Eu pe Piturca nu-l suspectez ca nu e stelist ci doar ca e un antrenor slab. Oricum din declaratia lui cu privire la retrogradarea eventuala a Stelei reiese un lucru,si anume izolarea fostilor stelisti de actuala echipa.
Nu zice nimeni sa aducem fosti stelisti doar de imagine,fara sa aiba niste functii insa jegul din conducere a pus un scut intre club si istoria sa vie(legende precum Hagi,Laca,Tudorel Stoica si multi multi altii). Hagi si Laca au fost adusi ca sa potoleasca multimea si au fost tocati marunt de cioban(si de limitele lor ca antrenori) pana cand si-au dat demisia.
Din Steaua cu care am crescut cu totii(vorbesc de cei care au mai mult de 15 ani) a mai ramas suporterii adevarati(care stiu ce inseamna valorile steliste nu cele becaliote)si culorile. In rest,Becali conduce tot si se baga in toata organigrama fictiva a clubului. El aduce jucatorii fiind ajutat de "binevoitori",el aduce antrenorii fara sa se consulte cu niste oameni avizati(pentru el oameni avizati sunt piti,giovanni si mitica de la Liga),el isi baga rudele in infrastructura clubului(si astfel se duce dracu viitorul clubului nostru,juniorii),el isi asuma toate victoriile Stelei si nici un esec,el ne face ras prin orice vorba scoasa pe gura. Cum sa aiba loc gloriile Stelei langa un asemenea om? De fapt,cum ar putea rezista orice om langa acest jeg? Uitati-va cati antrenori am schimbat in ultimii ani,cati jucatori au venit doar ca sa fie porcaiti de cioban,ba chiar umiliti verbal in unele cazuri si culmea e ca ciobanul zice ca s-au despartit amical de toti. D-asta Lacatus banuieste un complot impotriva lui(cititi ziarele,declaratiile lui Balint),s-a simtit omul si a plecat,Hagi a fost porcait si i-a spus lui Jiji verde in fata toate mizeriile pe care le-a suportat,d-asta carpa de Olaroiu ii zice lui Jiji sa-i fie rusine pentru declaratiile cu bani si valize(stiti cele care ne-au adus locul 2).
Omul asta are un conflict cu fiecare seaman care nu primeste bani de la el. Exista de fapt 2 Stele:
-Steaua suporterilor si a legendelor noastre ce simt ceva pentru acest club,Steaua care a facut istorie,care a dominat Europa timp de 5 ani,care a strans nenumarate trofee si care ne-a adus foarte multe bucurii.
-Steaua lui Jijel Becali care ne-a adus si ea niste bucurii insa cu un mare pret,pierderea identitatii acestui club. O Stea de manelisti care face totul dupa ureche,urechea lui Becali. O Stea dupa chipul patronului sau,mizerabila,grobiana si nepriceputa la fotbal. O Stea care ajunge sa fie fluierata in tara(unde altadata era aplaudata),sa fie luata la misto,o echipa de fapt a nimanui,care paraziteaza istoria Stelei amintita mai sus.
Sa speram cu totii ca jijel sa crape cat mai repede ca altfel o sa murim cu totii pana mai vedem un trofeu la Steaua,ca sa nu mai vorbesc de alte chestii gen profesionalism,joc frumos si respect pentru valorile steliste.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.