Antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, s-a declarat deranjat de faptul ca jurnalistii de la Gazeta sporturilor au publicat o declaratie inventata a acestuia in cadrul articolului "Hagi arogant, dar corect/ Lacatus supus, dar iubit", aparut in editia de joi, 9 octombrie. Jurnalistii Dan Udrea si Eduard Zelgin au introdus in text o afirmatie pe care Massimo Pedrazzini (foto-alaturi de Marius Lacatus) nu a facut-o niciodata, motiv pentru care acesta protesteaza public fata de modul in care Gazeta sporturilor face presa.
Eu nu am discutat cu nimeni de la Gazeta sporturilor pe marginea acestui subiect. O singura data, intr-un interviu acordat in luna mai domnului Eduard Zelgin, care lucra atunci pentru cotidianul PRO Sport, am fost intrebat despre diferentele dintre Hagi si Lacatus in relatia cu mine. Atunci am spus ca am avut o relatie profesionista si corecta cu Hagi, care a fost, din pacate, destul de scurta. Cu Lacatus am ajuns sa ma cunosc mai bine si pot spune ca am o relatie corecta cu el, la fel cum am si cu ceilalti membri ai staff-ului tehnic. De aici si pana la a publica, in luna octombrie, o declaratie inventata de-a mea, este cale lunga si nu consider ca este un mod corect de a face presa.
Massimo Pedrazzini
SteauaFC.com