FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sfaturi Despre Cum Putem Traversa Sanatosi Toamna

razvan_stelist200716.10.2008 10:50

Odata cu venirea toamnei si cu schimbarile dese de temperatura apar gripele , virozele respiratorii.Am facut acest topic in speranta ca fiecare poate da aici cate un sfat despre cum ne putem feri , despre cum trebuie sa tratam gripa.MULTA SANATATE TUTUTOR STELISTILOR !

Primul sfat il voi da eu:Daca aveti febra 37-38 si stati intr-o camera in care temperatura este de 22-23 de grade si stati in pijama sau haine mai grosute NU VA INVELITI.Din proprie experienta spun asta caci ieri m-am simtit foarte rau si am dormit in jur de 3 ore invelit si cu febra 38...dupa 3 ore temperatura mea a urcat la 39,6 m-am speriat foarte tare dar am continuat tratamentul si am facut frectii si am ajuns astazi la 37.Urez din nou multa sanatate tuturor stelistilor si numai de bine sa auzim..

vlad7516.10.2008 12:07
Odata cu venirea toamnei si cu schimbarile dese de temperatura apar gripele , virozele respiratorii.Am facut acest topic in speranta ca fiecare poate da aici cate un sfat despre cum ne putem feri , despre cum trebuie sa tratam gripa.MULTA SANATATE TUTUTOR STELISTILOR !

Primul sfat il voi da eu:Daca aveti febra 37-38 si stati intr-o camera in care temperatura este de 22-23 de grade si stati in pijama sau haine mai grosute NU VA INVELITI.Din proprie experienta spun asta caci ieri m-am simtit foarte rau si am dormit in jur de 3 ore invelit si cu febra 38...dupa 3 ore temperatura mea a urcat la 39,6 m-am speriat foarte tare dar am continuat tratamentul si am facut frectii si am ajuns astazi la 37.Urez din nou multa sanatate tuturor stelistilor si numai de bine sa auzim..

@Razvan,trebuia sa iei o fiola de algocalmin pentru a-ti scadea temperatura.

Si inca ceva: sosete i,nmuiate in otet aromat, in picioare.

Evident ca tot "aspirina saracului" este baza.

Stanici16.10.2008 12:17

Tuicomicina, vodcalina si mers la meciuri in peluza.

Yoyoyoi16.10.2008 12:27

Eu tocmai am scapat de gripa. Coldrex hotrem sau maxgrip, cate 3-4 plicuri pe zi. In 3 zile am scapat.

Oricum, din batrani se stie: raceala tratata tine o saptamana si cea netratata tine 7 zile.

_yang16.10.2008 12:54

Ce rost are sa scapi de gripa din moment ce poti sta acasa cateva zile(platit 100%)...? Si daca mai e si o pauza de o saptamana in campionat e numai bine...