FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marți, 18:30 : HC Steaua - SC Miercurea Ciuc!

fcsteaua.ro29.09.2008 00:28

Dupa infrangerea la limita in deplasare, stelistii sunt hotarati sa-si ia revansa la Bucuresti in fata propriilor suporteri, pe care si-i doresc in numar foarte mare. CSA Steaua a luat masuri deosebite pentru organizarea acestui derby si transformarea lui intr-un adevarat spectacol sportiv. Suporterii stelisti vor avea accesul gratuit la meci, pe baza unor tichete-bratari rosii si albastre distribuite la intrarea in patinoar. Atmosfera va fi asigurata de prezenta celor mai mici hocheisti - grupa de copii a CSA Steaua, patinaj artistic, DJ Remix si animatoare.

Elevii antrenorului ALexandr Kulikov se vor prezenta la marele derby in formula completa, inclusiv canadianul Cam Severson, refacut partial dupa accidentarea din meciul tur, de la Miercurea-Ciuc.

Declaratie Cam Severson:

"Meciul de maine e un test important, sa vedem cum raspundem la infrangerea de saptamana trecuta. Am pierdut la limita, acum ne-am intors acasa furiosi si avem marea sansa de a ne arata forta si de a invinge. Trebuie sa invatam mandria de a juca acasa, astfel incat toate echipele sa stie ca Steaua e o echipa foarte greu de invins pe teren propriu; sa-si spuna "Iisuse, jucam cu Steaua la Bucuresti, n-avem nici o sansa. Nu-i putem bate acolo!"

Maine trebuie sa ne mobilizam si sa dam totul pentru asta, voi juca si voi munci pentru colegii mei, pe gheata. Abia astept sa le rupem poarta!"

Echipa Stelei va folosi in premiera maine , in derby-ul cu Sport Club Miercurea-Ciuc, noile tricouri de joc rosu-albastre.

Biroul de presã al HC Steaua

In cadrul campionatului comun romano-ungar la hochei pe gheata "Liga Mol", echipa Steaua Bucuresti a disputat ambele partide din acest weekend in deplasare, inregistrand in final o victorie si o infrangere.

Vineri, 26 septembrie, Steaua a fost invinsa la limita de Sport-Club cu scorul de 3-2 (0-1, 1-0, 2-1) pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea-Ciuc. Golurile stelistilor au fost inscrise de Catalin Geru (min.9, pasa Cam Severson) si Sergei Golovinov (min. 46, pasa Ioan Timaru si Pavlo Akymov). Partida a fost una extrem de disputata, Steaua terminand partida in atac si trecand de doua ori pe langa posibilitatea de egalare cu doua suturi consecutive expediate in bara portii portarului Stanislav Kozuch. Cel mai bun om de pe teren din formatia militara s-a dovedit a fi portarul ucrainean Evgeny Brul. In reprizele 2 si 3 Steaua a fost lipsita de aportul jucatorului canadian Cam Severson, care a suferit o disjunctie intercostala in urma unei faze din prima repriza.

Duminica, 28 septembrie, Steaua a intrecut in deplasare formatia Progym Perla Harghitei Gheorgheni, partida desfasurata tot pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea-Ciuc (patinoarul din Gheorgheni fiind temporar suspendat). Scorul final al partidei a fost 1 - 5 (0-2, 1-2, 0-1), stelistii dovedind o forma deosebita si o echipa din ce in ce mai inchegata. Golurile au fost marcate de Viorel Nicolescu (min. 12), Pavlo Akymov (min. 15), Mihai Georgescu (min. 31), Catalin Geru (min.35) si Sergei Golovinov (min. 47). De la Steaua s-au remarcat portarii Evgeny Brul si Adrian Catrinoi (acesta din urma cu un sut de penalitate aparat), precum si capitanul echipei Ioan Timaru. Canadianul Cam Severson nu a fost introdus in joc, antrenorul Alecsandr Kulikov preferand sa-l aiba refacut pentru partida cu SC Miercurea-Ciuc de saptamana viitoare.

Marti, 30 septembrie a.c., incepand cu ora 18.30, pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti este programat marele derby Steaua Bucuresti - SPORT CLUB MIERCUREA-CIUC. Dupa infrangerea la limita in deplasare, stelistii sunt hotarati sa-si ia revansa la Bucuresti in fata propriilor suporteri, pe care si-i doresc in numar foarte mare. CSA Steaua a luat masuri deosebite pentru organizarea acestui derby si transformarea lui intr-un adevarat spectacol sportiv. Suporterii stelisti vor avea accesul gratuit la meci, pe baza unor tichete-bratari rosii si albastre distribuite la intrarea in patinoar. Atmosfera va fi asigurata de prezenta celor mai mici hocheisti - grupa de copii a CSA Steaua, patinaj artistic, DJ Remix si animatoare.

Biroul de presã al HC Steaua

stelist100%29.09.2008 08:21

Voi fi prezent

Marius29.09.2008 08:28

Hai ma la hochei, chiar daca meciul e pus aiurea....

1uLy4Nn29.09.2008 09:31

unde semnez condica? :shifty:

bodanelu29.09.2008 09:44

marti 30 octombrie sau 30 septembrie?

pugliesi29.09.2008 10:04
marti 30 octombrie sau 30 septembrie?

30 septembrie adik maine :)

bodanelu29.09.2008 10:39

modificati si voi articolul!

Hok3y29.09.2008 10:59

prezent la meci....

tipbv29.09.2008 10:59

PRIETENI STELISTI MAI ALES CEI DIN Bucuresti MERGETI LA MECI ARATATI-LE BAIETILOR CA FAC PARTE DIN CEA MAI IUBITA FAMILIE A SPORTULUI ROMANESC..SA FIM CU EI MEREU ALTCUMVA TE SIMTI CA JUCATOR CAND VEZII CA AI CATEVA SUTE DE SUPORTERI PE PATINOAR SI CATEVA MII IN TARA..SA NE GANDIM CAT II VOM MAI VEDEA PE TIMARU,GERU,NICOLESCU,PISARENKO,GOLOVINOV,EXCELENTUL BRUL,MARELE CANADIAN SEVERSON,VIITORUL SENIOR LUPASCU,NOILE SPERANTE TAPU SI GEORGESCU..CE ZICETI?

AVEM SI NOI PT CINE SA STRIGAM SA FIM CU EI MAI ALES LA GREU,AVEM SI NOI O PLACERE IAR ECEASTA E Steaua!

STIMA PT D-NUL CARLAN,CAND VENITI PRIN Brasov? :steag_cruce_invers:

cetateandeonoare29.09.2008 11:59

LA FIECARE MECI DE HOCHEI .. VAD NUMAI COMENTARII DE GENU "MERGEM SIGUR LA MECI " SAU "SUNT PREZENT" MECIUL JUCANDU-SE TOT CU CEI 20 DE SPECTATORI CARE VIN MECI DE MECI (inclusiv io) .. NU MAI SUFERITI AIUREA CA VENII LA MECI DACA NU VENITI .. MAI BINE ATI TRECE LA FAPTE DECAT SA DATI DIN TASTATURA AIUREA !!!

Hok3y29.09.2008 12:38

eu sunt mereu prezent:p....

f234567k29.09.2008 15:07

Putine sanse sa fie multa lume. Majoritatea celor care veneau la meciuri sunt plecati in Italia.

Sa speram ca ne strangem macar 1000.

Ne vedem acolo si sper sa obtinem victoria. steagro

Hok3y29.09.2008 15:39
Putine sanse sa fie multa lume. Majoritatea celor care veneau la meciuri sunt plecati in Italia.

Sa speram ca ne strangem macar 1000.

Ne vedem acolo si sper sa obtinem victoria. steagro

e bn daca reusim si 100 :)

f234567k29.09.2008 15:43
e bn daca reusim si 100 :)

Din pacate pentru multi Steaua inseamna doar fotbal.

Asta e... :ike:

Kreator29.09.2008 19:52
Din pacate pentru multi Steaua inseamna doar fotbal.

Asta e... :ike:

..... din pacate este valabil nu numai pentru suporterii stelisti, ci pentru romani in general.

De multe ori ma uit pe Eurosport la diverse sporturi... si vad mii sau zeci de mii de oameni stand in frig ore in sir sa vada de exemplu .... sarituri cu schiurile de pe trambulina!

Sau - in Franta - tribunele pline la meciurile de rugby!

Sau multimea de oameni care incurajeaza ciclistii la Turul Frantei!

De multe ori nici fotbalul nu aduce romanii la stadion, sunt multe echipe care in momente dificile pentru echipa (de exemplu luptau pentru evitarea retrogradarii) au lasat intrarea spectatorilor libera, si totusi tribunele in timpul meciurilor erau goale....

Poate ca asa suntem noi ...

:(

ariven2130.09.2008 08:46

Cam Severson: Trebuie sa invatam mandria de a juca acasa, astfel incat toate echipele sa stie ca Steaua e o echipa foarte greu de invins pe teren propriu; sa-si spuna "Iisuse, jucam cu Steaua la Bucuresti, n-avem nici o sansa. Nu-i putem bate acolo!"

Asta atitudine de invingator.

makaan30.09.2008 09:09

"Sa speram ca ne strangem macar 1000."

:))) vorba lui hockey...daca ne strangem 100 e grozav;asta cu tot cu jandarmi...

S_8330.09.2008 13:13

Cei care vin... vin si gata... ne vedem acolo. :steag_cruce_invers:

Saramago30.09.2008 19:48

Eu n-am cum sa ajung la meciuri, le urmaresc la Sport Klub. Ma bucura mult victoria din aceasta seara - 4-3, mai clar decat o indica scorul! Bravo!

f234567k30.09.2008 21:05
"Sa speram ca ne strangem macar 1000."

:))) vorba lui hockey...daca ne strangem 100 e grozav;asta cu tot cu jandarmi...

Astazi in total am fost cam 1000. Daca era sambata meciul, probabil era mai multa lume..

Hai Steaua!

Marius30.09.2008 22:14
Astazi in total am fost cam 1000. Daca era sambata meciul, probabil era mai multa lume..

Hai Steaua!

Unde am fost 1.000? Cu tot cu jandarmi? Cred ca n-am fost mai mult de 400 de oameni :wall:

f234567k30.09.2008 22:39

Hai Steaua!

Unde am fost 1.000? Cu tot cu jandarmi? Cred ca n-am fost mai mult de 400 de oameni :wall:

Un + baietilor cu tobele :gathering: .

Marius30.09.2008 22:49

:hooray:

Mai ales ca aveau si tricouri!

Kreator01.10.2008 18:25

Am fost si eu la patinoar, a fost ceva lume, cateva sute de spectatori poate. Nu foarte multi, dar, ce mi-a placut, a fost ca s-a cantat si s-a incurajat echipa foarte mult.

Iar in momentele mai deosebite strigau toti spectatorii.

Cei care au venit la patinoar chiar au incurajat echipa!