FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi s-ar putea sa plece!!!!

Bisquit28.07.2005 04:16

Sunt zvonuri ca Radoi ar putea pleca la o echipa de top din Europa. Conducerea a tinut foarte bine ascuns pana acum acest lucru. Se pare ca suma de transfer se-nvarte in jurul a 5 mil. Acum, intrebarea mea, ar fi in stare conducerea noastra sa caute in defensiva un inlocuitor???... Din suma incasata din transfer poate investesc si ei 2,3 mil intr-un jucator cat de cat....dar mie mi-e teama ca vom ramane descoperiti...

Se intreba cineva daca Steaua e de vanzare......se pare ca da!!!

Radoi si-a facut datoria la Steaua, asta e sigur, dar acum in plina campanie europeana sa renuntam la cel mai bun jucator al nostru....ne va fi foarte greu!!

Un aport in favoarea luarii acestei decizii de catre conducere l-a avut si Piturca care, prin decizia de a nu-l mai chema la nationala, a grabit transferul..

Fara titularizarea in nationala interesul pentru. Radoi va scadea..

Ce sa spun...din ce in ce mai bine...!!!

Bisquit28.07.2005 04:22

Chiar acum am citit ceva in prosport legat de acest subiect......e cam tot ce am zis eu..

Cititi si voi..s-ar putea sa fie si o "mangleala"..

Virgil28.07.2005 04:28

Jucatorii vin si pleaca,Steaua si suporterii,raman.

Plecarea lui Radoi,daca va pleca,va constitui un mare gol nu numai in aparare ci si in echipa.E clar ca va mai curge multa apa pe Dambovita,pana vom mai avea un jucator de tipul lui.Daca vom mai avea.

Dar Steaua nu se opreste aici,merge inainte.Cu bunele si cu relele ei.

Pana cand ? Vom vedea.

sorin_77728.07.2005 07:12

Radoi nu pleaca de la Steaua, pentru ca Steaua merge in grupe... De ce sa plece tocmai acum. Plus ca are o cota scazuta doar datorita faptului ca nu poate fi folosit in meciurile de cupe europene. Cine sa il cumpere doar pentru campionat? Poate Villareal... la ei se practica... :lol:

Adi28.07.2005 07:49

Orice vanzare de jucatori este exclusa in perioada preliminariilor Ch.League. Dupa asta totul este posibil...