Toa`rasi vi se pare Cristea un atacant care sa ne ajute?
Toa`rasi vi se pare Cristea un atacant care sa ne ajute?
Nu cred ca e cel mai important lucru acum sa luam capul cuiva.
Mi se pare normal sa avem rabdare cu Cristea.Am avut cu atatia.Ii mentionez doar pe Claudiu Raducanu,Neaga si Ogararu.
Steaua are nevoie de Cristea si Cristea de Steaua.
Dupa ce ca mai avem doar o mana de oameni...
Cristea nu merge...habar n-am de ce, ca atunci nu mi-as da cu parerea pe aici
Nu sunt eu antrenor, dar parca nu stie sa preia mingea si daca ne amintim golurile cu Valencia, atunci balonul s-a cam oprit singur prin baltoace. Pe de alta parte insa daca are pase bune, poate fi periculos asa cum s-a vazut si azi la lovitura lui de cap de pe final. Cand Oprita va fi apt 100% nu-l vad decat o eterna rezerva...parerea mea.
Forzza Steaua!!!
nick no offence..dar acolo mai mult l-a lovit mingea decat a lovit el.
Cristea are talent..ii trebuie seriozitate si munca!!!!!!!
sa speram ca va fi viitorul neaga,dar deocamdata nu a aratat mare lucru.
Cristea atat cat a jucat in Supercupa nu a facut-o rau... Dar are mult de munca, mai ales ca Oprita si Iacob vor face cuplul OI - (ce mandru e gg :lol: :lol:)
Cristea atat cat a jucat in Supercupa nu a facut-o rau... Dar are mult de munca, mai ales ca Oprita si Iacob vor face cuplul OI - (ce mandru e gg :lol: :lol:)
eu zic ca nu prea a jucat - atat cat a jucat ...
nick no offence..dar acolo mai mult l-a lovit mingea decat a lovit el.
:lol: :lol: :lol: se pare ca nu`s singurul care a vazut acest lucru ...
Cristea ar face bine sa lucreze si sa munceasca mult ... de cand a venit la Steaua nu prea a crescut - pararea mea.
p.s. doar la "aere" a crescut - poate prea mult
Sa-l lasam pe Cristea in pace. Din cate se pare are un loc pe banca asigurat, nu l-a convins prea mult pa Protasov si in situatia in care a ajuns are 2 solutii: 1) incepe sa munceasca, lucreaza la fiecare antrenament si incearca sa lupte pentru un loc in primul 11.
2) nu depune nici un efort, va sta pe banca, va juca doar in amicale si gata.
Daca alege prima varianta e bine si pentru noi si pentru el, daca alege a 2-a varianta e rau pentru el si OK pentru noi(nu stam noi intr-un jucator care nu vrea sa joace)
Cred ca daca va fi serios si va munci vom avea in el un jucator de valoare dar daca se va culca pe o ureche dupa golurile inscrise cu Valencia adio si n-am cuvinte
Sigur e Neaga 2!!!
Cristea ii un jucator rapud, numai ca ii cam slabuz.....mi se pare ca o dat cam multi bani GG pe el, si acuma nu da nici jumate pe un jucator....Neaga era un luptator, Neaga juca si in genunchi, Cristea nu face fata unei aparari facuta din jucatori solizi. Bine ca l-o luat Steaua ca altfel il lua altcineva si aveam probleme. Cristea ar trebui folosit doar ca o arma secreta, pe finalul partidei, cand apararea ii obosita
Cristea are cateva calitati exceptionale: viteza cu mingea la picior, joc orientat pe poarta, singe rece la finalizare, o buna dinamica a sutului din alergare. in plus pare un baiat destul de civilizat.
sigur Cristea are si multe lucruri de invatat, fiind deficitar mai ales la continuitate, orientare in teren si la jocul combinativ.
problema lui actuala este a multor jucatori tineri de provincie. ei vin la Steaua inconjurati de o "aureola" locala, de la echipe unde tot jocul se invarte in jurul lor, si automat se confrunta cu un alt mediu si cu alte cerinte. nu mai sunt "vedete" si trebuie sa lupte pentru. un loc de titular, antrenamentele sunt mai dure si performanta continua e o necesitate, iar publicul nu are rabdare sau intelegere cand apar greselile. aproape toti jucatorii tineri ce au venit la noi ca mari promisiuni, dupa inceputuri bune (vezi acum Neaga sau Dica, sau in trecut [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau A.Ilie) s-au confruntat cu neasteptate caderi. unii au reusit dupa un timp mai scurt sau mai lung sa revina, altii sau "pierdut".
revenirea lui Cristea depinde de el si de antrenori. parerea mea este ca la calitatile native pe care le are Cristea trebuie "fortat" si adus in prima echipa, indiferent daca publicul va murmura. crescut cu grija el poate face saltul de la promisiune la certitudine. iar daca va exploda Steaua va avea numai de castigat!
Cristea are cateva calitati exceptionale: viteza cu mingea la picior, joc orientat pe poarta, singe rece la finalizare, o buna dinamica a sutului din alergare. in plus pare un baiat destul de civilizat.
sigur Cristea are si multe lucruri de invatat, fiind deficitar mai ales la continuitate, orientare in teren si la jocul combinativ.
problema lui actuala este a multor jucatori tineri de provincie. ei vin la Steaua inconjurati de o "aureola" locala, de la echipe unde tot jocul se invarte in jurul lor, si automat se confrunta cu un alt mediu si cu alte cerinte. nu mai sunt "vedete" si trebuie sa lupte pentru. un loc de titular, antrenamentele sunt mai dure si performanta continua e o necesitate, iar publicul nu are rabdare sau intelegere cand apar greselile. aproape toti jucatorii tineri ce au venit la noi ca mari promisiuni, dupa inceputuri bune (vezi acum Neaga sau Dica, sau in trecut [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau A.Ilie) s-au confruntat cu neasteptate caderi. unii au reusit dupa un timp mai scurt sau mai lung sa revina, altii sau "pierdut".
revenirea lui Cristea depinde de el si de antrenori. parerea mea este ca la calitatile native pe care le are Cristea trebuie "fortat" si adus in prima echipa, indiferent daca publicul va murmura. crescut cu grija el poate face saltul de la promisiune la certitudine. iar daca va exploda Steaua va avea numai de castigat!
Ai perfecta dreptate, numai ca acuma, cand Dinamo o adus mai multi sponsori decat jucatori, cand rapid cam vine din urma si Poli reprezinta o maaare amenintare+ca jucam in cupele europene, si campionatul asta se anunta cel mai puternic, eu cred ca ar trebui folositi intotdeauna cei mai buni jucatori, ca daca tot experimentam s-ar putea sa avem de pierdut :roll:
Cred ca uitam un lucru foarte simplu: Cristea este doar pusti, 21 de ani, si a venit la Steaua doar de un an. Are foarte multe calitati insa la fel de multe lipsuri, pe care cu timpul le va rezolva. Nu cred ca este tipul de jucator caruia i s-a urcat succesul la cap. Cred doar ca este in continuare necopt. Principalul defect este totodata si motivul pentru care este perceput ca indolent:lipsa masei musculare si a fortei fizice. este extrem de fragil si nu face fat absolut nici unui contact cu fundasii adversii, personal imi aduce aminte de Mara. daca rezolva acesta problema cu timpul va creste foarte mult in joc si va deveni o piesa de baza in angrenajul Stelei. estre nevoie insa de rabdare si de atentie, pentru a creste acesta copil.
ps.Ciobanul nu l-a ajutat de loc in aceasta privinta. Cu declaratii de tipul "este cel mai bun si-l bag eu in echipa" sau "ma dezamagit, nu mai este copilul mei" nu ajuti un tanar sa creasca.
Cristea este de viitor! Mai trebuie sa se mai astepte cativa ani si se va vedea ca o sa fie unul dintre cei mai buni atacanti!
din pacate Gigi are acest defect de a se implica verbal in toate. desi e omul extremelor, nu e un "demon" chiar si cand "ameninta", dar vorbeste mult si asta starneste animozitate. pentru. cine s-a obisnuit cu el si ill "priveste" dincolo de vorbe, nu mai e o problema.
problema care a aparut ref. Cristea este ca multi il percep acum ca un "protejat" al patronului si imediat, la prima greseala, e luat in vizor si huiduit. cateva ratari din returul trecut l-au facut pe Cristea extrem de temator si fragil psihic. de aceea acum el are nevoie de incurajari si de cateva goluri! astfel isi va reveni!
Dupa mine Cristea are o criza de forma prelungita din care poate scapa doar daca i se ofera incredere de catre untehnician bun si sansa sa joace nu sa lustruiasca banca de rezerve Eu am mare incredere in acest baiat si sper sa nu moare si el speranta ca alti baieti talentati care au fost la Steau stil Narcis Raducan ,Catalin Munteanu sau Laurentiu Rosu si sper ca Protasov sa aiba mai multa incredere in el
Sincer, am votat "da". Mie mi se pare destul de bun. Si, cum am mai precizat cred ca ar trebui sa il lasati mai moale. Chiar sa-l huiduiti la schimbare? Nu uitati ca asa ati facut-o si cu altii inainte si v-ati cam inselat. Si, din nefericire pentru noi, cine a marcat in meciul cu Dinamo??? Nu cumva a ajutat si golul lui la castigarea campionatului?