FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EHF CHAMPIONS LEAGUE, GRUPA E: STEAUA MFA – CHEHOVSKIE MEDVEDI

fcsteaua.ro18.10.2008 18:37

Duminica, ora 19:00, sala Romeo Iamandi Buzau, in direct pe sport.ro

Duminica la Buzau, campioana Romaniei la handbal, Steaua MFA, va disputa etapa a treia etapa din grupa E a Ligii

Campionilor impotriva liderului grupei, Chehovskie Medvedi.

Dupa victoria de saptamana trecuta impotriva slovenilor de la Cimos Koper, Steaua are o misiune infinit mai dificila impotriva campioanei Rusiei, Chehovskie Medvedi, echipa care nu a cunoscut pana acum infrangerea in Liga Campionilor, invingand pe Cimos la 7 goluri in deplasare si pe Portland San Antonio la 8 goluri acasa.

Steaua are un inceput de sezon foarte dificil in intrecerea interna, aflandu-se in acest moment pe locul 8 in Liga Nationala, pierzand 3 jocuri din cele 7 disputate, in aceasta saptamana remizand acasa impotriva unei echipe slabe, Pandurii Tg Jiu, echipa avand un joc inconstant, alternand momentele foarte bune cu ratarile si caderile foarte mari in joc.

Chehovskie Medvedia fost fondat in anul 2001 si se confunda practic cu nationala Rusiei de handbal, la Olimpiada din acest an avand 12 jucatori selectionati. In intrecerea interna, Medvedi a castigat ultimele 7 editii si se afla pe primul loc in acest moment cu maxim de puncte dupa 6 etape. Extern, "ursii" din Moscova participa in Liga Campionilor neintrerupt din 2001, totusi cea mai mare performanta a lor a fost in Cupa Cupelor in editia 2005-2006 cand au castigat cupa in fata spaniolilor de la Valladolid.

Cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata intr-un joc oficial, ci doar intr-un turneu amical in august 2006 la Cupa Guvernatorului Regiunii Moscova.

Principalii marcatori al celor doua echipe in Liga sunt Alin Sania pentru Steaua cu 15 goluri respectiv Timur Didirov cu 19 goluri pentru rusi.

Steaua MFA: Obrad Ivezic, Ionut Ciobanu, Razvan Cenusa, Andrei Cian, Ionut Georgescu, Dan Ilies, Viorel Mazilu, Bozidar Nadoveza, Marius Novanc, Radu Pertea, Bozo Rudic, Alin Sania, Dan Savenco, Marius Stavrositu, Marius Tudor

Antrenor: Nicolae Munteanu

Chehovskie Medvedi: Oleg Grams, Evgeny Budko, Evgeny Titov - Vasily Filippov, Samuel Aslanyan, Dmitry Kovalev, Egor Evdokimov, Oleg Skopintsev, Alexander Chernoivanov, Alexey Rastvortsev, Alexey Kamanin, Roman Ivanov, Timur Dibirov, Konstantin Igropulo, Vitaly Ivanov

Antrenor: Vladimir Maximov

Arbitrii: Claus Gramm Pedersen / Henrik Mortensen (Danemarca)

In celalalt meci al grupei Cimos Koper - Portland San Antonio 31-29 (15-16)

Padrese

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE18.10.2008 19:40

de ce buzau?

Cristy P18.10.2008 21:36

Mult succes in meciul cu rusii!Totusi nu cred ca vom smulge nici macar un egal,mai ales ca nici forma aratata nu e una deosebita,dar niciodata nu se stie,Steaua mereu poate oferi surprize placute,indiferent de sport!Pacat ca intr-o tara cu 22 milioane de locuitori nu exista o sala cat de cat decenta pentru asemenea nivel!

Saramago18.10.2008 21:48

1. Vassily Filipov nu este portar, desi asta reiese din formula de lot pe care o prezentati!

2. Cehovsky Medvedi este continuatoarea de drept a celebrei CSKA Moscova, pe care Steaua a intrecut-o in finala Cupei Campionilor Europeni din 1977 (22-21!);

3. Anul trecut echipa lui Maximov a jucat in faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, iar in grupa din care a facut parte a fost devansata doar de Kiel. Prin urmare, intr-un clasament neoficial al competitiei s-a situat pe locurile 5-8;

4. Linia de 9 metri a rusilor este foarte puternica - Dibirov, Rastvortsev, Igropoulo, Kamanin (handbalistul originar din Chisinau este un excelent aparator!) sunt ca valoare si experienta mult peste Sania, Rudic (chiar si peste Rudic!), Nadoveza, Mazilu, Stavrositu;

5. Evdokimov si Cernoivanov sunt pivoti foarte masivi care, odata insurubati in apararea adversa, provoaca "pagube" insemnate - goluri, aruncari de la 7 metri, eliminari;

6. Portarul Oleg Grams este intr-o forma de zile mari. Nu exista termeni de comparatie cu goal-keeperii celor din Koper;

7. Daca banca tehnica a celor din Cehov este f.f. stabila (Maximov e antrenor de la aparitia echipei in handbalul mare), banca tehnica a Stelei este ocupata de "favoritii" de moment ai domnului Cazacu;

8. Un eventual succes al Stelei in meciul de duminica (sanse sub 10%!) ar insemna cea mai buna performanta a ros-albastrilor de dupa Revolutie!. Succes!

f234567k18.10.2008 21:48

Chiar nu s-a putut face nimic pentru a se juca la "Sala Polivalenta" ?

MoWeed18.10.2008 21:50
de ce buzau?

Pentru ca Sala Polivalenta aduce mai multi bani din manifestari electorale, concerte si alte prostii de genul decat din sport(scopul ei, in final)

Saramago18.10.2008 21:55

In mansa retur a turului inaugural din cadrul Cupei Challenge la volei masculin team-ul bulgar Marek Union Doupnitsa a invins in deplasare cu 3-1 (-22, 21, 21, 24) echipa Steaua Bucuresti. In urma cu o saptamana bulgarii se impusesera pe teren propriu cu 3-0. Asadar, Steaua paraseste competitia europeana intercluburi inca din primul tur...sa nu fim suparati, era previzibil!

Saramago18.10.2008 22:06

Sambata, intr-un joc contand pentru grupa Stelei, Koper a dispus cu 31-29 de Portland San Antonio!

Padrese18.10.2008 22:09

Din pacate la volei dupa primul set pe care l-am castigat si care ne dadea ceva sperante, in urmatorul am cedat si totul s-a dus pe apa sambetei, ultimele 2 seturi nici nu au mai contat.

Se pare ca sfarsitul asta de an nu prea prieste clubului Steaua dupa ce la handbal mergem prost, la fotbal la fel si voleiul nu o duce prea bine.

Padrese18.10.2008 22:14

Scuze pentru greseala cu Filippov portar, am avut impresia ca era trecut Titov, multumesc pentru observatie s-a rezolvat.

Cat despre Polivalenta, a fost imposibil sa se rezerve sala pentru cele 3 jocuri + antrenamente, asa ca s-a ales solutia Buzau, unde a jucat si Dinamo acum cateva sezoane.

f234567k19.10.2008 17:13

Fantastic joc facut de baieti!

AdiM19.10.2008 17:45

Incredibil, ce victorie! :steagcruce:

c.ronaldo1719.10.2008 17:45

Felicitari baietilor! Superb meciul!

Piece of Mind19.10.2008 17:46

FA-BU-LOS!!!!!!!!!

Bravooooooooooooooooooooooooooooooo!

f234567k19.10.2008 17:46

La handbal se poate. La fotbal cand?

Felicitari baietilor! Putem spera la calificare!

MoWeed19.10.2008 17:46

Superb!Extraordinara victorie!

Felicitari baietilor!

Azazello19.10.2008 17:56

Bravo bãieți. O victorie de mare prestigiu. :steag_cruce_invers:

Alo, "fotbaliștii" se vede ? Sau muntele de bani e prea mare si va împãienjenește privirea ?

David_Steaua200719.10.2008 17:57

Extraordinar meci!Sa bati multipla campioana a Rusiei(aproape nationala acestei tari) este ceva remarcabil!Astfel de minuni se intampla rar(mai ales ca noi suntem parca pe locul 8 la noi in tara,adica intr-o forma slabuta)

Vedeti ce inseamna un public remarcabil? :) ( in Ghencea, la fotbal, nu prea a mai fost demult in genul asta :((( )

Comentatorul nu era in toate mintile(daca esti cardiac ai sanse mari sa mori la un astfel de comentariu)

Ce sa mai,am avut noroc ca am avut prilejul sa vad o asemenea partida!!

Poate s-au uitat si baietii de la fotbal la meci si vor incerca ceva in genul asta Marti!

Inca o data, mii de felicitari!!

suportera_nr.119.10.2008 18:07

Felicitari handbalistilor stelisti si succes in continuare! Sper ca si fotbalistii sa ne faca marti seara o frumoasa surpriza. FORZA Steaua!(handbal si fotbal)

Piece of Mind19.10.2008 18:11

Sincer, mi se pare ireal ce s-a intamplat, am retrait parca vremurile de odinioare, cand dominam Europa si jucam fara probleme semifinale si finale de CCE!

zob7919.10.2008 18:12

Cea mai importanta victorie a handbalului masculin romanesc de dupa Revolutie, dupa o prestatie extraordinara prin constanta ei; practic, am condus aproape tot timpul nationala Rusiei si, mai mult decat atat, am dominat-o tactic. Rusii au incercat toate sistemele de aparare pe care le stiau, dar nici unul n-a dat rezultat. Seara asta va ramane mereu in istoria handbalului stelist si-n colectia amintirilor mele cele mai dragi. Va multumesc, baieti!

adidwu19.10.2008 18:29

Bravo,a fost o victorie meritata la care sincer nu ma asteptam.

Handbalistii stelisti au fost extraordinari, in frunte cu Sania si Ivezic.

Inca o data felicitari!