FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tricouri

George Stan27.10.2008 09:07

Vreau sa colaboram cu tu.ro, un magazin online de tricouri, sa intram intr-un sistem de afiliere prin care luam procent din tricourile vandute catre oameni ce vin de la noi.

Stiu ca noi vroiam mai de mult sa facem noi toata treaba insa hai sa fim seriosi nu am reusit pana acum si nu avem puterea logistica sa facem asta (oameni, timp etc)

Le-am scris cam ce as vrea, mi-au si raspuns:

Salut,

1. da, avem posibilitatea de tracking de vizitatori trimisi / comenzi finalizate.

2. da, putem sa facem niste modele custom la care sa aveti comision mai mare.

putem sa facem ceva cu situl, logo si slogan...

si putem sa ne legam de generatorul de tricouri, oamenii pot sa-si puna pe spate numele si numarul si pe fata

logoul.

comisionul pentru aceste modele custom e mai mare daca se vinde un numar x lunar (pe care o sa-l discutam)

daca nu, se revine la comisionul general.

si 3, in 2 saptamani o sa punem pe site si gadgets, cadouri, ceasuri, etc, si puteti lua comision si de acolo.

tot atunci o sa punem si livrare prin fancurier si procesare de card si paypal.

aditional putem sa facem si alte obiecte promotionale steliste, ceasuri, usb sticks, pixuri, etc pe care le putem vinde.

Multumesc,

Dan

On Oct 25, 2008, at 5:16 AM, g***@*** wrote:

Salut,

Ma ocup de 2 site-uri apartinand AISS (http://www.AISS.ro), anume www.fcsteaua.ro (sau www.Steaua.ro za seim ) si www.stelist.ro (mai nou, o comunitate, o incercare de haifaiv - asta e).

Doresc sa stiu mai multe despre programul vostru de afiliere, mai precis doua chestii m-ar interesa in mod deosebit.

1. Daca aveti un sistem de monitorizare pentru programul de afiliere.

2. Daca puteti face niste modele \'custom\' - eventual cu design-ul nostru (aprobat, evident si de voi - caci in fond voi l-ati pune pe un tricou)

Mersi,

George

Marius27.10.2008 09:09

George,

Daca am inteles bine, Dept. MK. trebuie sa conceapa design pentru un nou tricou AISS, destinat publicului larg, corect?

George Stan27.10.2008 09:15

Nu imi amintesc cand s-a stabilit asta, e posibil sa fi uitat eu, dar daca s-a stabilit s-a stabilit acum vreo 2 luni si daca nu s-a facut pana acum eu ce sa mai cred...?

In orice caz, sa ramanem la subiectul initial.

andyro27.10.2008 12:38

Hihi... pai cred ca asta nu a inteles Marius, ce anume ar trebui noi sa facem. Din ce am inteles, da, ar fi vorba de un model de tricou pe care sa il comercializam prin tu.ro - fiind "produs" de tu.ro, noi oferindu-le doar modelul - urmand sa primim un procent din vanzari.

Sistemul mi se pare interesant, si e important ca la modelele noastre sa avem un comision semnificativ mai mare. Pentru ca este destul de probabil ca a doua oara respectivul cumparator sa intre direct pe site pentru a comanda tricoul AISS, iar daca ne vom "multumi" doar cu un comision de la cei trimisi de pe fcsteaua.ro, nu vom primi nimic la a 2-a, 3-a, etc comanda - asta daca am inteles eu bine cum functioneaza sistemul.

George Stan27.10.2008 15:03

Cred ca nici tu nu ai inteles.

Eu nu ma refeream la tricouri AISS ci la niste tricouri asa mai funny mai trendy cu ideea de Steaua, pe care sa le comercializam prin tu.ro, de fapt noi sa facem niste schite, ei sa faca tricourile, noi sa ne luam procent pentru cumparatorii adusi.

Kustino28.10.2008 10:48

Nu putem sa intrebam totusi, la noi pe forum , daca sunt oameni care ar vrea sa se ocupe de trimiterea comenzilor de tricouri de la un magazin Mi se pare ca impartim cu cineva niste drepturi de iamgine, foarte usor. O sa le afcem super trafic, lumea o sa se invete ca isi pot cumpara lucruri legate de Steaua de la ei si pe parcurs poate nici nu or sa mai aiba nevoie de noi. Crezi ca sunt prosti, aia cu timpul or sa-si faca ei tot felul de materiale, ca doar noi le deschidem calea, ii facem cunoscuti, ca ar avea asa ceva. Cum altfel ar mai avea ei acces la o comunitate de stelisti ca a noastra ?? Eu zic sa ne gandim bine inainte sa facem ceva, ca o sa ne taiem singuri craca pe termen lung.

andyro28.10.2008 15:01

Mai in gluma mai in serios, putem face niste tricouri referitoare la finantatorul nostru iubit :D. S-ar vinde ca painea calda... :D

George Stan29.10.2008 10:15

Discutia asta cred ca am avut-o de prea multe ori, Kustino, tu nu vezi ca noi NU SUNTEM IN STARE sa facem asta, nu putem sa ne ocupam conceptia si distributia tricourilor. S-a dovedit in prea multe cazuri cazuri ca nu putem. A da, de vorbit si de avut idei frumoase si conceptii corecte, da, asta putem, dar asta nu implica prea mult timp prea multa munca etc.

Dar uite cum facem, ca sa fie totul corect si sa nu ne aruncam in ceva ce ne ia boii de la bicileta pe termen lung.

Intrebi tu pe forumul general AISS daca isi ia cineva un angajament ferm pentru toate problemele ce apar intr-o asemenea actiune, anume:

- gasirea tuturori factorilor de cost care sa duca tricoul la un profit net > 1EUR/tricou - asta implica: cost de productie cost de curierat, cost ambalaj, cost transport.

- tricoul sa nu coste mai mult de 10 EUR pentru cumparatorul final.

- mentinerea relatiei cu fabricantul de tricouri

- gestiune stocuri de tricouri

- gestiune comenzi

- preluarea si depozitarea stocului de tricouri disponibile

- intocmire factura pentru fiecare tricou

- gasirea unei organizarei bune privind curieratul, cand sunt depuse pachetele, cate, cat costa

- ambalarea, etichetarea si trimiterea tricourilor la curier sau posta

- rezolvarea problemelor cu plata ramburs si limitarea tzepelor

- incasarea banilor de la posta sau curier - de la ramburs

- depunerea acestor bani in contul AISS

- si altele

Hai sa vedem cine are timp, chef, disponibilitate sa se implice in asta.