FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Anunt: Joc Fotbal

steaua_gloria28.09.2008 14:34

Odata cu aparitia in primul in 11 al Stelei a unor anumiti jucatori incep serios sa ma apuc de fotbal , desi nu am jucat niciodata la un club, ci asa prin curtea scolii , pe campie , la iarba verde, pe unde am apucat si eu.

Eu de ce nu as avea sanse ? Poate ma ia la Steaua, tinand cont ca vin liber de contract si nici bani multi nu vreau.

Insa am si eu o conditie, va rog frumos nu ma trimiteti la echipa a 2-a ,terenul e prost, nici banci de rezerva nu au , ziaristii , ce sa zic, nici urma de ei, sa-mi faca si mie cateva poze. Dar daca nici pe lista pentru Liga Campionilor nu ma treceti , atunci chiar ca ne suparam. Sa ascult si eu imnul , poate joc si cateva minute. Oricum , rog coechipierii sa nu-mi paseze mingea pe durata prezentei mele in teren.

De jucat, oricum o sa joc in cupa , cu siguranta in primul 11, jucam si noi acolo la japca , trecem mai departe , nu trecem , nu conteaza, Steaua e Steaua , nu ne ocupam noi cu asa ceva. Auzi tu , cupa ...s-o ia buzaul.

Sper ca suporterii sa ma placa, doar fac parte din familie si daca m-a luat Steaua, inseamna ca nu m-a luat degeaba . Are si ea scouterii ei , oamenii ei priceputi in gasirea talentelor. E unu acolo ar dracu de bun in descoperirea atacantilor , ii cunoaste ca pe berbecii de rasa.

Cum v-am spus, de jucat fotbal , joc, pe unde apuc , in baie , in parcare, pe camp nu e o problema, n-as fi primul de la Steaua in aceasta situatie.

c.ronaldo1728.09.2008 15:04

Ah, eu nu m-am prins.

MoWeed28.09.2008 15:06

Nu esti singurul :huh:

steaua_gloria28.09.2008 15:12

da, intradevar , e foarte profund.

lucvald-190228.09.2008 15:36

da , profund de slab ! Suna a duzina.....

DelPiero1028.09.2008 15:54

No,care-i baiul aici? :dry:

f234567k28.09.2008 15:55
n-as fi primul de la Steaua in aceasta situatie.

Da-ne cateva exemple.

Verssace28.09.2008 16:08

n-are sens , dã si tu niste exemple .

f234567k28.09.2008 16:14
n-are sens , dã si tu niste exemple .

Jucatorii transferati de Steaua au fost luati de la echipe unde jucau bine. Ca nu au confirmat, asta e alta problema(aici nu sunt inclusi lesinati gen Claudiu Ionescu si Neagoe care nu au apucat sa debuteze intr-un meci oficial).

Poate Drida ala de la Jiul care a fost luat ca e stelist, dar nu imi aduc aminte daca a apucat sa joace.

c.ronaldo1728.09.2008 16:29

Pot sa zic un exemplu?

Verssace28.09.2008 16:32
Pot sa zic un exemplu?

nu,tu nu ai voie :biggrin:

steaua_gloria28.09.2008 16:41
da , profund de slab ! Suna a duzina.....

nu-mi dau doctorate in asa ceva , am incercat si eu ceva, atat

n-as fi primul de la Steaua in aceasta situatie.

Da-ne cateva exemple.

Ia fii atent : Arturo, Kapetanos .

Si mai faceam referiri a fitele lui Abel Moreno, cel dus la echipa a 2-a si netrecut pe lista de CL.

M-am cam saturat de jucatorii care vin la Steaua ca sa joace in Liga( aduceti-va aminte de Camus ) si de jucatorii luati liber de contract.

c.ronaldo1728.09.2008 16:55

Bine, fa-te fotbalist atunci.

MoWeed28.09.2008 17:04
M-am cam saturat de jucatorii care vin la Steaua ca sa joace in Liga( aduceti-va aminte de Camus )

Pai asta ar fi cam singurul motiv pentru un jucator strain de o oarecare valoare sa vina sa joace in Romania

steaua_gloria28.09.2008 17:06

Da, dar sa fie de o oarecare valoare , nu un varzau , precum cei 2 mentionati mai sus.

De o oarecare valoare e Dayro , de care sunt multumit.

c.ronaldo1728.09.2008 17:21

Pai degeaba te mai apuci de fotbal, ca tu nu esti strain.

1on28.09.2008 20:32

Ai avea mai mari șanse sã te apuci de portãrit și sã-ți depui cv-ul la clubul de sub pod. Ai avea mari șanse.

MoWeed28.09.2008 20:40

Si Carlos ar avea sanse sa apere sub pod la ce panarame de portari au in lot

CatalinBerceni29.09.2008 10:52

Cand spui ca te apuci de fotbal habar nu ai ce spui.......am practicat 5 ani de zile fotbal la un club din Bucuresti de divizia C, si daca ti se pare doar o placere sa intrii pe teren si sa lovesti balonul te inseli amarnic, sunt convins ca dupa 2 antrenamente fizice, ai face limba de doi metri,ai pleca acasa si sigur ai arunca ghetele in cosul cu gunoi,am jucat 2 ani la nivel de divizia C si te asigur ca trebuie sa depui foarte mult efort fizic sa te pregatesti la antrenamente, pentru ca nu faci sportul asta de la 5-6 ani sa ai o pregatire fizica sa spun acceptabila.

Eu aveam 3 antrenamente pe saptamana dintre care doar unul fizic si sambata,etapa si dupa 5 ani abia am reusit sa rezist 90 de minute in teren la echipa mare a clubului.

Nu vreau sa-mi imaginez ce inseamna un cantonament la Steaua, ce inseamna sa ai 5 antrenamente pe saptamana si doua meciuri dintre care unul de Champions League sau UEFA, nu mai ai familie, nu mai ai timp sa cheltui banii care-i castigi, faci asta de la 6 ani .....si ajungi sa fi huiduit de suporterii propriei tale echipe spre exemplu Lovin cand tu fata de altii dai tot ce ai mai bun din tine....etapa de etapa, si te contesta o persoana care crede ca si el poate juca mai bine in teren(nu ma refer strict la initiatorul topicului,ma refer la o mare parte a celor care au comentat aici). O sa spuneti ca va doare-n p**a de ce au facut unii jucatori de la noi si de antrenamentele prin care au trecut......dar cel putin nu spuneti ca puteti sa jucati cel putin la fel de "prost " ca jucatorul Lovin care de 4 etape face toata treaba la centrul terenului pentru ca Fiara nu s-a prins ca Toja nu are ce cauta in centru terenului si ca ar fi mai bun Tiago.

Nu vreau sa-l scuz pe Lovin cu nimic pentru ca ma umple de spume cand intoarce pasele la Zapata, dar inainte de a spune ca ati putea juca in locul lor, sa va ganditi la sacrificiile si efortul la care sunt supusi jucatorii unei echipe de anvergura Stelei sunt extrem de mari, si inca nu sunt supusi la ritmul din Premier League...sau Il Calcio, daca se poate rezolva ceva in fotbalul nostru este sa investim bani in copii si juniori , sa aducem antrenori si preparatori fizici care se ocupa de copii si sa speram ca in 20 de ani vom avea o generatie de jucatori pregatiti fizic pentru 4 meciuri in 10 zile,apoi totul va tine de talent si mentalitate........

Marius29.09.2008 10:57

As fi curios la ce club din Bucuresti ai jucat pentru echipa mare.

In alta ordine de idei, e drept ca la inceput antrenamentele sunt dure, dar dupa cateva luni sunt chiar usoare. Vorbesc tot de nivelul Ligii III. Nu orcine poate fi fotbalist, dar e cam mult sa-i ridici in slavi atat de mult pe jucatorii de fotbal.

CatalinBerceni29.09.2008 11:29
As fi curios la ce club din Bucuresti ai jucat pentru echipa mare.

In alta ordine de idei, e drept ca la inceput antrenamentele sunt dure, dar dupa cateva luni sunt chiar usoare. Vorbesc tot de nivelul Ligii III. Nu orcine poate fi fotbalist, dar e cam mult sa-i ridici in slavi atat de mult pe jucatorii de fotbal.

Nu-i ridic in slavi dar cel putin sa se abtina cineva sa vorbeasca despre faptul ca ar face fata in meciuri de cupa Romaniei sau in campionat la o echipa ca Steaua,

Am am fost legitimat la fostul ROMPRIM, acum nu mai stiu cum se numeste, la echipa mare am jucat doar un meci , am fost incercat , n-am facut nimic pe teren doar am alergat si dadeam pase mai mult sa scap de minge, apoi am revenit la grupa de juniori, oricum ai dreptate cu antrenamentele ca dupa un timp te obisnuiesti dar tot nu-i usor de suportat sa faci macar 3 antenamente pe saptamana si un meci dar 5-6 antrenamente si doua meciuri....doar cineva care joaca de la 6 ani fotbal , si sa fie legitimat de la varsta aia , sa faca antrenamente in cadru organizat poate reusi asta, altfel alergi 15 minute si ceri schimbare ca nu mai ai aer in plamani

steaua_gloria29.09.2008 12:48

Hei Catalin, era doar un pamflet ...N-o sa ma apuc de fotbal stai fara grija, nu mi-a trecut asta prin cap nici un moment.

1on29.09.2008 15:24

@Catalin

Nimeni nu-i obligã pe fotbaliști sã facã ceea ce fac. La fel cum nimeni nu-i obligã nici pe practicanții altor sporturi (gimnasticã, box etc), poate mai grele ș au rezultate mult mai mari, sã facã ceea ce fac, deși câștigã mult mai puțin decât fotbaliștii.

CatalinBerceni01.10.2008 11:17
@Catalin

Nimeni nu-i obligã pe fotbaliști sã facã ceea ce fac. La fel cum nimeni nu-i obligã nici pe practicanții altor sporturi (gimnasticã, box etc), poate mai grele ș au rezultate mult mai mari, sã facã ceea ce fac, deși câștigã mult mai puțin decât fotbaliștii.

N-am spus ca ii obliga cineva....dar faza ca "frate joc si eu mai bine..." este deja o exagerare