FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca pleaca si Radoi s-a dus dracului echipa.

savicevici01.08.2005 15:00

Pentru cine a vazut meciul cu Dinamo

de ieri e clar ca fara Radoi in aparare

suntem morti. Ghionea dupa gafa de la Galati

a recidivat acum.De altfel toti jucatori din aparare

au gresit in repetate randuri, complicindu-se

cu pase in careu sau la marginea careului

in loc sa degajeze terenul.Iar la viteza Niculescu

si Bratu iau invins la distanta pe fundasi nostri.

Anul trecut macar aveam aparare.

Acum nu mai avem nimic.

Daca pleaca si Radoi s-a terminat.

iubesc_poli20.08.2005 19:48

ce vrea sa il ia Poli cumva pe Radoi? :D

IL_Diablo21.08.2005 08:10

Nu fi copil. Radoi nu ar juca niciodata in divizia C.

zarboss21.08.2005 16:16

Nu ar da Radoi Steaua pe Poli niciodata... nici in cele mai frumoase vise ale voastre....

kishcutia21.08.2005 16:35

Nu ar da Radoi Steaua pe Poli niciodata... nici in cele mai frumoase vise ale voastre....

asta asa e....Radoi n-o sa mai joace niciodata la alta echipa din Romania in afara de Steaua!

Nu prea sunt totusi de acord cu titlul threadului asta....intr-adevar plecarea lui Radoi ar fi o pierdere enorma....dar de acolo pana la "s-a dus dracului echipa" e mult!

IL_Diablo21.08.2005 16:38
intr-adevar plecarea lui Radoi ar fi o pierdere enorma....dar de acolo pana la "s-a dus dracului echipa" e mult!

Am jucat binisor si fara Radoi in apararea. 3 meciuri din care 2 in deplasare si nu am primit nici un gol

iancu dragosh21.08.2005 17:03

nu stiu de ce ati reluat un topic vechi de o luna, postat dupa primul meci al sezonului. Radoi este un jucator foarte valoros, insa echipa se descurca si in absenta lui; vezi turul campionatului trecut. Totusi ideal este sa-l avem in teren.

Grinch21.08.2005 19:40

Ehh nu . 300/350 pe an si ar pleca imediat .

Bodanel22.08.2005 03:46

Goian a cam facut sa nu se simta lipsa lui si inca nu am luat gol in campionat.

kishcutia22.08.2005 04:07
Goian a cam facut sa nu se simta lipsa lui si inca nu am luat gol in campionat.

Goian s-a descurcat foarte bine in locul lui Radoi...problema e daca e un jucator constant, daca in lipsa lui Radoi va fi capabil sa se descurce la fel de bine in fiecare meci....

piticu8722.08.2005 06:05

dupa parerea mea Goian poate sa-i ia locu lu Radoi in echipa .. si chiar sa-l inlocuiasca pe Tamas la nationala ca nu se mai poate cu ala acolo :cry:

zarboss22.08.2005 06:25

e finu lu Gigi si are ala orgoliu.. si degeaba i dau aia 300/350 pe an ca el ia mai mult la Steaua.. fa un calcul din prime .. si ai sa vezi...anul trecut au luat prima pentru ampionat.. prima pentru calificare in grupele UEFA .. plus prime pentru toate meciurile din campionat si UEFA.. p;us salariu.. vezi ca o sa dea mai mul

iar anul asta ia 100 numai daca se califica in grupele ligii asa ca nu ar da Steaua pe Poli niciodata.. cum am mai zis

I.N.Money22.08.2005 09:17

Radoi daca e sa plece o sa plece in strainatate..merita totusi sa joace la o echipa mare din Vest....dar dupa c jucam in grupe in Liga :wink:

Bisquit22.08.2005 09:45

Ai dreptate merita....asta numai asa sa vada Romania ce jucator are echipa noastra nationala!!!...

Dar lasa-l sa mai stea......"ce sa faca in afara"!! :lol:

Virgil22.08.2005 12:19

Toate in viata,sunt pana la o vreme.Asa va fi cu siguranta si cu Radoi.

Ori va pleca si vom ramane fara el,ori va ramane si in timp parametrii lui actuali nu vor mai putea fi atinsi.Limitele biologice...

Pentru o eventuala plecare apropiata,consider ca un bun inlocuitor este Goian,care si-a demonstrat valoarea.

Asa incat,savicevici,nu-ti mai face false probleme.Steaua va ramane la fel de puternica.

don_omar22.08.2005 14:51

Ce atata iubire pt un jucator care are de la Jiji oi...?

Jucator nota 10.....caracter super infect nota -0

Sa se duca la Timisoara nimeni nu o sa regrete

iancu dragosh22.08.2005 17:02

CA Radoi este un jucator de clasa nu mai incape nici o indoiala. Insa vad ca toata lumea vorbeste urat de "omul Radoi", de parca jucatorul Radoi ar fi caine. la un moment eram si eu dezamagit de Radoi. Insa haideti sa analizam faptele, cu ce a gresit Radoi? Cu nimic. Toate informatiile sunt numai zvonuri. Ati citi voi undeva ca Radoi s-ar fi certat cu Zenga, Neaga si altii. Se tot spune ca au plecat de la echipa din cauza lui Radoi insa totul este la nivel de barfa.

In general, antrenamentele echipei Steaua sunt deschise publicului. Ati citit voi vreodata in toata presa asta plina de scandaluri de vreo disputa intre Radoi si alt jucator la vreun antrenament? Eu nu. Si nu iutati ca ziarele de sport de-abia asteapta un astfel de subiect.

In concluzie, pana la proba contrarie Radoi ramane un jucator foarte valoros si dedicat echipei Steaua si atat.

reddog22.08.2005 17:35

In primul rand ar trebui sa il apreciezi pentru ce arata in teren, nu pentru caracterul lui care tie nu iti este pe plac. Asa de perfect te crezi incat sa ii imputi altuia ca are caracter de nimic???

FANATIK RED-BLUE22.08.2005 18:37

Ma diversionistule, nu cumva esti unul din aia, in genul, huuo miticii ? atunci sa stii, ca visati cai violetii pe pereti. Radoi, nu va juca la alta echipa din tara, decat la Steaua.

kishcutia23.08.2005 04:07
:lol: poate o sa regrete cele cel putin 20 000 de persoane care ii scandeaza numele la fiecare meci, sau cele cateva sute de mii de suporteri care il apreciaza ca fotbalist...