FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primul "11" pentru Shelbourne

«12»
Virgil03.08.2005 06:09

In aceasta seara de la 20:30,in fata a 27.000 de spectatori,in Templul Fotbalului Romanesc,SuperSteaua are aproape toate sansele sa ne faca sa intelegem ca esecul din supercupa a fost intamplator,impotriva vointei noastre.

Speram cu totii ca in aceasta seara frumoasa de august 2005, "11"-le :

Hamutovski - Ogararu,Radoi,Ghionea,Nesu - Nicolita,Lovin,Paraschiv,Bostina - Dica,Iacob,

sa joace cu sufletul,asa cum a facut-o sub Zenga,la acel memorabil 6 - 3 d.p. cu Valencia la Bucuresti.

Cred in victorie.

E a doua mea religie !

Un lucru mai spun.Cu bune si rele,

Vrem Steaua in grupe/si dincolo de ele

FORZA

ADRIAN PACURAR03.08.2005 06:13

Deseara trebuie sa arata valoarea lor de jucatori .Trebuie sa se impuna in fata unor cotonogari , unor jucatori rudimentari iar publicul trebuie sa faca o atmosfera dementiala.Primul 11 e cel pe care il stie antrenorul :D .

Bodanel03.08.2005 06:20

Hamutowski

Ogararu Radoi Ghionea Nesu

Oprita Paraschiv Lovin Dica

Cristea Iacob

As prefera totusi Pe Oprita in locul lui Cristea si Bostina pe stanga cu Lovin rezerva.

red_blue03.08.2005 06:47

Hamutovski

Ogararu Baciu Ghionea nesu(daca e refacut)

Radoi

Nicolita Bostina

Dica

oprita(Cristea) Iacob

remus19oprita03.08.2005 07:11

Cred ca diseara indiferent de cine intra pe teren trebuie sa-si de a sufletul ca sa castige.Eu personal cred ca irlandezii nu au nici o sansa;s-au aparat ei la ei acasa in deplasare nu au cum sa ne puna probleme.Problema e sa marcam noi.Din punctul meu de vedere echipa care trebuie sa intre diseara pe teren este:

Hamu

Ogararu Radoi Ghionea nesu

Nicolita Dica Paraschiv Bostina

oprita Iacob

L-am scos pe Lovin deoarece nu cred ca poate fi titular la Steaua.L-am urmarit are nevoie de multe secunde ca sa gandeasca ce face cu mingea si mai mereu are nevoie de doua atingeri ca sa dea minngea.La varsta lui e mai lent ca Dorinel.

Insa indiferent cine joaca sper sa castigam ca avem o mare sansa sa jucam in grupe.Sa fim seriosi rosenborg nu e mare echipa cel putin nu acum.

Padrese03.08.2005 07:14

Asta e echipa mea:

Portar - Hamutovski

Fundasi - Ogararu, Ghionea,Radoi,Nesu

Mijlocasi- Nicolita, Dica, Lovin,Bostina

Atacanti-Oprita, Iacob

Cu schimbari in functie de situatie-

Conducem- Iacob pt Baciu si Dica pentru Dinita sau Cristea

Suntem condusi- Bostina pt Dinita, Cristea sau Litu

gigi nebecali03.08.2005 08:30

Dupa meciurile cu Dinamo si Valencia, Cristea nu a mai facut NIMIC, iar cat ma scoate din sarite Dica cu sprintul lui de pensionar, e in bulan si in ultima vreme a dat gol dupa gol. Iacob e mare si are sanse cu irlandezii, asa ca un cuplu Dica Iacob in atac ar fi o solutie. iar daca Dica nu da gol pana in minutul 60, bagat Oprita in locul lui. pe Radoi l-as lasa langa Ghionea, ca altfel ... si degeaba dau Iacob si Dica gol, daca iar cade in cur Ghionea.

Deci: Hamutovski, Ogararu, Ghionea, Radoi, Nesu, Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina, Iacob, Dica si cei 27.000 de stelisti din tribune.

Ne vedem pe stadion!

«12»