinia publica.

Cassano02.08.2005 11:50

Aici e problema, deocamdata in Romania nu se poate vorbi de un sistem cilivizat deci e posibil orice. Dar totusi prea si-au cautat-o si ziaristii astia de la gsp si prosport , trebuia sa li se dea o lectie , poate aceasta masura nu era ea mai indicata dar meritau sa fie sanctionati pentru toate mizeriile despre Steaua pe care le-au scris in ultimul timp.

SSK03.08.2005 07:16

Asa cum a spus si George, asa ceva nu se face. Degeaba va agitati cu campania anti-Steaua, ea va continua si mai abitir daca li se sevesc ziaristilor astfel de ocazii. Din pacate, uneori Romania lasa impresia unei tari in care cel mai periculos dusman posibil e presa.

Pe de alta parte, ce pretentii sa am de la cioban ?...

Virgil06.08.2005 02:38

Pentru cei care nu cunosc.

Cei acreditati au intrare libera,au acces la masa presei intr-un sector central al tribunei oficiale,primesc cafele,etc.

Prin ridicarea acreditarii li se suspenda aceste drepturi,dar ei pot intra bine merci sa vada meciul,cumparandu-si bilet.

Actionarul principal a anuntat ca daca timp de doua saptamani cei in cauza vor renunta la subiectele care nu au nimic in comun cu latura sportiva,va reveni asupra deciziei.

Ma tem insa ca va avea parte de articole cu subiecte si mai picante.

Pe undeva nici el nu se fereste de gura presei.Iese in fata ca ceasul rau/pisica neagra.

Si atunci presa scrisa cum sa taca,daca vede atata lume pe micul ecran cum se da in stamba ?

sanbk200206.08.2005 18:41

Nu sunt de acord deloc cu aceasta masura.

Mi se pare grobian, la fel ca tot ce face ciobanul.

In primul rand, ma afecteaza pe mine in mod direct, in calitate de suporter al Stelei.

In al doilea rand eu nu vad o campanie anti-Steaua dusa mai abitir decat pana acum. Ceea ce vad este o campanie anti-oier, campanie la care ma raliez (!) cu inima deschisa. Credeti ca pe cioban il deranjeaza daca cineva se ia de Steaua? Pe el il deranjeaza daca cineva se ia de el, atat. Pana acum cand il pupau in fund si il"faceau" bogatanu-bogatanilor erau bune publicatiile astea, acum dintr-odata nu mai sunt.

Sa nu uitam ca ciobanul a zis "In Romania sunt mai multe fan-cluburi Ciobanul decat fan-cluburi Steaua, oamenii ma iubesc mai mult pe mine decat Steaua" Credeti ca omul care a zis asta sufera daca cineva se ia de Steaua?

PS Pro Sport in special, dar si Gsp ( mai putin totusi ) sunt niste lichele anti steliste de mult timp, dar cum zicea George nu asa se procedeaza. Mi se pare mult mai eficient stilul cainilor... intelegeti ce vreau sa zic.