Ai grija ce vorbesti baiete!
Risti sa te faci de rusine.Nu stii nimic despre Sfinx.
Daca ai stii nu ai vorbi cu asa de multa aroganta.
Imi place aerul tau parintesc, cu toate ca sunt mai mare decat tine doar cu vreo 10 zile. Probabil acest aer vine din parerea foarte buna pe care o ai despre propria-ti persoana, parandu-ti-se ca nimeni nu mai are cultura stelista pe care o posezi si pe care o interpretezi cum nimeni nu va mai reusi vreodata, mai ales.
Esti cumva Neghinita ca sa stii ce stiu si ce nu stiu userii de pe aici? Ti-am spus ca esti simpatic.
Risc orice, nu sunt in campanie electorala pe acest site, si nici nu-mi mai construiesc vreo personalitate virtuala pe acelasi site. Totusi apreciez grija ta.
Daca ai sti ce am spus acolo si ai si intelege n-ai mai trage concluzia ca vorbesc cu asa multa aroganta despre Sfinx. Cine zice ala este, cu referire la Lacatus; nu mai stau sa caut alte posturi ale tale arogante (in opinia mea) la adresa lui Lacatus, si nu antrenorul. Si aroganta asta este prea subiectiva, tine de parerea si perceptia fiecaruia. Tu daca vrei poti s-o masori cu sublerul.
Daca nu era Ion Alecsandrescu, idolul tau probabil ca nu ar fi ajuns la Steaua iar Sevilla '86 ar fi fost o parte din istoria altei echipe.
Pana sa faca Lacatus Steaua mare, l-a facut Ion Alecsandrescu mare pe el.
Dupa algoritmul tau de aici daca generalul Mihail Lascar nu ar fi dat la 7 iunie 1947 Ordinul de Infiintare al clubului Armatei Romane, probabil nu s-ar mai fi vorbit nici de Steaua, nici de Alecsandrescu, nici de Lacatus. De asemenea daca parintii ctitorului Stelei nu s-ar fi intalnit nu ar mai fi fost Mihail Lascar si astfel putem continua pana la Adam si Eva. Se bazeaza prea mult pe criteriul cronologic acest algoritm, nu?
E recunoscut de toata lumea, inclusiv cea ne-stelista, ca atunci cand spui Steaua spui Lacatus, acum vii tu sa ne convingi pe toti ca Lacatus nu mai e simbolul Stelei. Cel putin cu mine nu tine, tu bineinteles ca ¨spui¨ ce vrei. Si notiunea de ¨idol¨ are destule conotatii si sensuri.
In niciun caz nu l-am desconsiderat pe Alecsandrescu, dar poti sa interpretezi si asa ca sa-ti iasa argumentul.
p.s.
Despre faza cu suporterii nici nu mai are rost sa discutam.Tu inca mai crezi ca Lacatus a venit la Steaua pt a o salva de Becali.PROSTIE TOTALA!
Nu mai draga, nu am crezut ca Lacatus a venit la Steaua pt a o salva de Becali; poate o fi venit dupa banii lui, eu stiu?!.. Pe altceva puneam accentul, daca nu reusesti sa-l sesizezi ramai cu ce accent vrei tu.
Imi pare bine ca nu mai are rost sa discutam despre faza cu suporterii, sunt sigur ca ai inteles tot. Spuneai ca Steaua traieste prin noi prin suporteri. Da-mi voie sa ma indoiesc ca traieste atat de sanatos prin suporterii enumerati de mine (subiectiv bineinteles).
De obicei nu esti de acord cam cu nimeni si nimic, deci nu ma asteptam nici acum sa fii de acord cu ceva. Acum baiete spune-i tu cum vrei acestui fapt, numai sa nu risti sa te faci de rusine.