1.Steaua o obtinut primele (singurele?) puncte in Liga Campionilor editia 2008-2009 dupa o repriza secunda destul de buna. De remarcat faptul ca slovenii "castigasera" saptamana trecuta si prima repriza cu echipa din Cehov cu 15-12.;
2.Portarii si-au facut bine datoria, poate mai putin Ciobanu in finalul primei reprize, atunci cand Blazevic l-a invins de "afara" de 4 ori;
3. Mazilu, dupa ce a fost tinut pe banca si nu a mai fost distribuit pe post de "primadona", a fost util echipei. Are meritul de a-l fi oprit in cateva situatii pe foarte periculosul Brunen;
4. Marius Tudor a finalizat foarte bine, insa randamentul sau defensiv este departe de pretentiile din Liga. Oricum, este in real progres fata de sezonul trecut;
5. Fara semnalul dat de Rudic in debutul reprizei a doua - 3 goluri inseriate! - cred ca am fi contabilizat inca un insucces al stelistilor:
6. Sania a dat goluri frumoase, a comis insa si greseli. Cand slovenii au trecut la aparare 4+2 sau 3+3 cu greu a gasit solutii...aici si cei de pe banca tehnica au o parte din vina;
7. Nadoveza, Georgescu, Savenco, Stavrositu, Pertea (fortari, pase la adversar, replieri greoaie, patrunderi previzibile s.a.) au facut greseli, greseli care se vor uita in contextul victorios de astazi; Cian a inceput cu cateva erori, apoi a inscris un gol f.f. important (dupa o depasire minunata!) si a izbutit sa recupere mingi la semicercul propriu, dupa aruncarile in bara ale adversarilor;
8. Ne-am despartit usor de Bogdan Voina si de George Buricea, iar acum, cand Vujadinovic e accidentat, trebuie sa carpim echipa;
9. Atentie la jocul restanta cu Pandurii Targu Jiu, noua echipa a lui Vasile Stanga. Nu de alta, dar in clasamentul la zi din Liga nationala suntem pe locul 10!!;
10. Felicitari lui Nicolae Munteanu, aflat la primul meci si la prima victorie in postura de antrenor principal!...totusi, nu se putea fara Cazacu pe banca?
Erata: Din viteza am scris Brunen in loc de Brumen. Prezint scuze!