Salutare!
Acesta este primul meu post aici si cu siguranta nu va fi ultimul. Salut toti suporteri echipei Steaua.
Am simtit nevoia sa vorbesc despre echipa mea de suflet care sufera mai mult ca niciodata.
Sunt aproape mut de situatia actuala... totul a mers prea departe.. mult prea departe.. si toti cei care au iubit si iubesc aceasta echipa, toti ce care au sustinut si sutin aceasta echipa SUFERA!!! Dece? Oare asta este tot ce meritam.. chinuri?? Oare atat de mult am gresit??
Observ ca in ultimii ani vin si pleaca simboluri alei echipei Steaua, cei ce vin cu sufletul, cu inima incercand sa de-a tot ce au ei mai bun pentru echipa dar din pacate ei sunt indepartati, badjocoriti si cu onoarea patata. Dece? Din cauza unui finantator impertinent care crede ca puterea banului e mai presus de tot??
Oare cat sa mai suportam aceasta rusine, aceasta umilinta?? Oare cat? Consider ca pe langa investitiile care le-a facut Domnul Gigi Becali ( care cu siguranta puteau fi facute si de altii )
nu a facut nimic bun, a tras echipa in jos de la an la an, a adus instabilitate in vestiarul Stelei prin declaratii calomnioase la adresa jucatorilor dupa ce chiar el i-a supra-evaluat....
Eu cred in miracole! Pentru ca sunt Stelist din '78 si voi ramane Stelist pana la moarte, eu cred in miracole!! Consider ca simbolul Romaniei trebuie salvat din ghearele clanului Becali. Si asta ar fi un miracol!! Dar unu realizabil... Este momentul in care cred ca ar trebui sa ne adunam si sa protestam, pasnic, sa gasim o strategie de salvare a echipei!!
Haideti sa ne ridicam, sa aratam tuturor ca si noi suporterii echipei Steaua avem un cuvant de spus, sacrificam 10 etape maxim de campionat! nu mai cumparam nici un bilet.. sustinem echipa din afara stadionului!!! Dece Becali sa se mai bucure de banii cu care sustinem clubul indirect daca nu tine cont de parerea noastra??? Suntem multi!! Avem puterea sa rascumparam echipa de la Becali, va fi constrans de imprejurari!!! TREBUIE SA GASIM SOLUTII!! Noi suporterii!!
Poate ca suna a disperare dar... eu asta simt... sunt disperat!! Oare cat sa mai suportam..
Haideti, veniti cu idei, serioase.. trebuie sa facem ceva.....