FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Topic Anti-animalelor Cu Blana Deasa Si Creata!

CoRsSo14.10.2008 17:46

"In înțelegerea lui Camus, revolta este singurul mijloc de a depãși absurdul."

Si orice revolta isi are un inceput.

In speranta ca isi va da singur seama ca nu are ce cauta in Ghencea, creez un topic impotriva indivizilor(individului) fara speranta de refacere.

Prefer sa folosesc "metafore" pentru a evita inchiderea topicului si avertizarea userului.

"Nu ma intereseaza Cupa Romanului" a declarat patrupedul.

Si zic cupa romanului, pentru a nu se confunda Doamne-fereste cu declaratia unui monument de cultura contemporana, legat de fotbalul romanesc. Nu, nu este nicio legatura.

Imediat dupa declaratia sefului, supusii s-au conformat.

"Pe Loja îl credeam un mijlocaș central"

Imediat dupa declaratia sefului, supusii s-au confirmat.

Si numeroase alte exemple.

Subsemnatul, stelist, doresc plecarea patrupezilor din incinta clubului Steaua, dar si a supusilor acestora, intrucat pateaza numele unui club recunoscut pe plan mondial.

Cei care doresc acelasi lucru ca si mine, sa vina si sa semneze, argumentand.

La fel si ceilalti.

Lupta Steaua!

mir8614.10.2008 18:36

Am votat pentru; as semna petitie dupa petitie dar cred ca tot nu ar ajuta.Cand am inceput sa ma uit la fotbal si sa "aleg" o echipa, Steaua nu juca foarte bine, nu era echipa momentului, daca imi amintesc bine era prin 2000 cand cainii erau neinvinsi in campionat, portarul lor Prunea sau Preda daca nu ma insel facea pariu ca nu o sa primeasca nici un gol.A urmat o perioada buna un urcus as putea spune.Mintea mea frageda,necoapta nu a putut sa prevada ce avea sa urmeze fiind amagit de euforia momentelor magice oferite de echipa noastra (Valencia, parcursul din UEFA Cup si mult altele).Apoi a urmat o perioada de stagnare, care continua si in prezent, in care ne-am convins/dat seama cine e vinovatul pentru tot ce petrece in bine si rau.De acest personaj nu vreau sa mai vorbesc.Am ales sa tin cu Steaua nu pentru rezultat ci pentru ca in mintea mea mea vedeam 11 eroi pe teren cu calitati si defecte dar de la care aveam de invatat.Erau cei 11 magici indiferent ca prindeau o zi proasta se daruiau si luptau.Si acum imi aduc amintea golul marcat prin scarita de Danciulescu in poarta celor de la Dinamo, sau devotamentul capitanului Belodedici cel care ducea meciurile de unul singur la o varsta la care multi se gandeaua la retragere.Eu sper ca intr-un viitor apropiat sa vina la Steaua un patron profesionist cu un plan de bataie o strategie pe termen lung. Pentru mine Steaua e mai presus de oriece, mai presus de cuvinte.

dragos_ghinea14.10.2008 19:18

am votat si eu cu DA. dar tine cineva cont de noi?

si eu mi-am ales echipa favorita cam in acelas moment cu mir96.

au fost foarte multe momente fericite. castigarea unui trofeu este o senzatie UNICA in viata. ce simte un suporter adevarat in momentul acela este de nedescris.

am plans de fericire uneori.

am plans si de suparare. de cateva ori. astazi cred ca am plans din nou. "cred" pentru ca nu a fost ceva fizic. nu au curs lacrimi dar in adancul sufletului inima a plans alaturi de cea a altor milioane de stelisti. imi doream mai mult decat orice sa simt si eu traditia unei finale de Cupa a Romaniei.

noi, toti suporterii suferim si apoi vine unu si zice "nu e o tragedie".. pai nu e o tragedie. am pierdut lupta pentru un trofeu. dar problema este cum acesti oameni din conducerea celui mai iubit club din Romania, dar si unii jucatori isi bat joc de suporteri.

foarte frumos gestul copiilor de la Sportul Studentesc. la finalul meicului au salutat publicul Stelist. ca niste copii care si-au facut datoria fata de clubul lor dar in suflet tin si ei cu Steaua.

probabil ca daca ar veni la Steaua ar face tot posibilul ca echipa sa castige fara sa ii intereseze cati bani castiga.

fular-campionii

CoRsSo14.10.2008 19:23

Dragos, Steaua e alaturi de prietena si familia mea cel mai bun lucru pe care il am. Sunt cele 3 puncte ale mele sensibile. Sunt rare momentele in care plang, si am plans pentru Steaua. Mi-aduc aminte de meciul cu Rosenborg. La 3-0 ma simteam penibil si dezgustat. La 3-2 mi au dat lacrimile si am inceput sa urlu la televizor, simtind ca vom egala.

Cu boro la fel, am plans in hohote dupa meci. La fel am facut-o si la meciul din Ghencea cu Dinamo(desi cu greu pot sa o recunosc).

Insa multe au fost momentele in care pur si simplu am plutit de fericire ( parcursul din UEFA, meciul de la Kiev si toate meciurile in care Steaua a jucat fotbal).

Astazi a fost un moment greu, in care m-am simtit dezgustat de atitudinea unora si de mentalitatea lor. Felicit echipa Sportului, si pustii acestei echipe, insa topicul trebuia deschis de mult timp, nu de acum.

Eu m-am saturat. Si daca nu putem face nimic, varsati-va nervii aici.

dl.q02.11.2008 23:27
"In înțelegerea lui Camus, revolta este singurul mijloc de a depãși absurdul."

Si orice revolta isi are un inceput.

In speranta ca isi va da singur seama ca nu are ce cauta in Ghencea, creez un topic impotriva indivizilor(individului) fara speranta de refacere.

Prefer sa folosesc "metafore" pentru a evita inchiderea topicului si avertizarea userului.

"Nu ma intereseaza Cupa Romanului" a declarat patrupedul.

Si zic cupa romanului, pentru a nu se confunda Doamne-fereste cu declaratia unui monument de cultura contemporana, legat de fotbalul romanesc. Nu, nu este nicio legatura.

Imediat dupa declaratia sefului, supusii s-au conformat.

"Pe Loja îl credeam un mijlocaș central"

Imediat dupa declaratia sefului, supusii s-au confirmat.

Si numeroase alte exemple.

Subsemnatul, stelist, doresc plecarea patrupezilor din incinta clubului Steaua, dar si a supusilor acestora, intrucat pateaza numele unui club recunoscut pe plan mondial.

Cei care doresc acelasi lucru ca si mine, sa vina si sa semneze, argumentand.

La fel si ceilalti.

Lupta Steaua!

Bravo tie, pamflet de pamflet, asa DA!!!

Pacat mare este ca, patrupedu' respectiv nu prea vede si in loc sa gaseasca un pom a ridicat picioru' (din spate dreapta) sa se usureze pe muncitor, dupa ce incercase sa faca aceleasi lucruri si regeleui. Cat despre calfe si ucenici, in loc sa-i lase sa devina meseriasi ii tot trimite la glumite...

Iar supusii patrupedului se bucura de parca ar avea ceva de castigat intreprinderea.

D'aia zic : duca-se, invartindu-se, cu supusii dupa el.

dee03.11.2008 04:31

au avut si altii initiative de genul, pacat ca au ramas fara ecou:

http://www.petitieonline.ro/petitie/pentru...-p18121043.html

bineinteles ca Victor si-a facut simtita prezenta si pe acolo, intoxicand oamenii.

MoWeed03.11.2008 07:38

@dee

Nu cred ca e Victoras al nostru. El nu ar scrie ca toate vedetele noastre s-au vandut lui Jiji.

Marius03.11.2008 08:36

Individul are deja topic AICI

e si un poll AICI

Foloseste "metaforele" pe unul din cele 2 threaduri.

Inchis!