FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelist.ro

George Stan19.10.2008 03:22

Incep prin a cere scuze celor care au muncit la un plan de marketing, teasing sau whatever pentru stelist.ro si a caror munca s-a dovedit a fi inutila deoarece am dat drumul la site fara sa va anunt. Imi pare foarte sincer rau si sper sa nu ma acuzati de rea vointa sau ceva asemanator.

Continui prin a va spune ca de la sedinta voastra legata de stelist.ro la care eu, desi am fost invitat, nu am putut veni, eu nu am primit nici un semnal din care sa reiasa ca ar trebui sa astept dupa cineva pentru a da drumul la site. Probabil a fost comunicarea proasta (de aia facusem forumul asta, ca sa poata fi observat cam ce pune la cale o echipa).

Si inchei prin a va ruga ca, daca mai vreti sa va ocupati de markting, teasing etc pentru stelist.ro in conditiile in care i-am dat drumul, sa imi spuneti ce idei aveti.

(Daca cumva va intereseaza, urmatoarea mea idee pt site e sa facem un fel de mister/miss popularity :))

Kustino22.10.2008 19:25

Stai linistit ca ne dam seama ca nu a fost cu intentie, ne-a deranjat mai mult atitudinea lui Azzido. O sa incercam sa venim cu idei.