FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fisa de post

fcsteaua.ro22.10.2008 18:00

Nume=Antrenor. Prenume= De fotbal. Cerinte = sa fi jucat fotbal, sa aiba ceva mai multa minte decat Hagi si Lacatus, sa fie o persoana neconflictuala, sa nu fie un tip "incuiat" si - IMPORTANT - sa fie receptiv la visele finantatorului alias cosmarurile suporterului stelist rozator de seminte, ultras de vreme rea si spargator de sticla TV la meciuri cu Lyonul. Solutie comoda, numele tau este Dorinel Munteanu.

Imaginati-va un om care va spune de ziua dumneavoastra de nastere ca darul pe care tocmai vi l-a inmanat, era destinat altei persoane care isi serbeaza in aceeasi zi onomastica. Prin traducere "am vrut sa-l aduc pe Oli dar norocul tau este ca nu l-am gasit". Deci, o traducere simpla arata ca esti optiunea doi pentru mine. Tactica, ma intelegi? Psihologii si filosofii de geniu.

In Spania, Anglia si Germania, un finantator ca Becali ar pleca capul dupa toate situatiile jenante in care a fost suprins, dupa umilinte si penibil. Pana si-n Italia exista mandrie si simt al raspunderii. Dar nu, domnul Becali nu stie ce este onoare, nu are simtul raspunderii si o limita a ridicolului. Rusinea reprezinta de asemenea o mare necunoscuta.

Din toata aceasta mizerie ce implica astazi si demisia lui Lacatus, doar EL - Il Magnifico, este cel castigat. Mediatizare pe toate canalele TV, campanie electorala mocca cu girul Dumnezeului particular. Auch, auch, auch....

"Va fi foarte greu ca sa accepte altcineva sã lucreze la Steaua. Probabil va veni cineva care nu are un loc de muncã, o persoana care are dificultati financiare. Altfel nu vãd cine ar accepta sã lucreze la Steaua". Anghel Iordanescu - fost antrenor al Stelei si fost selectioner al echipei de fotbal a Romaniei.

"De la Steaua nu poti sa pleci decat cu lacrimi in ochi" - Mihai Stoica

steaua_gloria22.10.2008 18:03

Si singurul lucru care-i ofera toate aceste lucruri sunt banii in primul rand si apoi Steaua.

si cand te gandesti ca la un moment dat vindea branza pe strada...

armanovici22.10.2008 18:17

Ciobane iti dorim sa simti zilnic pana la moarte durerea pe care am simtit-o noi cand i-ai umilit pe Hagi si Lacatus!

Sa iti fie tzarana usoara!

dr.adrian922.10.2008 18:20

pana cand mai avem de gand sa inghitem prostiile lui becali? cand vom lua si noi atitudine in fata distrugatorului visurilor noastre?

Lari22.10.2008 18:26

Niste lucruri pe care nu le inteleg.

Eu cred ca Becali mai mult vorbeste decat se baga la echipa. Imi e greu de crezut ca isi suna antrenorul, oricare ar fi el, si-i spune echipa, iar ala tace si face. Cred ca isi doreste sa stie si el ce se intampla, cred ca vrea sa stie el primul echipa de start, mai cred ca ii place enorm ca antrenorul sa-i explice pe indelete modul in care gandeste un meci sau altul.

Nu pricep de ce ********i nu le spune clar alora de ce face atata circ cu "Io, generalul" sau mai stiu eu ce alte cacaturi. Sau poate i le-o fi spus lui Lacatus, iar Marius tocmai de-aia a tacut malc atata vreme: el stia adevarul si cu asta, basta.

Pe de alta parte, e evident ca varianta Dorinel e cea mai comoda: si pe-asta il poate aburi cu "Esti un om extraordinar", il cunoaste bine astfel ca poate evita surprizele gen Protasov, de care s-a declarat nemultumit ca nu vorbea cu el.

Bai, asta, daca ar avea putina minte, mai putina dorinta de a se da in stamba si putinta de a-i explica unui profesionist ce vrea de la Steaua, am fi departe. Dar daca ar fi toate cele enumerate, n-ar mai fi Becali, ar fi un om, nu?

Ce de rahat! :wall:

dr.adrian922.10.2008 18:41

Distrugãtorul unui mit

de Theodor Jumãtate

Am spus încã din 2003, cînd a devenit acționar majoritar, cã Gigi Becali va distruge Steaua și asta se întîmplã. "A obținut performanțe", mi-ar replica unii. Ce performanțe? A cucerit cumva vreo cupã europeanã? A trecut mãcar de faza grupelor Ligii? ªi cîte titluri are? Douã? Nu înseamnã nimic!

"A investit mult", ar striga alți adepți ai curentului becalist. Corect, însã pentru fiecare ban plãtit de el steliștii au plãtit înzecit! Jucãtorii sînt puși cu spatele la zid la fiecare greșealã, antrenorii umiliți constant, fani numiți "vagabonzi". Iar imaginea Stelei... S-a șters cu ea pe jos. Nu mai existã! Ceea ce observã ziariștii strãini e doar o micã, foarte micã parte a realitãții. Dar avea dreptate reporterul Le Monde:

"Toate crucile și donațiile nu spalã pãcatele!". Acest individ nu trebuie sã ajungã vreodatã președintele țãrii. Într-o zi, s-ar considera patronul românilor și, în clipe de furie, ar da afarã 22 de milioane de oameni.

PS. Lãcãtuș are o vinã. Aceea cã a acceptat sã lucreze cu Becali. ªtia dinainte, la fel ca și Hagi, cã va fi sunat pe bancã sau cã i se vor trimite bilețele. ªi cã va fi fãcut bucãți în momentele grele. Putea sã-l refuze. Toți l-ar putea boicota! Dumitru Dragomir afirmã: "Eu aș fi fost deștept, l-aș fi ascultat pe Gigi și i-aș fi înlocuit la pauzã pe Arthuro și pe Semedo". Dar nimeni nu e atît de "deștept" ca președintele Ligii.

PS 2. Ce a cîștigat Becali la Steaua? Fãrã Steaua, ar fi fost un uriaaaaș ZERO!

Dorinel nu cred ca va deveni antrenor. daca ai un pic de onoare si un pic de minte refuzi Steaua lui becali in secunda 2.

DanStan22.10.2008 18:47

Dorinele, stai tata la Cluj, ca e campanie helectorala. Stai la Cluj si nu te doare capu'. Ca daca vii acu' la Bucale cariera ta de antrenor se duce pe copca. Daca vei face ceva bun se va spune c-a fost ideea Stapanului, ca pe tine nu te ducea capu'. Daca iese nasol se va spune ca tu esti de vina, ca Stapanu' ti-a dat indicatii da' tu' esti batut in cap si n-ai inteles ideile Marelui Carmaci.

kosm1n22.10.2008 19:56

Nici daca cadeam in Liga II nu aveam asa proasta imagine decat cu Becaliotu!!!!!!

Lari22.10.2008 19:57
Ce performanțe? A cucerit cumva vreo cupã europeanã? A trecut mãcar de faza grupelor Ligii? ªi cîte titluri are? Douã? Nu înseamnã nimic!

Dorinel nu cred ca va deveni antrenor. daca ai un pic de onoare si un pic de minte refuzi Steaua lui becali in secunda 2.

Semifinala de Cupa UEFA a fost uitata. Heheee! Una dintre cele mai fericite zile din viata mea ar fi plecarea lui jegali de la Steaua, dar rezultatul din 2006 e urias in comparatie cu nivelul fotbalului de la noi. Ne place sau nu, are si Becali meritul lui la performanta aia.

Becali e si acum un zero urias. Doar imbecilii care nu pot gandi fara a rasfoi parererile jurnalistilor cred altceva. Aia care s-au inscris in PNG au facut-o fie din interes, fie dintr-o stupiditate fara limite. Iar aia care-i voteaza...

Nu pe bune, doar aia fara onoare si/sau fara cap ar refuza Steaua lui Becali? Ce misto il jigneste presa pe urmatorul antrenor... Isi da singura de mancare de pe acum. De exemplu, Olaroiu a demonstrat cum poate fi pacalit Becali cu mult, mult cap.

Il Soldatino22.10.2008 20:17
Ce performanțe? A cucerit cumva vreo cupã europeanã? A trecut mãcar de faza grupelor Ligii? ªi cîte titluri are? Douã? Nu înseamnã nimic!

Semifinala de Cupa UEFA a fost uitata. Heheee! Una dintre cele mai fericite zile din viata mea ar fi plecarea lui jegali de la Steaua, dar rezultatul din 2006 e urias in comparatie cu nivelul fotbalului de la noi. Ne place sau nu, are si Becali meritul lui la performanta aia.

Becali e si acum un zero urias. Doar imbecilii care nu pot gandi fara a rasfoi parererile jurnalistilor cred altceva. Aia care s-au inscris in PNG au facut-o fie din interes, fie dintr-o stupiditate fara limite. Iar aia care-i voteaza...

Nu pe bune, doar aia fara onoare si/sau fara cap ar refuza Steaua lui Becali? Ce misto il jigneste presa pe urmatorul antrenor... Isi da singura de mancare de pe acum. De exemplu, Olaroiu a demonstrat cum poate fi pacalit Becali cu mult, mult cap.

Ce zici daca Steaua ar castiga Cupa UEFA fara Becali? De unde stii ca nu s-ar putea realiza aceasta performanta? Reprezinta Cupa UEFA un Everest in fotbal?

De ce exista crezul acesta (Dumnezeule, cat de puternic a fost infiltrat) ca Steaua nu ar putea rezista fara acest om?

Parerea mea sincera este ca un investitor de 4 ori mai putin bogat decat George Becali dar cu educatie si simt al realitatii ar face mai multe pentru Steaua. Poate o sa sochez, dar Steaua condusa de oricare dintre cuplurile Petrescu - Stoica sau Lucescu Jr - Vama si cu oricare alt investitor din fotbalul romanesc ar castiga o Cupa UEFA in 2 - 3 ani. Parerea mea....

Oricum, de Becali nu vom scapa. In primul rand un protest va fi dificil de realizat deoarece au mai incercat odata ultrasii dar s-au lovit de huiduielile cetatenilor. Acum, cel mai grav lucru, exista blazare, deznadejde deoarece promisiunile neindeplinite facute de finantator au avut darul de a seca toata increderea si sperantele suporterului stelist.

Lari22.10.2008 21:00
Ce zici daca Steaua ar castiga Cupa UEFA fara Becali? De unde stii ca nu s-ar putea realiza aceasta performanta? Reprezinta Cupa UEFA un Everest in fotbal?

De ce exista crezul acesta (Dumnezeule, cat de puternic a fost infiltrat) ca Steaua nu ar putea rezista fara acest om?

Arata-mi mie, te rog, unde am scris eu ca Steaua nu ar putea rezista fara Becali, ca-ti voi arata eu nenumarate posturi ale mele in care am afirmat ca prefer Steaua in B decat cu asta la timona.

Nu am facut decat sa atrag atentia ca acel individ a uitat sa mentioneze de cea mai mare performanta de dupa 1989 a unei echipe, intamplator patronata de Becali. Am gresit cu ceva? Am spus eu ca nu am putea face o astfel de performanta si cu alt patron?

Nu stiu ce reprezinta Cupa UEFA in fotbal, stiu doar ca Steaua a atins acea performanta intr-un moment in care nimeni nu se astepta. Mai mult, ne-am bucurat nespus atunci cand am ajuns in semifinale. Acum, incepem sa fim de acord cu dinamovistii, rapidistii si presarii care afirma ca semifinalele din 2006 nu reprezinta o cine stie ce performanta, pentru ca nu e Everestul fotbalului.

armanovici22.10.2008 21:03

Niste lucruri pe care nu le inteleg.

Eu cred ca Becali mai mult vorbeste decat se baga la echipa. Imi e greu de crezut ca isi suna antrenorul, oricare ar fi el, si-i spune echipa, iar ala tace si face.

cu.E.D.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat, in aceasta seara, ca l-a sunat in pauza meciului cu Lyon pe fostul antrenor Marius Lacatus, i-a cerut sa il scoata pe Semedo, dar tehnicianul a refuzat.

"I-am spus lui Dorinel ca poate deveni erou national daca bate pe Lyon, Bayern si Fiorentina. Eu nu pot sa lucrez cu Dan Petrescu. De ce? Pai, daca ii spun ceva si nu face, asta e. Il dau afara a doua zi".

Ciobane sa arzi pe rug ca un martir!

Il Soldatino22.10.2008 21:04

Arata-mi mie, te rog, unde am scris eu ca Steaua nu ar putea rezista fara Becali, ca-ti voi arata eu nenumarate posturi ale mele in care am afirmat ca prefer Steaua in B decat cu asta la timona.

Nu am facut decat sa atrag atentia ca acel individ a uitat sa mentioneze de cea mai mare performanta de dupa 1989 a unei echipe, intamplator patronata de Becali. Am gresit cu ceva? Am spus eu ca nu am putea face o astfel de performanta si cu alt patron?

Nu stiu ce reprezinta Cupa UEFA in fotbal, stiu doar ca Steaua a atins acea performanta intr-un moment in care nimeni nu se astepta. Mai mult, ne-am bucurat nespus atunci cand am ajuns in semifinale. Acum, incepem sa fim de acord cu dinamovistii, rapidistii si presarii care afirma ca semifinalele din 2006 nu reprezinta o cine stie ce performanta, pentru ca nu e Everestul fotbalului.

Nu ai scris nicaieri dar orice succes stelist vazut ca o mare performanta in "era" Becali reprezinta apa la moara pentru cei care-l vad drept erou pe Jijinho. Ai spus bine ca "nimeni nu se astepta". Daca ajunge in finala Steaua era asteptata. La propriu si la figurat. Si se termina urat.

E faina diferenta de nuanta intre mesajele pe care mi le trimiti pe e-mail si posturile pe site. Nu e nimic de rau, nu vreau sa fiu gresit inteles, eu doar remarc nuantele. Respect :)

dr.adrian922.10.2008 21:15

Steaua a avut rezultate europeene de la infiintare 1947 fara becali. de cand a venit el suntem de rasul lumii

Lari22.10.2008 21:28
Nu ai scris nicaieri dar orice succes stelist vazut ca o mare performanta in "era" Becali reprezinta apa la moara pentru cei care-l vad drept erou pe Jijinho. Ai spus bine ca "nimeni nu se astepta". Daca ajunge in finala Steaua era asteptata. La propriu si la figurat. Si se termina urat.

E faina diferenta de nuanta intre mesajele pe care mi le trimiti pe e-mail si posturile pe site. Nu e nimic de rau, nu vreau sa fiu gresit inteles, eu doar remarc nuantele. Respect :)

Acea semifinala este o performanta. Daca cineva crede ca afirmarea acestei evidente inseamna o lauda exclusiva a lui Becali, daca cineva crede ca prin acest lucru Becali si-a spalat toate pacatele, inseamna ca nu stie ce vorbeste. Incerc sa-mi pastrez capul pe umeri indiferent de ce crede lumea.

Sa ma explic putin: acea performanta din 2006 a fost temeinic pregatita inca de prin sezonul 2002/2003. A fost un proiect de lunga durata inceput de Piturca si continuat excelent, pe alocuri, de Protasov si Olaroiu. Banii au venit de la Becali. Daca asta inseamna ca Becali are toate meritele...

Nu stiu daca ai vrut sa fii putin sarcastic la adresa mea cu acea diferenta de nuanta. Daca nu ai fost, imi cer iertare. Insa chiar daca asta ai dorit, nu este absolut nicio problema, aici parca nu era cercul de poezie romantica :)

Sunt subiecte care ma inflameaza destul de usor, de-aia mi-au si sarit dracii la postul editat de Dragoshel. Aia pot sari oricand, nu e niciun bai, numai ca fac eforturi sa ma gandesc de mai multe ori cand propun articole. Daca nu se vrea, zi-mi, ca-mi pot da drumul (SIC!) imediat. La nervi :P

w3bmaster22.10.2008 21:49

Cand va pleca Becali voi reveni si eu sa vad fotbal in Ghencea

1on22.10.2008 21:52

Cred cã ãsta e cam începutul sfârșitului pentru Jiji la Steaua. ªi spun asta pentru cã, anul trecut, dupã ce Hagi și-a dat demisia, cea mai mare parte a presei n-a fost de acord cu modul jegos de a proceda al specimenului homo ovinis, dar mulți îl înțelegeau într-o oarecare mãsurã deoarece puneau la îndoialã calitãțile de antrenor ale lui Hagi. Acum, nimeni din presã n-a mai pus la îndoialã calitãțile de antrenor ale lui Lãcãtuș și au pus accentul 100 % pe același mod jegos de a-l face pe sã demisioneze. Dacã va proceda în același mod și cu Dorinel, chiar nu vãd cine ar mai accepta sã fie principalul secund la Steaua. Lãcãtuș a acceptat pentru cã aceasta a fost șansa vieții lui ca antrenor, de a conduce o echipã mare și tocmai echipa pe care o iubește. Nimeni nu poate sã spunã clar dacã a irosit sau nu aceastã șansã, pe rãspunderea totalã a lui. Dorinel probabil va accepta cam din aceleași motive. ªi dacã va fi sã fie înlãturat în același mod, nimeni nu cred cã-i va mai putea înțelege în vreun fel deciziile ovinului și va fi atacat din toate pãrțile. ªi chiar nu vãd ce alt antrenor ar mai putea accepta sã vinã la Steaua. Cei cu adevãrat profesioniști nu vor veni pentru cã își dau seama cã n-au cum sã facã treabã iar foștii jucãtori ai Stelei (Dan Petrescu, Panduru, Ilie Dumitrescu ș.a.) nu vor accepta pentru cã își vor risca imaginea în fața suporterilor. Astfel, treaba asta cu numirea ca antrenor a unei foști glorii, indiferent de cât de competent este, nu va mai putea fi aplicatã de multe ori. Nici mãcar Olãroiu nu cred cã va mai accepta.

DAR, mã întreb cât va mai dura pânã sã vedem și finalul sfârșitului. Poate cu un ajutor de la DNA?...

Pânã atunci, sper ca noul antrenor sã imprime un stil de joc superior celui practicat sub Hagi sau Lãcãtuș.

1on22.10.2008 22:00
Sa ma explic putin: acea performanta din 2006 a fost temeinic pregatita inca de prin sezonul 2002/2003. A fost un proiect de lunga durata inceput de Piturca si continuat excelent, pe alocuri, de Protasov si Olaroiu. Banii au venit de la Becali. Daca asta inseamna ca Becali are toate meritele...

Acum am citit acest post.

La începutul sezonului 2002-2003, antrenor a fost Olãroiu, deci el a început acel proiect de lungã duratã de care vorbești, nu Pițurcã, împreunã cu MM, abia venit de la Galați. ªi uiți un om foarte important, fãrã de care, dupã pãrerea mea, nici Protasov și nici Olãroiu nu ar fi putut continua proiectul într-un mod "excelent, pe alocuri", dupã cum spui: Walter Zenga. El a reușit sã-i facã pe jucãtori sã-și depãșeascã condiția în momente decisive. ªi asta în douã rânduri: calificarea în primãvara europeanã și apoi eliminarea Valenciei. Pițurcã a arãtat cã niciodatã nu va fi capabil de a-i face pe jucãtorii lui sã-și depãșeascã condiția (vezi Steaua-Liverpool și România-Olanda de la EURO).

Lari22.10.2008 22:16

@1on

Imi cer scuze, l-am uitat, din graba, pe Zenga, antrenor care merita foarte multe laude, el fiind, in opinia mea, cel care a eliberat psihic echipa de piturcianism. Ai dreptate ca daca ar fi ramas V.P. la carma echipei, nu s-ar fi reusit acele performante.

Olaroiu, in primul mandat, a stat 7 etape, parca, preluand echipa tot de la Piturca, fara de care nu misca nimic in club atunci. Toti jucatorii de atunci au fost adusi de Piti.

MoWeed23.10.2008 06:52
"Va fi foarte greu ca sa accepte altcineva sã lucreze la Steaua. Probabil va veni cineva care nu are un loc de muncã, o persoana care are dificultati financiare. Altfel nu vãd cine ar accepta sã lucreze la Steaua". Anghel Iordanescu - fost antrenor al Stelei si fost selectioner al echipei de fotbal a Romaniei.

Are dreptate, datorita nenorocitului asta am ajuns asa. Inainte ar fi fost antrenori care ar fi renuntat la orice pentru sansa de a antrena Steaua, acum nici un antrenor care se respecta nu vrea sa-si strice imaginea asociindu-se cu Becali.

maye23.10.2008 08:24

Are dreptate, datorita nenorocitului asta am ajuns asa. Inainte ar fi fost antrenori care ar fi renuntat la orice pentru sansa de a antrena Steaua, acum nici un antrenor care se respecta nu vrea sa-si strice imaginea asociindu-se cu Becali.

absolut corect...

raducelbun23.10.2008 08:30

Fisa postului sau fisa prostului. Care termen ar fi mai potrivit?

The Flyer23.10.2008 09:34

HEHEHEHEHE,cea mai tare postare!cind o sa inteleaga niste oameni faptul ca noi suntem Steaua si AM AVUT NISTE REALIZARI PE CARE ALTII LE VISEAZA?

enjoy24.10.2008 18:55

Auzi, sa vina Lucescu la Steaua, oricare ar fi el! Ce mizerie poate fi in capul unui asemenea ganditor? Nu vedeti ca acesti nenorociti ataca Steaua de cat ori au ocazia? Nu vedeti ce legende nascoceste il muce despre cum a fost furat de Steaua? Ce cautati voi, cei cu il muce si juniorul sau decrepit, pe site-ul fcsteaua.ro? De ce nu va urinati pe propia voastra capacitate in loc sa murdariti acest club? Nu va mai suport domnule antistelist, plecati la capsuni ca sunt locuri libere!

fansteaua4624.10.2008 19:50

Gicã Popescu cãtre Dorinel Munteanu: "Te faci de râs!"