FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hochei/ Marea confruntare STEAUA - HC CSIKSZEREDA, vineri la Bucuresti!

«12»
Nyghty10.10.2008 13:21

ma simt rau si nu pot veni la meci :wacko: ...bafta! :steag_sah_mic:

DonAndres10.10.2008 14:47

Stie cineva daca se poate vedea meciul(sport klub) pe net?????

f234567k10.10.2008 17:48

De ce la t.v. scria ca jucam cu miercurea ciuc iar aici scrie despre csiksereda?

Cristy P10.10.2008 18:37

Of,a treia infrangere consecutiva...oricum am impresia ca h.c. csikszereda va lua cel putin titlul national,daca nu si Liga mol la cum joaca.In rest kurco se plimba linistit ca voda-n loboda pe culoarul patinoarului,cand cineva i-a tras o injuratura,la care n-a schitat nici un gest.Asa e cand te simti calare pe situatie.

oop10.10.2008 18:58

A fost ceva mai multa lume astazi,unii care au si cantat(bine si-au mai dat in petec cu injurii la adresa ungurilor),dar la final toti au aplaudat echipa Stelei si echipa castigatoare!

Ciucanii au fost mai buni si victoria lor e logica,dar si Steaua daca evolua mai cu atentie se putea tine mai aproape.

Bafta Steaua pe mai departe!

Dragoshel10.10.2008 19:05

am ratat, am ratat dar am mai si ratat, asta am facut azi...

au jucat bine mi-a placut, dar cam multe greseli in aparare:)

f234567k10.10.2008 19:18
am ratat, am ratat dar am mai si ratat, asta am facut azi...

au jucat bine mi-a placut, dar cam multe greseli in aparare:)

Imi cer scuze, dar, astazi nu am putut sa merg la meci, iar cand am ajuns acasa scria pe grafica celor de la Sport Klub Steaua-HC Miercurea Ciuc 2-5. Ultimele 10 minute nu am putut sa le urmaresc.

Pana la urma am jucat cu HC CSIKSZEREDA?

Care a fost rezultatul final?

Dragoshel10.10.2008 19:20

da, cu HC CSIKSZEREDA si am luat bataie cu 3-6 :|

Hok3y10.10.2008 19:20

Steaua-HC Cik... 3-6

oop10.10.2008 19:24
Imi cer scuze, dar, astazi nu am putut sa merg la meci, iar cand am ajuns acasa scria pe grafica celor de la Sport Klub Steaua-HC Miercurea Ciuc 2-5. Ultimele 10 minute nu am putut sa le urmaresc.

Pana la urma am jucat cu HC CSIKSZEREDA?

Care a fost rezultatul final?

n-am nici o treaba cu limba maghiara,dar Miercurea Ciuc = Csikszereda

Katau10.10.2008 20:33
Of,a treia infrangere consecutiva...oricum am impresia ca h.c. csikszereda va lua cel putin titlul national,daca nu si Liga mol la cum joaca.In rest kurco se plimba linistit ca voda-n loboda pe culoarul patinoarului,cand cineva i-a tras o injuratura,la care n-a schitat nici un gest.Asa e cand te simti calare pe situatie.

Ba te contrazic,a mai fost o faza cand cineva l`a injurat si`atunci l`a provocat pe respectivul sa vina sus daca e tare,moment in care a fost foarte aproape sa si`o fure ;)) ,asta in pauza dintre rep 2 si 3

Saramago10.10.2008 20:42

Dupa o treime din sezonul regulat Steaua a adunat 20 de puncte din 36 posibile. Din pacate a inregistrat 3 infrangeri inseriate (0-5 cu Dab.docler, 3-6 cu UTE si 3-6 cu HC Csikszereda).

Cei mai eficace dintre fundasii Stelei s-au dovedit a fi Pisarenko (4 goluri+4 pase decisive=8 puncte, in 10 meciuri in care a evoluat), Krehac (3+2=5, 9 meciuri) si Akimov (1+3=4, 8 meciuri). Dintre atacanti s-au remarcat Geru (9+10=19, 12 meciuri), Timaru (5+10=15, 12 meciuri), Golovinov (5+8=13, 9 meciuri) si Severson (5+5=10, 6 meciuri). Sa remarcam si revirimentul lui Viorel Nicolescu, care a inscris 3 goluri in ultimele doua partide. Veteranul din echipa pregatita de Alexander Kulikov totalizeaza in prezent 6 puncte in clasamentul golgheterilor (5+1)...

...in dreptul portarilor nostri nu am retinut inca nici un shutout!...succes in jocul de duminica cu formatia din Miskolc, formatie invinsa deja de doua ori de stelisti in acest campionat!

tipbv10.10.2008 21:21

am luat al4lea gol f usor..cu fundasii depasiti am mai primit un astfel de gol si la ciuc..cu sport club..pacat..dracu sa-l ia de puc ca tot la astia sarea cand nu trebuie..poate ii batem la m ciuc..

de nota 10 galeria..cate putin ne vom da drumu..spre sfarsitul ligii e imposibil sa nu umplem patinoarul..stie cineva cand vom putea cumpara tricouri de-ale Stelei?

cu Steaua mereu!

Cry.Baby710.10.2008 21:40

:steag_cruce_invers: daca vrei tricou ia legatura cu fostul lider al suporterilor stelisti Jean Pavel cu siguranta te va ajuta, da-mi un pm si iti dau ambele numere fix/mobil

daca doresti unu original:)

11210.10.2008 23:00

Destul de slabut jocul HC-ului de azi ...l diferenta care e intre cele 2 echipe si la ocaziile pe care le-a avut si la cele 2 superioritati de +2 diferenta de 3 goluri e foarte mica . Dar or fi si ei un pic obositi dupa 19 VICTORII CONSECUTIVE si 0 INFRANGERI .

Ma inclin in fata grupului stelist care au aplaudat echipa invingatoare la finalul meciului . Asta e o lectie de ceea ce inseamna sa fi suporter aratata tuturor celor care se cred suporteri . Am ramas fara cuvinte la acest gest al lor . fara cuvinte

HC continua cu meciurile extraordinar de grele , duminica intalnind pe Stars iar marti pe marea rivala SC M.Ciuc . Steaua va avea un meci in care isi va reface moralul si golaverajul cu Miskolc .

@hock3y ...bateti maine dim sigur pe sc , sunt obositi dupa meciul din seara asta cu sportul stud . au fortat pe final , dar tot nu au reusit sa egaleze ...

Stanici12.10.2008 09:13

Alooo, domnu'!!! Am aplaudat pe Steaua si atat. Pe la noi in galeerie nu e loc pentru lamentari de-astea cu aplaudatul adversarului. Gestul a fost frumos ca ne-am aplaudat echipa chiar daca a pierdut.

tipbv12.10.2008 10:50
:steag_cruce_invers: daca vrei tricou ia legatura cu fostul lider al suporterilor stelisti Jean Pavel cu siguranta te va ajuta, da-mi un pm si iti dau ambele numere fix/mobil

daca doresti unu original:)

salut mersi mult ti-am trimis un pm cu mailul meu

cu Steaua mereu..!

Saramago12.10.2008 12:46

Steaua-Miskolc 1-0 dupa prima repriza gratie golului inscris de Butochinov in minutul 9, atunci cand a fructificat o situatie de om in plus. De remarcat ca Steaua a supravietuit unei situatii de neta inferioritate in partea secunda a reprizei.

Saramago12.10.2008 13:36

Steaua-Miskolc 1-0 dupa doua reprize...meciul este mult mai greu decat anticipam. In repriza a II-a elevii lui Kulikov au suportat 3 eliminari de 2 minute. In plus, ultima repriza va debuta cu eliminarea lui Nicolescu...putem oare spera la un prim shutout pentru Evgeny Brul in acest sezon?

Saramago12.10.2008 14:28

Steaua-Miskolc 5-1 (1-0, 0-0, 4-1), dar victoria s-a conturat abia in ultimele 7-8 minute ale jocului. In debutul reprizei finale oaspetii au restabilit egalitatea prin Nyberg (in superioritate), abia apoi Steaua a accelerat ritmul si a punctat prin Krehac (de doua ori, ambele goluri in superioritate), Geru si Lupascu (ultimele goluri in ultimul minut!). In clasamentul golgheterilor din Liga MOL Catalin Geru are 21 de pucte (10 goluri+11 pase decisive) fiind cel mai bine plasat dintre elevii lui Alexander Kulikov. De remarcat assist-ul lui Emelyanenko la golul lui Lupascu - primul punct in actuala stagiune pentru fundasul ucrainean.

«12»