FC Steaua protesteaza public fata de modul tendentios in care Gazeta sporturilor a prezentat, in articolul ,,Becali l-a facut, cumnatul il distruge!", starea terenului de joc al stadionului Steaua.
In urma unei discutii generale legate de intretinerea terenurilor cu Adrian Oprisan, administratorul firmei care a reconditionat gazonul, jurnalistul Dan Udrea a publicat un interviu mincinos, conform caruia domnul Oprisan ar fi acuzat Steaua pentru tratament necorespunzator al terenului. FC Steaua si domnul Adrian Oprisan se delimiteaza public de informatiile aparute in ziar si indeamna cititorii sa trateze acel articol ca pe o minciuna sfruntata.
Sunt dezamagit de faptul ca Gazeta sporturilor a rastalmacit declaratia mea, iar aceasta nu este o premiera pentru acest ziar in relatia cu mine. Eu am raspuns, ca profesionist, la o intrebare legata de intretinerea terenului.
In niciun moment, insa, nu i-am acuzat pe cei de la Steaua ca l-ar fi tratat in mod neprofesionist. Eu am spus ca terenul din Ghencea este exact ca un Ferrari, referindu-ma la calitatea sa si la faptul ca are nevoie de intretinere profesionista, nu ca nu ar fi fost tratat asa.
Este mai sensibil si mai bun decat altele, fiindca este mult mai complex ca structura si sistem de drenaj. In plus, discutia dintre mine si jurnalistul de la Gazeta sporturilor s-a referit la modul de intretinere a terenurilor in general, nu in mod special la gazonul Stelei.
Ceea ce s-a intamplat cu acest teren se poate intampla cu orice teren din lume. Il pot da ca exemplu pe cel al lui Chelsea, care in urma cu doi ani a avut de suferit in urma exploatarii si uzurii create de numeroasele jocuri. Terenul din Ghencea a fost afectat, in ultimele luni, de temperaturile toride, insa in urmatoarele doua saptamani isi va intra in normal
Adrian Oprisan
Articol preluat de pe SteauaFC.com