Interesant este faptul ca acest oier a venit la Steaua cu forta eu zic ca prin aceeasi metoda poate fi dat afara de aici oare ce s-ar intampla daca 7-8 mii de suporteri stelisti intra peste el in palat si il linseaza.
Ideea e ca multi se pot cumpara cu bani si cred ca si o parte din "suporteri" sunt deja vanduti dar e greu sa cumperi o tara intreaga.
Sunt curios cum a pus el mana pe Steaua pentru ca el nu are palmaresul Stelei nu are Stadionul Stelei nu poseda Clubul de fotbal Steaua Bucuresti el are actiuni la FC Steaua Bucuresti care este o societate pe actiuni iar el a facut acea schimbare pe societatea pe actiuni pentru ca o parte din lotul de jucatori erau ai lui mai putin Ogararu,Nesu si Paraschiv din cate tin eu bine minte.
Asadar Clubul Armatei de fotbal ceea ce toti iubim nu cred ca are vreo legatura cu noua Steaua inventata de Jiji.Ar fi frumos sa vedem ceva gen episodul Timisoara in Ghencea sincer m-as bucura sa vad alt club in divizia C Steaua Bucuresti decat acest cosmar al spalarii banilor in fotbal ce se zbate in fiecare an sa ajunga acolo sus in Champions League.
Stiu ca au existat conflicte intre generali ai armatei si Jiji in legatura cu stadionul dar dupa o perioada acesta s-a stins..asadar banii fac multe in ziua de azi si cam toti din toate paturile sociale pot fi cumparati de la generali la suporteri.
Trebuie lansat un proiect pentru viitorul Stelei pentru viitorul fotbalului romanesc pentru viitorul nostru al suporterilor Ros-Albastri,cred ca cei mai in masura sa faca asta este A.I.S.S. dar nu vor face nimic fara sprijinul nostru al tuturor ce respira si traiesc Steaua!
Alex