FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Angheloiu a fost dat afară!

ADRIAN PACURAR26.07.2005 03:10

"Unul dintre cei mai vechi angajati ai gruparii din Ghencea, fostul arbitru Vasile Angheloiu, cel care era de 25 de ani alaturi de echipa in functia de organizator de competitii, a fost dat afară de actuala conducere a Stelei. La plecare, i s-a pus in vedere că nu mai are dreptul să intre in Complexul Sportiv Steaua, in locul sau fiind numit unul dintre nepotii lui Ciobanul!, sursa ww.gsp.ro am preluat aceasta informatie pentru ultima parte si pentru ca sunt stresat de ce harababura se instaleaza la noi.

Virgil26.07.2005 03:15

Ar fi interesant de stiut motivul care a stat la baza inlaturarii lui Angheloiu.

dawid26.07.2005 04:23

cine e angheloiu asta...pun pariu ca n-ati auzit de el pana sa se bage gsp in seama...mare pierdere....daca tot ati deschis topicul asta macar lamuriti-ma si pe mine, a fost arbitru ?, de tusa sau de centru?....e vegetarian?...e daltonist?...e dinamovist?... securisto-comunist?......e casatorit .... sau e homosexual de l-au dat afara? ....

P.S. angheloiu mereu vei ramane in inima noastra, la fel ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Neaga si multi altii.....!? !? !?

Cassano26.07.2005 06:15

Daca nu era pus un nepot de-al lui Jiji, cred ca era ceva anormal in acest moment la Steaua :D , dar se pare ca vom ramane la aceasta stare de normalitate impusa de Becali si nu mar mira daca nu ar mai pleca si alte glorii (am inteles ca si Bumbescu a ramas in afara organigramei clubului)

ADRIAN PACURAR26.07.2005 06:56

se pare ca nimeni nu a inteles de ce am preluat acest mesaj .Am dorit sa scot in relief ca acesti oameni sunt inlocuiti cu neprofesionisti , asta ma ingrijoreaza ca nu sunt adusi oameni pregatiti.

Kobiy26.07.2005 07:14

Cine e ala? A pleca? sa merga sanatos :twisted:

onlySteaua26.07.2005 07:28

se vede inca o data "profesionalismul" conducerii.

probabil ca,din moment ce la Steaua oierul "face tot",s-a considerat ca nu mai este nevoie nici de angheloiu.dar sa pui in locul lui un om care habar nu are de fotbal!!??si ca sa sfideze parca pe toata lumea, ciobanul a pus si un nepot de al sau.

din pacate nu avem ce face decat sa ne dam cu parerea.

oare cat timp mai trebuie sa inghitim ineptiile astea ale ciobanului?

Bodanel26.07.2005 07:36

Eu unul nu am auzit de angheloiu dar cred ca ciobanul incepe sa delireze si sa o ia razna

dawid26.07.2005 07:38

cat de competent trebuie sa fii ca organizator de competitii.....CARE COMPETITIIIIIII ???? .....

Adi26.07.2005 07:45

Dawid, Pai poti sa spui acelasi lucru si despre functiile de: director de marketing, administrator al stadionului, manager general, director sportiv, functii pe care Steaua ori nu le are ori are oameni necompetenti in aceste functii. Iar toate functiile dintr-un club contribuie la situatia sportiva, economica, contribuie la imagine clubului.

victor26.07.2005 07:58

angheloiu a fost acuzat ca a devenit "sursa" unor scurgeri de informatii din club si care au fost transmise diferitelor autoritati de control, inclusiv ref. la cazul Strizu. altfel spus, ca era "ciripoi"?!

nu cred ca trebuie sa anchetam noi daca e adevarat sau nu, dar e bine sa se cunoasca si motivul invocat! iar cand apare o astfel de acuzatie, adevarata sau falsa, nici un angajator nu-si asuma riscul!

SteauaToronto26.07.2005 18:10

La Steaua in acest moment orice este posibil!

victor27.07.2005 10:50

as zice mai degraba ca la Steaua acum totul este imposibil si orice este posibil!