FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oare Cat?

aklik22.10.2008 21:39

Salutare!

Acesta este primul meu post aici si cu siguranta nu va fi ultimul. Salut toti suporteri echipei Steaua.

Am simtit nevoia sa vorbesc despre echipa mea de suflet care sufera mai mult ca niciodata.

Sunt aproape mut de situatia actuala... totul a mers prea departe.. mult prea departe.. si toti cei care au iubit si iubesc aceasta echipa, toti ce care au sustinut si sutin aceasta echipa SUFERA!!! Dece? Oare asta este tot ce meritam.. chinuri?? Oare atat de mult am gresit??

Observ ca in ultimii ani vin si pleaca simboluri alei echipei Steaua, cei ce vin cu sufletul, cu inima incercand sa de-a tot ce au ei mai bun pentru echipa dar din pacate ei sunt indepartati, badjocoriti si cu onoarea patata. Dece? Din cauza unui finantator impertinent care crede ca puterea banului e mai presus de tot??

Oare cat sa mai suportam aceasta rusine, aceasta umilinta?? Oare cat? Consider ca pe langa investitiile care le-a facut Domnul Gigi Becali ( care cu siguranta puteau fi facute si de altii )

nu a facut nimic bun, a tras echipa in jos de la an la an, a adus instabilitate in vestiarul Stelei prin declaratii calomnioase la adresa jucatorilor dupa ce chiar el i-a supra-evaluat....

Eu cred in miracole! Pentru ca sunt Stelist din '78 si voi ramane Stelist pana la moarte, eu cred in miracole!! Consider ca simbolul Romaniei trebuie salvat din ghearele clanului Becali. Si asta ar fi un miracol!! Dar unu realizabil... Este momentul in care cred ca ar trebui sa ne adunam si sa protestam, pasnic, sa gasim o strategie de salvare a echipei!!

Haideti sa ne ridicam, sa aratam tuturor ca si noi suporterii echipei Steaua avem un cuvant de spus, sacrificam 10 etape maxim de campionat! nu mai cumparam nici un bilet.. sustinem echipa din afara stadionului!!! Dece Becali sa se mai bucure de banii cu care sustinem clubul indirect daca nu tine cont de parerea noastra??? Suntem multi!! Avem puterea sa rascumparam echipa de la Becali, va fi constrans de imprejurari!!! TREBUIE SA GASIM SOLUTII!! Noi suporterii!!

Poate ca suna a disperare dar... eu asta simt... sunt disperat!! Oare cat sa mai suportam..

Haideti, veniti cu idei, serioase.. trebuie sa facem ceva.....

piticu8122.10.2008 23:14

salutare oare cit o sa mai trebuiasca sa-l suportam pe ratatul asta de Becali oare chiar nu este nici o solutie sa scapam de el?

Steaua_xp.JPG

bubu_steaua23.10.2008 11:26

Becali va fi patron la Steaua mult de acum incolo...El nu va renunta la Steaua. Culmea e ca mai face si pe victima cand tot el intr-un mod indirect da afara antrenori si le sifoneaza imaginea. Pacat...

dany03023.10.2008 11:35

degeaba va bateti capu ! ASTA ESTE SISTEMU DE AZI! ASTA E PATRONU SI CU ASTA BASTA! INLOC SA IL IGNORATI VA FRAMANTATI! sincer , eu nu citesc nici o stire despre Becali! doar rad de el cand o mai ia razna in rest MA INTERESEAZA DOAR ECHIPA NU ABERATIILE LU Becali!

seby_1123.10.2008 15:10

Da mãi... nu scãpãm de ãsta pânã nu maore... Zicea pe RECLAMA cã " e mai puternic ca niciodata". Ce viseaza omu... el și toate partidele lui...|

CoRsSo23.10.2008 17:23

Ar trebui facut un topic gen "Revolutie la Steaua" impotriva lui Becali. Eu am mai facut, si nu mi-a iesit. Marii admini de pe site mi l-au sters ca deh l-am jignit pe patron.

TheSithLord23.10.2008 18:01

Facem un cont al fanilor Steaua si cumparam de la oier clubul.

"Ori ni-l dai ori te.....gasim noi ce!"

Apoi dam unui partener bogat o parte din actiuni prin contract cu clauza - in 5 ani echipa tre sa ajunga in sferturile UCL si sa castige 4 titluri din 5 - in caz contrar putem rezilia contractul si in loc de bani te ducem la gradina botanica si-ti tragem o.......mama de bataie.

Blackzie23.10.2008 18:09

Nu putem scapa de Becali... Nu cred ca v-a renunta la echipa. Strica tot la echipa asta... :angry:

aklik23.10.2008 19:14
Nu putem scapa de Becali... Nu cred ca v-a renunta la echipa. Strica tot la echipa asta... :angry:

Este doar o problema de mentalitate consider eu. Daca am fi uniti garantat intr-un an de zile noi suporterii il putem determina sa renunte.. si un an nu e mult!!! Ganditiva ca nu ii va conveni sa piarda bani meci de meci.. el traieste din biletele cumparate de noi, din abonametele platite de noi, din produsele promotionale achizitionate cu drag de noi.... Daca boicotam toate astea nu inseamna ca nu sustinem echipa.. acolo in adancul meu eu stiu ca asa cum sunt momente in care suferim in urma prestatiei slabe a echipei poate ca si ei ar trebui sa sufere putin atunci cand vor vedea ca le lipseste jucatorul cu numarul 12!!!!

Daca suntem uniti, toti suporterii adevarati putem face revolutie in Ghencea...

:steag_cruce_invers:

Ar trebui facut un topic gen "Revolutie la Steaua" impotriva lui Becali. Eu am mai facut, si nu mi-a iesit. Marii admini de pe site mi l-au sters ca deh l-am jignit pe patron.

Eu crede-am ca acesta este forumul suporterilor nici decum forumul lui Becali! Ai primit un raspuns dece a fost sters postul... sper sa nu fie motivul cel care tu l-ai spus.. ar fi pacat...

Aklik

Fane23.10.2008 19:37

@CoRsSo

Crede-ma....acest sit NU APARTINE si NU ESTE SPONSORIZAT de acel jJEG!!!

dr.adrian923.10.2008 19:40

va spun eu pana cat? pana cand va muri!!! in Timisoara s-au stans 15 mii de suporterii ai clubului local. iar noi nu suntem in stare sa ne strangem 1000. suntem mai mult decat penibili. ne meritam soarta. asa suporteri asa echipa.

duminica, ora 15 intalnire in fata palatului lui Becali. se merge impreuna catre stadion.

aklik23.10.2008 19:51
va spun eu pana cat? pana cand va muri!!! in Timisoara s-au stans 15 mii de suporterii ai clubului local. iar noi nu suntem in stare sa ne strangem 1000. suntem mai mult decat penibili. ne meritam soarta. asa suporteri asa echipa.

duminica, ora 15 intalnire in fata palatului lui Becali. se merge impreuna catre stadion.

corect! trebuie sa ne strangem...

Allyylla23.10.2008 20:42

deci.. vreau Steaua inapoi...

acea Steaua care juca cu sufletul..pentru ca eu garantez..atuncicand Steaua joaca cu sufletul nu e echipa in lume care sa o bata, dar cand Steaua joaca pentru banii lu Becali:-j

poate ca Lacatus, nu a fost un bun antrenor, dar el a pus suflet in ceea ce a facut, a pus suflet pentru fiecare afurisit de jucator dn echipa, care nu s-a sinchisit sa compesnseze acest fapt.

Poate ca sunt eu proasta sau poate ca am facut o obessie din Steaua... dar a ajuns pentru mine un mod de viata.. si nimeni nu poate sa inteleaga acest lucru :-j

in ultima luna, am avut doar infrangeri rusinoase...

din cauza berbecului aluia de Becali...

nu mai am nimic de comentat decat...jur dragul meu cioban ca la moartea ta ma imbrak in roz si dansez pe manele..dau petrecere ma mortaciune:-j..doar de fericire ca echipa mea , SUFLETUL meu a scapat de un animal ca tine :-j

"Steaua, Steaua, HAIDE Steaua"

TheSithLord23.10.2008 21:23

Trebuie sa te strangi foarte multi din toata tara,creezi miting de protest impotriva conducerii defectuoase marca GigiBecali si-i vei crea o sifonare pe plan politic extrem de mare,un soc care poate-l va trezi.Asta inseamna ca reabilitarea lui nu o poate face decat la Steaua prin creerea unui Club cu o conducere pe masura,oameni capabili si rezultate foarte mari.

Politica e slabiciunea lui - semanarea neincrederii in conducerea Becali il va afecta foarte mult .

aklik24.10.2008 06:19

Trebuie sa te strangi foarte multi din toata tara,creezi miting de protest impotriva conducerii defectuoase marca GigiBecali si-i vei crea o sifonare pe plan politic extrem de mare,un soc care poate-l va trezi.Asta inseamna ca reabilitarea lui nu o poate face decat la Steaua prin creerea unui Club cu o conducere pe masura,oameni capabili si rezultate foarte mari.

Politica e slabiciunea lui - semanarea neincrederii in conducerea Becali il va afecta foarte mult .

Parerea mea este ca s-a ajuns mult prea departe ( incredibil!!! sa ajunga Virgil Becali, covrigarul din Pipera sa aduca jucatori la Steaua!!!!! ) . " Mortul de la groapa nu se mai intoarce " NU vreau un soc care sa il trezeasca pe Becali, asa e modul lui de a fi, un taran laudaros fara pic de gandire.. inconjurat de tot felul de bijnitari.. La Steaua trebuie un finantator!!! Steaua nu are asa ceva....

Aklik

Grenada26.10.2008 21:59

Sunt sigur ca in caz ca se vor strange 30-40 de mi de stelisti ,Becali v-a fii profund impresionat si o sa plece cu lacrimi in ochi...Deschideti ochii...echipa asta nu iese din mainile lu Becali pana nu intra in B, da faliment sau il aresteaza...

aklik27.10.2008 08:26
Sunt sigur ca in caz ca se vor strange 30-40 de mi de stelisti ,Becali v-a fii profund impresionat si o sa plece cu lacrimi in ochi...Deschideti ochii...echipa asta nu iese din mainile lu Becali pana nu intra in B, da faliment sau il aresteaza...

daca ne strangem in afara stadionului meci de meci.. si el va fi pe un stadion gol.. fara incasari din bilete....cu siguranta o sa inceapa sa simta.. mai mult.. cu ajutorul mass medie putem demara o actiune de recuperarea Stelei din mainile ciobanului prin cumpararea echipei... putem realiza ceva fara precedent..

cu gandire de genul asta sigur nu facem nimic....

SteauaClan29.10.2008 14:01
daca ne strangem in afara stadionului meci de meci.. si el va fi pe un stadion gol.. fara incasari din bilete....cu siguranta o sa inceapa sa simta.. mai mult.. cu ajutorul mass medie putem demara o actiune de recuperarea Stelei din mainile ciobanului prin cumpararea echipei... putem realiza ceva fara precedent..

cu gandire de genul asta sigur nu facem nimic....

In mass media deja are un avantaj in fata suporterilor pentru ca e usor pentru el sa arunce niste maruntis din buzunare sa inceapa nush ce papagal de pe la TV de "vagabonzii" "golanii" care suntem suporterii Stelei,care studenti care elevi care oameni la casa noastra astia suntem...Noi ascultam manele si aparem pe la TV aruncand cu banii in lautari nu Dl Becali,are votul me ca minustrul (in)culturii si (ne)educatiei.

Despre a recastiga clubul e greu,dar eu zic ca Hagi Ilie Nastase,Ienei,Iordanescu,Gabi Balint si multi altii chiar si generali din cadrul armatei ar putea prelua clubul Steaua pentru al anexa din nou Clubului Armatei cum era odata.

banii nu aduc performanta unde se vrea performanta se pune suflet.Nu vrem mercenari la echipa vrem 11xLacatus !!

Alex

CoRsSo29.10.2008 17:31

Unde sa strangi stelisti? Nu vezi ca nu vine nimeni? Stam prost rau de tot la organizare.

best29.10.2008 17:47

din pacate asta e adevarul... :no: :no: :no:

aklik30.10.2008 11:49
In mass media deja are un avantaj in fata suporterilor pentru ca e usor pentru el sa arunce niste maruntis din buzunare sa inceapa nush ce papagal de pe la TV de "vagabonzii" "golanii" care suntem suporterii Stelei,care studenti care elevi care oameni la casa noastra astia suntem...Noi ascultam manele si aparem pe la TV aruncand cu banii in lautari nu Dl Becali,are votul me ca minustrul (in)culturii si (ne)educatiei.

Despre a recastiga clubul e greu,dar eu zic ca Hagi Ilie Nastase,Ienei,Iordanescu,Gabi Balint si multi altii chiar si generali din cadrul armatei ar putea prelua clubul Steaua pentru al anexa din nou Clubului Armatei cum era odata.

banii nu aduc performanta unde se vrea performanta se pune suflet.Nu vrem mercenari la echipa vrem 11xLacatus !!

Alex

pot sa pun pariu ca massmedia asteapta un scandal de asemenea anvergura.. inlaturarea unui finantator de catre suporterii echipei.. la cat sunt de badjocoriti nu mai sunt multi ar spune ceva bun pentru cioban... chiar si pe bani... la un moment dat nu mai conteaza cati bani ai!!!!