FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbalul DA, dar Stelismul NU moare

fcsteaua.ro23.10.2008 19:48

Auzind astazi declaratia data in fata camerelor de luat vederi de Victor Piturca, fostul golgheter european si antrenor al Stelei, actual selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, mi s-a ridicat parul maciuca. Pur si simplu de la un om ca Piti nu ma asteptam la atata profunzime, la o astfel de traire. Dupa ce l-am injurat pentru temporizare, dupa ce l-am atacat si pentru faptul ca este un bun incasator, acest om ramane un stelist adevarat.

"90, 99% nu voi mai antrena niciodata Steaua. Devine deja zgomot de fond, dupa ce i-am tot auzit pe Oli si Hagi. Nu, nu trebuie sa va grabiti in cazul lui Piti pentru ca ce urmeaza vorbeste mult despre acesta dar si despre stelism in general: "doar daca peste vreo cinci ani Steaua va retrograda voi fi nevoit...."

In realitate Piturca a lasat de inteles faptul ca George Becali va inmormanta in cele din urma simbolul fotbalului romanesc si ca el - Victor Piturca - nu va putea sa refuze Steaua intr-un moment atat de greu pentru ca este dator. Din recunostinta si dragoste pentru culorile pentru care a jucat.

Iar echipa pe care o refuza Piti in aceste momente nu este Steaua pentru care el a jucat ci o alta echipa, una care place multora odata ce o mare parte a publicului din Ghencea accepta ca spectacolul si luminile reflectoarelor sa fie mereu indreptate spre loje si nu spre dreptunghiul verde al gazonului unde Piti, Lacatus si Hagi au facut istorie candva.

Lari23.10.2008 19:53

M-am bucurat enorm cand l-am vazut pe Piturca rostind acele cuvinte. Si pentru mine acele clipe au insemnat Speranta.

Totusi, nu ma pot abtine sa afirm ca jocul Stelei, ca trademark, nu poate fi adus de Piturca. El a avut suficient timp la dispozitie, putere totala si a esuat.

Asta nu inseamna ca Piturca nu a dat dovada, poate ca niciodata, ca este Stelist.

RESPECT, PITI!!! :worthy:

Fane23.10.2008 19:53

sa fie vorbele lui ?

si daca ,da - FRUMOS din partea lui...dar ?!?

Lari23.10.2008 19:55

Fane, sunt chiar vorbele lui. A fost vorba de un interviu video! Pe site la prostsport e chiar rmaterialul acela.

oop23.10.2008 20:10

respect Piturca!

Fane23.10.2008 20:20

@LARI

Ok...l-am vazut !

PITI ma uimesti pe zi ce trece !

MoWeed23.10.2008 20:27

Desi raman la parerea ca are un caracter infect, trebuie sa admit ca din aceasta declaratie reiese ca Piturica este totusi stelist

alexblaja23.10.2008 20:42

Da, si mie mi-a placut mult declaratia lui!

Adrian23.10.2008 20:57

Vorbe!

Nu cred eu asa usor ce zice Piti.

Satana minte! Nu uitati asta!

predatorpulse723.10.2008 21:43

Eu pe Piturca nu-l suspectez ca nu e stelist ci doar ca e un antrenor slab. Oricum din declaratia lui cu privire la retrogradarea eventuala a Stelei reiese un lucru,si anume izolarea fostilor stelisti de actuala echipa.

Nu zice nimeni sa aducem fosti stelisti doar de imagine,fara sa aiba niste functii insa jegul din conducere a pus un scut intre club si istoria sa vie(legende precum Hagi,Laca,Tudorel Stoica si multi multi altii). Hagi si Laca au fost adusi ca sa potoleasca multimea si au fost tocati marunt de cioban(si de limitele lor ca antrenori) pana cand si-au dat demisia.

Din Steaua cu care am crescut cu totii(vorbesc de cei care au mai mult de 15 ani) a mai ramas suporterii adevarati(care stiu ce inseamna valorile steliste nu cele becaliote)si culorile. In rest,Becali conduce tot si se baga in toata organigrama fictiva a clubului. El aduce jucatorii fiind ajutat de "binevoitori",el aduce antrenorii fara sa se consulte cu niste oameni avizati(pentru el oameni avizati sunt piti,giovanni si mitica de la Liga),el isi baga rudele in infrastructura clubului(si astfel se duce dracu viitorul clubului nostru,juniorii),el isi asuma toate victoriile Stelei si nici un esec,el ne face ras prin orice vorba scoasa pe gura. Cum sa aiba loc gloriile Stelei langa un asemenea om? De fapt,cum ar putea rezista orice om langa acest jeg? Uitati-va cati antrenori am schimbat in ultimii ani,cati jucatori au venit doar ca sa fie porcaiti de cioban,ba chiar umiliti verbal in unele cazuri si culmea e ca ciobanul zice ca s-au despartit amical de toti. D-asta Lacatus banuieste un complot impotriva lui(cititi ziarele,declaratiile lui Balint),s-a simtit omul si a plecat,Hagi a fost porcait si i-a spus lui Jiji verde in fata toate mizeriile pe care le-a suportat,d-asta carpa de Olaroiu ii zice lui Jiji sa-i fie rusine pentru declaratiile cu bani si valize(stiti cele care ne-au adus locul 2).

Omul asta are un conflict cu fiecare seaman care nu primeste bani de la el. Exista de fapt 2 Stele:

-Steaua suporterilor si a legendelor noastre ce simt ceva pentru acest club,Steaua care a facut istorie,care a dominat Europa timp de 5 ani,care a strans nenumarate trofee si care ne-a adus foarte multe bucurii.

-Steaua lui Jijel Becali care ne-a adus si ea niste bucurii insa cu un mare pret,pierderea identitatii acestui club. O Stea de manelisti care face totul dupa ureche,urechea lui Becali. O Stea dupa chipul patronului sau,mizerabila,grobiana si nepriceputa la fotbal. O Stea care ajunge sa fie fluierata in tara(unde altadata era aplaudata),sa fie luata la misto,o echipa de fapt a nimanui,care paraziteaza istoria Stelei amintita mai sus.

Sa speram cu totii ca jijel sa crape cat mai repede ca altfel o sa murim cu totii pana mai vedem un trofeu la Steaua,ca sa nu mai vorbesc de alte chestii gen profesionalism,joc frumos si respect pentru valorile steliste.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

w3bmaster23.10.2008 21:46

Oli ia dat peste nas

Piti la fel

Jmm sper sa ii dea toti peste nas si sa se ducva dracului la oile lui ...

mikutu23.10.2008 22:20

dati-mi si mie un link!

Lari23.10.2008 23:15

@Mikutu

N-am cum sa dau link, pt ca site-ul interzice asa ceva catre gaozeta sau antisport, asa ca o sa ma chinui sa-ti explic: pe site-ul prostsportului exista o sectiune de stiri, numita "Ultima ora"; cauta acolo o stire numita exact asa: Pițurcã se întoarce în Ghencea doar dacã Steaua retrogradeazã! Acolo e un video care contine, pe la juma'te, si declaratia lui Piti. SUCCES!

mikutu24.10.2008 00:01
@Mikutu

N-am cum sa dau link, pt ca site-ul interzice asa ceva catre gaozeta sau antisport, asa ca o sa ma chinui sa-ti explic: pe site-ul prostsportului exista o sectiune de stiri, numita "Ultima ora"; cauta acolo o stire numita exact asa: Pițurcã se întoarce în Ghencea doar dacã Steaua retrogradeazã! Acolo e un video care contine, pe la juma'te, si declaratia lui Piti. SUCCES!

ok! multam fain!

....................

mda.....corect ! ti se zbarleste putin podoaba capilara , cand auzi asa o previziune sumbra! putin probabil sa se intample totusi asa ceva! si cand te gandesti ca si Piturca l-a ajutat pe maimutoi sa ajunga in curtea noastra....

Tupac Amaru24.10.2008 05:28

Dar pe Lacatus l-ati vazut ce bucuros era ca paraseste Ghencea? Mare "stelist", intr-adevar....

Macar din complezenta trebuia sa aiba o alta figura, pentru ca bucuria ca scapa de Fecali i-o intelegem, cred, cu totii...

Cat ii dati lui Dorinel pe banca? Eu zic ca cel mult pana in iarna; deja a facut o gafa atunci cand a declarat ca el e subordonatul lui Fecali, nu sluga lui....

eddie the 'ead24.10.2008 06:12

Uitindu-ma aseara la stiri, nu Piturca m-a socat prin declaratia lui (una normala, nu de mare erou al unui Piti pe care, fara suparare, multi il transformati acum in mare stelist, uitand ca e prietenul bun al becalilor si a pus umarul la aducerea gibonului la Steaua, iar in ochii mei asta ramane un lucru de neiertat), ci mai curind intalnirea dintre Becali si Lacatus in Ghencea. Discutia pentru cei 10% din contractul lui Lacatus si urletul lui Becali care i-a cerut lui Laca acele procente: "MIE!!"... Sincer, m-a trecut un fior si m-a facut sa cred ca asta chiar e un individ care ar vinde-o si pe ma-sa pentru un graunte de aur. Dar stii cintece bisericesti, iar Dumnezeu asta apreciaza, nu-i asa, ciobane?

Alex88pl24.10.2008 06:14

Toti au zis ca nu sunt sluga lu Becali sau alte aberatii d-astea.si totusi toti au sfarsit la fel.Dorinel cred ca o sa stea mai mult.daca bate pe Dinamo in groapa o sa ramana la echipa mai mult...:-??

the_ace24.10.2008 07:13
Dar pe Lacatus l-ati vazut ce bucuros era ca paraseste Ghencea? Mare "stelist", intr-adevar....

Macar din complezenta trebuia sa aiba o alta figura, pentru ca bucuria ca scapa de Fecali i-o intelegem, cred, cu totii...

Cat ii dati lui Dorinel pe banca? Eu zic ca cel mult pana in iarna; deja a facut o gafa atunci cand a declarat ca el e subordonatul lui Fecali, nu sluga lui....

bine mah daca nici Lacatus nu mai e stelist ...o fi 2pac shakur mai stelist si nu stiu eu .....sau orice alt nume ai da incluzand toate marile glorii nu ai sa gasesti mai stelist de atat.De ce era fericit? Foarte simplu culorile incep sa se steraga si in loc de Steaua incet dar sigur apare FC fecali ! Pe orice post dai la orice emisiune te uiti auzi ceva de rau de clubul nostru drag(fiindca spurcatului ii place sa iasa in evidenta cu tot felul de declaratii fie ele adevarate sau nu). Cat despre Dorinel cred ca ar face o mare greseala sa vina , aceiasi care a fost facuta de Hagi , Laca ,Adi Ilie si lista poate continua! Singura problema e ca Laca a gresit de 2 ori . A mai fost odata la Steaua si acelasi lucru sa intamplat !!! Tu de ce crezi ca a revenit ? ca nu iubeste Steaua ? ca nu e stelist?

1974OFF24.10.2008 08:09

Se poate un pic de speranta in toata aceasta nebunie ? Poate-poate ca refuzurile tuturor de a antrena nu sunt pentru club, ci pentru patronul acestuia. Poate ca tot raul spre bine !

danciu1924.10.2008 08:20

Astazi mi s-a confirmat ceea ce banuiam,omul care l-a lucrat pe Laca este "marele impresar" si "marele dinamuist" giovani care vrea sa ne distruga si ciobanul nu-si da seama.Inca de cand s-au impacat mi-am inchipuit acest lucru si astazi mi s-a confirmat de Laca.Piturca stia asta demult si l-a alungat pe impresar odata cu venirea lui,dar acum a revenit in forta si nimic nu-l va opri daca nu vom face ceva.

Un singur lucru ma mai poate tine pe stadion si langa fotbal,un razboi pt alungarea fam Becali si in primul rand al acestui "giovani" din casa noastra.

Stelismul nu moare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MoRRiS24.10.2008 09:06

Cu tot respectul pentru tine, am si eu o intrebare : Dar TU esti mai mare stelist decat Lacatus ? Ce vroiai sa faca ? Sa isi smulga pielea de pe el ? Sa se omoare ? Stai tu linistit ca nimeni nu sufera mai mult decat el in momentul de fata, pt ca a plecat asa cum a plecat Din Ghencea. Daca nu il afecta, nu plangea la despartirea de jucatori . In fine ...

Legat de intrebarea cu Dorinel , cat rezista pe banca ? Eu nu spun decat : maxim 3-4 luni , cu indulgenta.

bla bla24.10.2008 09:07

@Il Soldatino

Asta se intelege din declaratia lui Piti?Becali imormanteaza Steaua?:)))Mai frate,daca nu era "inca" antrenorul nationalei era de doua luni "manager general" cu contract...,caci neoficial oricum este.Cauti sentiment acolo unde nu este decat cabotism,falsitate si ipocrizie?

enjoy24.10.2008 18:36

Intortocheate-s caile domnului si putini cei care le descifreaza! Halal!

Sunnyblack25.10.2008 12:39
respect Piturca!

pt ce respect piti??

pt ca o plecat dela Steaua, da pt asta il respect dar sa plece si dela nationala.

drum bun.

Harald26.10.2008 11:02

cum puteti aprecia un om caruia i se spune "Satana" ? si are semnul diavolului ca numar la masina..