Steaua nu e cap de serie
Roș-albastrii află astazi cu cine vor pica in faza a treia eliminatorie (9/10 - 23/24 august), ultima inaintea grupelor Champions League, in cazul in care vor trece de irlandezii de la Shelbourne. Actiunea e programată la sediul UEFA de la Nyon (Elvetia) si incepe la 13:00, ora noastra Campioana Romaniei nu se numară printre cei 16 capi de serie, impartire efectuată pe baza coeficientilor cluburilor. Printre posibili adversari figurează Manchester United, Inter, Ajax si Villarreal, dar sunt evitati altii ca Șahtior, Betis sau Everton. Potrivit regulamentului, nu se pot confrunta echipe din aceeasi tara singura exceptie numindu-se Liverpool, care ar putea să se dueleze cu concitadina Everton. y Constantin Popescu/GSP
Capi de serie
FBK Kaunas (Lituania) / FC Liverpool (Anglia)
Manchester United (Anglia)
Inter Milano (Italia)
Panathinaikos Atena (Grecia)
Artmedia Bratislava (Slovacia) / Celtic (Scotia)
FC Villarreal (Spania)
Sporting Lisabona (Portugalia)
AS Monaco (Franta)
Ajax Amsterdam (Olanda)
FC Bruges (Belgia)
Anderlecht (Belgia) / Neftci Baku (Azerbaidjan)
Glasgow Rangers (Scotia)
Dinamo Kiev (Ucraina) / FC Thun (Elvetia)
Werder Bremen (Germania)
FK Rabotnicki (Macedonia) / Lokomotiv Moscova (Rusia)
Rosenborg Trondheim (Norvegia)
E cat se poate de clar ca sansele Stelei de a intra in grupe sunt aproape imposibile.
Ma gandesc doar ca balonul e rotund,ca Dumnezeu poate fi roman in dubla mansa cu echipa ce ne va fi repartizata.
Mai accesibile mi se par FC Bruges(ai dreptate Sorine!),Rabotnicki/Locomotiv Moskva,Anderlecht/Nefci Baku.
Mi-ar place o revansa impotriva lui Villarreal,desi stiu ca sansele de a o depasi sunt cat ale Craiovei de a reveni imdediat in divizia blat.
Una peste alta meciurile se vor juca si cine stie,aportul suporterilor nostri va fi poate imens si va ajuta la calificare.