Odata cu aparitia in primul in 11 al Stelei a unor anumiti jucatori incep serios sa ma apuc de fotbal , desi nu am jucat niciodata la un club, ci asa prin curtea scolii , pe campie , la iarba verde, pe unde am apucat si eu.
Eu de ce nu as avea sanse ? Poate ma ia la Steaua, tinand cont ca vin liber de contract si nici bani multi nu vreau.
Insa am si eu o conditie, va rog frumos nu ma trimiteti la echipa a 2-a ,terenul e prost, nici banci de rezerva nu au , ziaristii , ce sa zic, nici urma de ei, sa-mi faca si mie cateva poze. Dar daca nici pe lista pentru Liga Campionilor nu ma treceti , atunci chiar ca ne suparam. Sa ascult si eu imnul , poate joc si cateva minute. Oricum , rog coechipierii sa nu-mi paseze mingea pe durata prezentei mele in teren.
De jucat, oricum o sa joc in cupa , cu siguranta in primul 11, jucam si noi acolo la japca , trecem mai departe , nu trecem , nu conteaza, Steaua e Steaua , nu ne ocupam noi cu asa ceva. Auzi tu , cupa ...s-o ia buzaul.
Sper ca suporterii sa ma placa, doar fac parte din familie si daca m-a luat Steaua, inseamna ca nu m-a luat degeaba . Are si ea scouterii ei , oamenii ei priceputi in gasirea talentelor. E unu acolo ar dracu de bun in descoperirea atacantilor , ii cunoaste ca pe berbecii de rasa.
Cum v-am spus, de jucat fotbal , joc, pe unde apuc , in baie , in parcare, pe camp nu e o problema, n-as fi primul de la Steaua in aceasta situatie.