FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tragerea la sorti pentru faza a 3-a eliminatorie a CL.

Virgil29.07.2005 03:07

Steaua nu e cap de serie

Roș-albastrii află astazi cu cine vor pica in faza a treia eliminatorie (9/10 - 23/24 august), ultima inaintea grupelor Champions League, in cazul in care vor trece de irlandezii de la Shelbourne. Actiunea e programată la sediul UEFA de la Nyon (Elvetia) si incepe la 13:00, ora noastra Campioana Romaniei nu se numară printre cei 16 capi de serie, impartire efectuată pe baza coeficientilor cluburilor. Printre posibili adversari figurează Manchester United, Inter, Ajax si Villarreal, dar sunt evitati altii ca Șahtior, Betis sau Everton. Potrivit regulamentului, nu se pot confrunta echipe din aceeasi tara singura exceptie numindu-se Liverpool, care ar putea să se dueleze cu concitadina Everton. y Constantin Popescu/GSP

Capi de serie

FBK Kaunas (Lituania) / FC Liverpool (Anglia)

Manchester United (Anglia)

Inter Milano (Italia)

Panathinaikos Atena (Grecia)

Artmedia Bratislava (Slovacia) / Celtic (Scotia)

FC Villarreal (Spania)

Sporting Lisabona (Portugalia)

AS Monaco (Franta)

Ajax Amsterdam (Olanda)

FC Bruges (Belgia)

Anderlecht (Belgia) / Neftci Baku (Azerbaidjan)

Glasgow Rangers (Scotia)

Dinamo Kiev (Ucraina) / FC Thun (Elvetia)

Werder Bremen (Germania)

FK Rabotnicki (Macedonia) / Lokomotiv Moscova (Rusia)

Rosenborg Trondheim (Norvegia)

E cat se poate de clar ca sansele Stelei de a intra in grupe sunt aproape imposibile.

Ma gandesc doar ca balonul e rotund,ca Dumnezeu poate fi roman in dubla mansa cu echipa ce ne va fi repartizata.

Mai accesibile mi se par FC Bruges(ai dreptate Sorine!),Rabotnicki/Locomotiv Moskva,Anderlecht/Nefci Baku.

Mi-ar place o revansa impotriva lui Villarreal,desi stiu ca sansele de a o depasi sunt cat ale Craiovei de a reveni imdediat in divizia blat.

Una peste alta meciurile se vor juca si cine stie,aportul suporterilor nostri va fi poate imens si va ajuta la calificare.

BlackWoolfy29.07.2005 03:17

Panathinaikos Atena (Grecia) nu este de ne batut si avem de o revansa de luat la fel e si Dinamo Kiev daca se califica :lol: :lol: :lol:

SSK29.07.2005 04:11

Inclin sa-i dau dreptate lui Virgil. Mare noroc ar trebui sa avem ca sa ne calificam...

La prima vedere, trebuie sa evitam cu orice pret Liverpool, Manchester, Inter, Ajax si - cred eu - Dinamo Kiev. Acestia mi se par cei mai dificili adversari ai nostri, in sensul ca efectiv doar o minune ne-ar putea ajuta sa trecem de oricare dintre ei.

Dintre ceilalti, ma incumet sa zic ca am avea oarece sanse, cu conditia sa prindem o zi mare (da' mare de tot :) ) la Bucuresti si una si mai mare la ei :P Oricumm cei mai accesibili mi se par si mie Anderlecht, Brugges si - orice s-ar spune - Artmedia aia. Or fi batut ei cu 5-0 pe Celtic (ce-i drept, nici Celtic nu mai e echipa care juca finala UEFA cu Porto), dar uneori numele si palmaresul unei echipe atarna foarte greu in balanta.

Ce mai, sanse putine. Dar nu deloc. Si oricum, vom vedea un meci tare in Ghencea si apoi...in grupele UEFA, nu se stie ?... 8)

Adi29.07.2005 06:48

E Rosenborg!!!!!!!

O tragere aproape excelenta, cu greu se putea mai bine!!!!!

onlySteaua29.07.2005 07:20

rosenborg,cel putin in ultimii ani,joaca un fotbal de calitate.este o echipa destul de incomoda.imi este cam frica de ei.bineinteles,decat Liverpool,Manchester,

inter,este mai accesibila.sper ca la final sa iasa bine.

sa uitam insa si de micul hop:shellbourne.

sorin_77729.07.2005 07:26

ma credeti ca eu zic ca e mai greu returul cu Shelbourne decat turul cu Rosenbourg?!?!?

Am asa niste emotii!!! Daca trecem de irlandezi ne vedem in grupe!!!

Parca spunea ceva MM ca ar vrea sa cada cu Rosembourg!!!

Adi29.07.2005 07:47

:D:D:D:D:D Fratilor, nu stiu ce simtiti voi, dar eu am o pofta nebuna sa sarbatoresc calificarea in grupe :D:D Si sincer ma gandesc sa incep acum, dupa ce am aflat adversarul din turul 3 :D:D

Virgil slv a avut dreptate: "Dumnezeu este roman" si ne-a demonstrat asta azi. Sunt sigur ca va fi roman pana dupa returul cu Rosenborg, mai departe nu conteaza... :D:D

Imginati-va un frig de toamna, stadionul plin, copii de mingi flutura acea minge Ch.League la mijlocul terenului, auzim imnul Ch.League, iar adversara Stelei este Juventus sau Barca sau Chelsea sau oricine :D:D

ADRIAN PACURAR29.07.2005 09:29

mai sa fie asa dar sa trecem intai de irlandezii astia batausi.

SteauaToronto29.07.2005 09:53

Bai sa mor am zis ca picam cu Rosenborg! gata ma imbat! Sa moara cainii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

timaru29.07.2005 10:22

daca nu ne calificam in grupe suntem cei mai fraieri. avem un culoar..... de sa-ti bati copiii. trebuia sa umplem stadionul miercuri sa le aratam atmosfera irlandezilor care nu au pic de sange britanic in ei. englezii sunt fair play, nu ca astia. sa fim oare prima si singura echipa in Champions League?

SteauaToronto29.07.2005 10:39

Intai SupeCupa sa le demonstram cainilor ca sunt un nimic!!!!!

Grinch29.07.2005 10:50

Ehh ma tem sa nu ne astepte o surpriza in Supercupa asta . Oricum pentru a accede in grupele CL trebuia si putin noroc , si am avut . Am picat cu o echipa accesibila ramane doar ca balonul sa intre in poarta irlandezilor de multe ori apoi in poarta norvegienilor .

Virgil29.07.2005 13:20

Antrenorul lui Shelbourne, Pat Fenlon, a declarat că este multumit de tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, invingatoarea dublei manse dintre echipa irlandeză si FC Steaua urmand să intalnească formatia norvegiană Rosenborg Trondheim. "Este o tragere destul de bună pentru noi, dacă ne vom califica in turul 3 preliminar, mai ales că stim multe despre ei", a spus Fenlon. :lol: :lol: :lol:

Optimismul asta e tare frumos.

Si noi si irlandezii trebuie sa stim ca Rosenborg a castigat 14 titluri de campioana in ultimii 17 ani.

sorin_77729.07.2005 14:40

Mai baieti, e greu tare acest retur cu irlandezii...

Mai e pana la norvegieni.

Doamne ajuta sa trecem de Shelbourne!

Adi29.07.2005 15:42
Mai baieti, e greu tare acest retur cu irlandezii...

Mai e pana la norvegieni.

Doamne ajuta sa trecem de Shelbourne!

Parca erai mai optimist :) :wink: Crezi ca numai noi intelegem ca e sansa unica! Si jucatorii stiu asta! Sunt sigur ca vor fi concentrati si ambitioati la maximum in timpul returului cu Shelbourne. + Publicul= Calificare. Nu avem cum sa pierdem calificarea :wink:

reddog30.07.2005 21:49
Bai sa mor am zis ca picam cu Rosenborg! gata ma imbat! Sa moara cainii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Steaua(Campioana Romaniei 2005)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dar de ce sa murim noi??? Stati ca nu va fi deloc usor meciul cu Rosenborg, daca ajungeti acolo.

Sa nu muriti voi...Toronto!

SteauaToronto30.07.2005 21:54

Bai RedDog stii ce ar fi o afacere buna in Romania anul acesta? Iti spun eu Productia de Batiste! Voi impreuna cu Borcea o sa plangeti de o sa rupeti cand intra Steaua in CL sa vezi Productia de Batiste ce o sa creasca o sa fie prima in Europa!

reddog30.07.2005 22:11

Dar de ce sa plang? Nici chiar asa... eu va urez succes in meciurile pe care le aveti de disputat cu Shelbourne si Rosenborg.

Maturizeaza-te si tu. Lasa-le naibii de batiste. Singurul lucru care ma va racai in caul calificarii voastre va fi faza cu "Noi suntem singurii care meritam sa ne calificam si sa jucam in Liga, suntem peste caini si rapidisti, suntem cei mai tari". Asta e tot, recunosc ca nu imi vor conveni astfel de declaratii. In rest suntem romani si ceva puncte nu ar strica.

SteauaToronto30.07.2005 22:53

Bai RedDog daca toti dinamovistii ar fi fost ca tine Bucurestiul nu ar mai fi aratat ca un loc unde in acest moment se poate spune ca e inceputul unui razboi civil!

reddog14.08.2005 18:13

Nu cred ca e chiar razboi civil... Sincer, eu am tinut si mai demult cu voi in meciurile disputate contra echipelor de peste hotare, dar, dupa acele declaratii "Dinamo nu, Steaua da", m-am cam dezis de cetatenia romana...In prezent, sunt pe undeva pe la mijloc.