FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prima cearta!

SteauaToronto28.07.2005 19:25

1.Jiji ii reproseaza lui Oleg de ce nu l-a bagat pe Cristea mai devreme!!!!

Contre pină la 3:00 dimineata

După ce Ștefan Stoica a plecat din hotel, iesind afară să vorbească la telefon, Gigi a avut o contră si cu MM. Patronul i-ar fi reprosat faptul că a discutat o problemă despre un jucator mai intii cu Protasov si apoi cu el. "Trebuia să vorbesti cu mine, nu să te duci la Oleg!", i-a zis apasat Becali. Stoica a incercat apoi să-l convingă că n-a gresit si a apelat la Virgil Becali pentru a-l calma pe Gigi. Toată disputa verbală a durat pină tirziu in noapte, aproape de ora 3:00, in ciuda faptului că ieri dimineață Steaua a decolat spre Bucuresti.

Protasov va avea mari probleme cu Gigi. Patronul nu se poate abtine să nu creeze scandal. Dacă ar fi să-i dau un sfat lui Oleg, acesta ar fi să-l tină departe pe Becali de echipă

Walter Zenga, declaratie dată in urmă cu două saptamini

Sursa GSP!

Daca e adevarat eu nu mai comentez ceva ca incepe sa ma doara sufletul cand ma gandesc ce o sa se intample la echipa cu un cioban ca Jiji conducand!

onlySteaua28.07.2005 20:50

nu ai ce sa-i faci Ciobanului.asa-i el.

din pacate,Protasov se va convinge si el.

sunt curios ce antrenor va mai avea Steaua.

ps:incep sa-l urasc pe Cristea asta! :evil: macar de ar fi ceva de capul lui!

Virgil29.07.2005 02:10

Cred ca suntem tentati sa vedem in jurul nostru tot felul de nenorociri.

Gazetarii ne monitorizeaza si fac public si cel mai mic gest.Al nostru al tuturor:suporteri,jucatori,antrenori,conducere.

Zau ca nu e cazul sa ne facem iar probleme.Sunt satul de scandaluri,de nervi,de presupuneri ieftine.

Eu personal nu cred ca Oleg e in situatia lui Walter.In primul rand,daca e adevarat ce se spune,are un contract beton si nu cred ca Gigi doreste sa-l calce prea tare pe coada.

La urma urmei comunicare trebuie sa existe in cadrul unei grupari,iar nemultumire urmata de repros exista peste tot.

Nu mai inteleg nimic.In paralel exista un topic indreptat impotriva acelor ziaristi ai GSP,care ne urmaresc si cel mai mic gest,pentru a-l analiza,exagera,si a trage concluzii tendentioase,si luam in seama un fapt chiar fara importanta ?

Nu cred ca asta vrem.

PS Am recitit relatarile lui Dan Udrea.E foarte clar ca tendinta lui,e de a atrage interesul cu acel titlu,pentru a vinde ziarul.

Nu-i pasa ca influenteaza si face rau Stelei.

In mod normal titlul ar fi trebuit sa sune astfel:"Analiza dupa meciul de la Dublin".Ca subtitlu as fi propus ; "Presedintelui nu ii sunt suficiente asigurarile jucatorilor ca se vor califica dupa meciul retur,se implica prin critica si prin anuntarea unor amenzi".

Faci ce vrei cu pixul.E clar ca Udrea e unidirectional.Numai impotriva Stelei.

BlackWoolfy29.07.2005 03:24

Eu nu prea cred asa ceva pentru ca nu sunt motive momentan GSP sa pus tare de tot pe noi si noi daca punem botul iar iese scandal in Ghencea :evil:

Adi29.07.2005 05:01

De unde stie GSP ce s-a petrecut in hotelul unde era cazata echipa la 3 de noapte???? :evil: Gigi nu le da voie sa se apropie la 50 m de echipa. :evil: Cum pot ei sa stie ce a spus Gigi, ce a facut MM in hotel :evil:

Imediat imi aduc aminte de un episod asemanator. Era dupa Romania Slovenia 1 1 si GSP a scris ca in autocarul nationalei a avut loc o cearta violenta intre jucatori, antrenori si la o conferinta de presa Hagi i-a intrebat. "Voi de unde stiti??? Ati fost acolo???" si GSP a raspuns " Surse confidentiale, dar de incredere...."

Asa trebuie procedat si acum. Protasov, MM, jucatorii ar trebui sa organizeze o conferinta de presa in care sa-i atace dur pe cei de la GSP pentru acest articol si chiar sa-i dea in judecata, sa faca tot posibilul ca ratingul GSP sa scada simtitor si atunci sa vedem ce o sa mai scrie... :evil:

dawid29.07.2005 05:39

"D'ale gsp-ului...."....daca un lucru am invatat toata viata acela e ca intr-o cearta e nevoie de doi, in speta de contre, replici, injuraturi intre doua persoane, (alo gazeta daca nu v-ati prins cearta asta e ca sexul...it takes 2 to make a child - asa poate va cade fisa)...daca ar fi dupa voi deja imi imaginez cum Stoica (oricare dintre ei) traducea de la Becali la Protasov si de la Oleg la Gigi........ce cearta mai e si asta...unde e farmecul ? ce naiba nici sa ne certam nu mai stim.....aaaaa acum am vazut ca e semnat UDREA ...atunci se explica totul....domnule Dan noi inca zicem merci....putem sa trecem la multumesc ?

4steaua29.07.2005 06:03

DAP, NICI EU NU CRED. MAI ALES CA DOAR GSP SI ONLINESPORT AU RELATAT ACEASTA CEARTA, CELELALTE SITE-URI, ZIARE, NIMIK!!!

Adi30.07.2005 12:42

In cadrul unei conferinte de presa, Protasov le-a inerzis jurnalistilor sa asiste la antrenamentul echipei.. pentru ca s-au scris minciuni referitor la un conflict intre el si Gigi, conflict care nu a existat niciodata.....

SteauaToronto30.07.2005 12:59

Am cumparat un Video Input ca TV Tuner si asta inseamna ca pot sa inregistrez meciurile Stelei 90 de minute sau pot sa fac rezumate! Eu aici prind numai TVR International Pro TV International Antena 1 Realitatea TV! Deci o sa pot sa inregistrez toate meciurile si o le dau lui George sa le puna pe site!

Padrese30.07.2005 15:02
In cadrul unei conferinte de presa, Protasov le-a inerzis jurnalistilor sa asiste la antrenamentul echipei.. pentru ca s-au scris minciuni referitor la un conflict intre el si Gigi, conflict care nu a existat niciodata.....

Il felicit pe Oleg ca a aratat ca are coloana vertebrala.

Virgil30.07.2005 17:35

Si eu apreciez atitudinea lui Oleg fata de ziaristi.

Cred ca le-a dat tema de gandire .

reddog30.07.2005 20:43

Adevarul e ca la cate tampenii mai apar prin presa, nu prea mai stii ce sa crezi. A fost o cearta la mijloc sau nu? Totusi, dupa temperamentul lui Becali, nu ar fi exclus un astfel de repros. Voi ce credeti?