FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii Stelei nu sunt in razboi cu echipa

«12»
fedora19.10.2008 12:51

Eu tot ce am scris am scris din ce am vazut la fata locului, nu din auzite.

rezistenta_ultras19.10.2008 12:53
Eu tot ce am scris am scris din ce am vazut la fata locului, nu din auzite.

detaliaza te rog...da cartile pe fata

Stanici19.10.2008 13:24

Corect, pana la urma nu are niciun rost sa aruncati acuze fara sa stiti ceva concret. Decat sa va dati cu parerea fara a cunoaste lucrurile exact asa cum sunt, mai bine va abtineti.

john_8619.10.2008 14:12

deci sa inteleg ca ar trebui sa ne resemnam, nu va striga nimeni impotriva ciobanului atata timp cat el nu zice nimic rau despre suporteri. deci, nu vom scapa niciodata de cioban. pacat.

Adrian19.10.2008 14:19

Rezistenta Ultra

Nu te mai fa ca nu stii.

Eu iti zic doar un cuvant si de acolo, daca nu iti dai seama, nu mai avem ce discuta:

RECIPROCITATE!

robespierre19.10.2008 22:00

ce se intampla in Nord e trist. Si nu e de ieri de azi, e de mult timp. SIncer sa fiu Nordul este condus de niste golani care de abia asteapta sa aplice legea pumnului. Pai daca si aia sunt lideri atunci eu ma las de meseria de suporter. Cred ca niciodata nu am vazut peluza asa dezorganizata. In dreapta se canta ceva, jos altceva. Pana se aude si sus deja se termina. Dar asta e alta problema. Oricum se stie ca "liderii" cam stau pres in fata lui Gigi. Deh niste bilete in plus, niste avantaje, se mai inchid ochii. Parca n-am stii ca unii din lideri faceau bisnita cu bilete pana de curand. Acum nu mai stiu care e situatia din punctul asta de vedere. Oricum concluzia este ca peluza la nivel de "sefi" e corupta pana in maduva oaselor si e trist. Dc pe vremea lui Jean Pavel nu era asa? intrebare intrebatoare ( sigur ca a facut si el prostii prin peluza dar macar eram o galerie nu o caricatura jenanta).

Joint20.10.2008 05:03

Cu "lideri" ca asta care da interviuri, ne meritam soarta si renumele de "oile lu' Jiji".

RoughSilk20.10.2008 06:08
se pare ca nu citim aceleasi lucruri..."sefii de galerie sunt manipulati,au diverse privilegii de la "nea Gigi" care le mai scapa din cand in cand si cateva sute pentru ca lucrurile sa fie sub control","PN duhneste a branza de oaie prin frunte"...ti se pare ca sunt niste afirmatii de bun simt si argumentate?...si ti-am dat doar 2 exemple

Acum doi ani cand cei din Peluza Sud il contestau pe gunoiul de Jiji , erau cateva voci care se auzeau si in Nord.Din pacate ( si asta am vazut`o cu ochii mei ) in acele momente cei care conduc peluza , cel putin unul dintre ei pe care l`am vazut eu in fata mea incepuse sa domoleasca masele , sa strige "Lupta Steaua" , sa-i acopere pe cei de la Sud.Nu spun ca toti fac la fel , dar cu alta ocazie cand aceeasi baieti de la Sud ( respect ) faceau acelasi lucru s-a intors cu spatele si statea lipit de gard acest individ.Cum spunea un baiat mai sus ... pute rau a branza in PN

sabin130720.10.2008 07:36

Cata onoare este emanata!..

korynna20.10.2008 07:36

Atunci duceti-va la Sud.Cand o sa faceti ceva pentru Peluza Nord atunci sa va permiteti sa comentati ce spun liderii.

sabin130720.10.2008 07:39

Pentru ce e lupta aia in Nord? Toti liderii au 17 ani si clocotesc de hormoni? NU cred.

neli20.10.2008 08:00

CORECT ! fiecare sa-si vada de treaba lui, Jiji cu oile lui noi cu ale noastre, hai sa-i sustinem pe baietzi, nu suntem ca cei de la Dinamo sau rapid, noi suntem civilizati si iubim Steaua cu bune si rele, dar si fotbalistii sa ne iubeasca pe noi , punct.

RoughSilk20.10.2008 09:53
Atunci duceti-va la Sud.Cand o sa faceti ceva pentru Peluza Nord atunci sa va permiteti sa comentati ce spun liderii.

Habar n`ai cat imi doresc asta :)

Din pacate baietii cu care merg la meci sunt cam cimentati in PN , iar fara ei nu vreau sa ma duc la Sud.

There for , i`m kinda stuck ( pardon my french)

korynna20.10.2008 10:02

Avand in vedere ca e acelasi pret si aceeasi vedere...n-ar fi mare diferenta.Daca mentalitatea ta nu corespunde cu cea a peluzei respective,decat sa se creeze conflicte inutile,mai bine renunti si activezi intr-o alta parte a stadionului unde vei gasi suporteri cu aceleasi idealuri ca tine.

Asty21.10.2008 01:12

Habar n`ai cat imi doresc asta :)

Din pacate baietii cu care merg la meci sunt cam cimentati in PN , iar fara ei nu vreau sa ma duc la Sud.

There for , i`m kinda stuck ( pardon my french)

Nu mi se pare normal sa aduci atatea acuzatii in spatele unui nick pe internet...daca esti membru in P.N. si te deranjeaza ceva de ce nu ai curajul sa spui in fata persoanelor care te deranjeaza sau de ce nu faci ceva care sa aduca o schimbare?...Mutatul la Sud nu trebuie sa devina o moda,mai bine ramai sa ajuti daca e ceva ce nu-ti convine decat sa te iei de toata lumea si sa dai bir cu fugitii...eu fac parte din Peluza Sud si iti spun sincer ca sunt multi la nord care au mentalitate si care se chinuie in realizarea unor coregrafii sau altor chestii...presupun ca esti un pusti ca si mine si te-as sfatui sa stai pe langa oameni mai mari gen Dorin,donald chiar si Bogdan pe langa care ai putea sa cresti...trebuie sa intelegi ca din ce vad eu,din afara, Peluza Nord trece printr-un schimb de generatii iar daca o sa plecati de acolo ce o sa mai ramana? Mai bine ramaneti,invatati de la cei mari si duceti traditia P.N. mai departe.

P.S.: ceea ce am scris este o parere personala,daca v-a deranjat ceva in acest post injuraturi-le adresatimi-le mie si nu altcuiva:D

«12»