FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA MFA – ENERGIA LIGNITUL PANDURII TG. JIU

fcsteaua.ro14.10.2008 15:44

Steaua MFA a continuat seria rezultatelor negative din acest inceput de sezon, dupa ce a remizat miercuri la Chaijna cu echipa Pandurii Tg. Jiu. Militarii s-au prezentat la inceputul jocului cu cea mai buna garnitura, singurii absenti fiind portarul Steafan Lauceac aflat in recuperare, Predrag Vujadinovic bolnav de hepatita si Dan Ilies indisponibil pentru acest meci.

Cu Cian in forma mare la inceputul jocului si cu portarul Ionut Ciobanu pazitor al buturilor, ros-albastri s-a deprins repede pe tabela de marcaj avand in minutul 9 un avantaj de 4 goluri (9-4). Se parea ca va fi un joc castigat la pas de stelisti, handbalistii adversi, condusi pentru prima data de Vasile Stanga pe banca, neputand da o replica foarte viguroasa, la pauza scorul de 18-13 fiind aproape decisiv pentru handbalistii nostri.

Totusi repriza a doua a adus din nou ceea ce se temea toata lumea, caderea echipei noastre, care pe fondul oboselii si ratarilor exasperante de la un avantaj linistitor de 22-16 in minutul 39, au ajuns sa alerge dupa egalare fiind condusi in minutul 45 cu scorul de 23-22, Tg Jiu conducand si la 2 goluri. Finalul de meci a fost electrizant, oaspetii avand un avantaj de un gol, aparandu-se agresiv, chiar si in 4 oameni si contraatacand taios si cateva decizii controversate ale arbitrilor (Savenco trebuia eliminat la o lovitura cu pumnul). Minutul 60 a prins cele doua formatii la egalitate, 28-28, stelistii ratand pe final si 2 lovituri de la 7m prin Mazilu si Stavrositu.

Dupa acest egal Steaua se afla pe locul 8, departe de primele locuri la care spera la inceputul campionatului, iar sambata la Buzau urmeaza un meci extrem de dificil in Liga Campionilor impotriva liderului grupei Chehovskie Medvedi.

Steaua MFA: Ciobanu (21 interventii), Ivezic, Cenusa - Cian (6), Sania (4), M. Tudor, Nadoveza (6), Bozo Rudic, Novanc (3), Savenco, Mazilu (3), Stavrositu (2), Georgescu (4), Pertea.

Antrenor: N. Munteanu

Saramago14.10.2008 21:09

Meciul cu team-ul din Targu Jiu trebuie tratat cu seriozitate; nu putem uita ca am pierdut 7 din cele 12 puncte puse in joc in campionat. Ciobanu si Ivezic sunt in forma buna, iar interventiile lor pot asigura confortul unei defensive care, nu trebuie uitat, nu stie sa se aseze altfel decat in linie!, iar aruncatorii de 9 metri au ocazia sa-si imbunatateasca procentajele. Atentie insa la Vasile Stanga, fiindca noul antrenor al gorjenilor cunoaste foarte bine jocul Stelei, dar si la experimentatul centru Murtaza (ex-Medgidia si... ex-Steaua), un jucator capabil de multe surprize! Succes!!

Meciul cu team-ul din Targu Jiu trebuie tratat cu seriozitate; nu putem uita ca am pierdut 7 din cele 12 puncte puse in joc in campionat. Ciobanu si Ivezic sunt in forma buna, iar interventiile lor pot asigura confortul unei defensive care, nu trebuie uitat, nu stie sa se aseze altfel decat in linie!, iar aruncatorii de 9 metri au ocazia sa-si imbunatateasca procentajele. Atentie insa la Vasile Stanga, fiindca noul antrenor al gorjenilor cunoaste foarte bine jocul Stelei, dar si la experimentatul centru Murtaza (ex-Medgidia si... ex-Steaua), un jucator capabil de multe surprize! Succes!

Saramago15.10.2008 18:56

Daca zvonurile se confirma Steaua-Pandurii targu Jiu 28-28!! Se pare ca vom juca, in cel mai bun caz, in Challenge Cup!!

Macar pe Sportul Strudentesc i-am batut in Cupa Romaniei la hochei ?

Padrese16.10.2008 12:09
Macar pe Sportul Strudentesc i-am batut in Cupa Romaniei la hochei ?

Daca la fotbal nu i-am batut la hochei i-am distrus: Steaua - Sportul 12-0