FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua in Cupa Romaniei

fcsteaua.ro26.09.2008 13:30

Casa Fotbalului a gazduit, vineri, tragerea la sorti a saisprezecimilor Cupei Romaniei. Capul de afis este reprezentat de derbyul local dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj, o alta partida echilibrata fiind cea dintre Petrolul Ploiesti si Rapid.

Universitatea Cluj - CFR Cluj

Sportul Studentesc - Steaua

FCM Targu Mures - Dinamo

Petrolul - Rapid

Minerul Lupeni - Unirea Urziceni

FC Arges - International Curtea de Arges

Otelul Galati - Tricolorul Breaza

Gaz Metan Medias - Dunarea Galati

Universitatea Craiova - CSM Ploiesti

CFR Cluj II - FC Timisoara

Gloria Bistrita - CFR Timisoara

Pandurii Tg.Jiu - FCM Bacau

Gloria Buzau - Cetate Suceava sau FC Botosani

CS Otopeni - CSM Rm.Valcea

Farul Constanta - FC Brasov

FC Vaslui - Poli Iasi

Meciurile se vor disputa pe 15 si 16 octombrie pe terenul echipelor din esaloanele inferioare.

OnlineSport

shack3r26.09.2008 14:29

Am vazut declaratia lui Lacatus care nu poate decat sa ma bucure . Chiar daca nu avem nevoie de Cupa Romaniei pentru a intra in Europa ( consider ca o sa terminam cel putin pe locul 3 ) ,este o competitie de traditie a fotbalului romanesc,plus ca suntem echipa cu cele mai multe trofee castigate,deci ar cam trebui sa privim cu mai mult interes Cupa . Sper sa ne mai adaugam inca una in vitrina,deoarece nu am mai castigat o cupa de vreo 10 ani daca nu gresesc .

il_scorpio26.09.2008 15:01

Urata tragere. Adica n-ar trebui sa avem probleme, dar noi avem antecendente ca sa ma exprim asa. Si cu echipe mult mai slabe.

SzabiStelistu26.09.2008 15:07

sper ca FCM Targu-Mures sa dea o bataie lui Dinamo,ca la CFR in vara asta.a fost 6-3 pentru FCM..:Dyo-s din mures ,si sper ca orasul meu sa faca stelistii sa se bucure:D FORZZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

Verssace26.09.2008 16:29

pacp-pac 2-0 :)

Dileanu26.09.2008 16:47

Hai Steaua!!!Mult succes!!!

w3bmaster26.09.2008 16:52

Batem

sper anu asta sa luam si cupa ar cam fi cazu ...

Forza Steaua

maye26.09.2008 18:57

vorba aia...:NEXT!!!:D

syro_stelist_4_life26.09.2008 21:05

care mergeti la meci? :D (cu sportul ma refer) profu meu de sport, e antrenor secund la sportu..:D hai ca vreau sa-l vad la treaba! :))

CASTIGAM SIGUR! (e chiar prea clar ca sa mai si mentionez..:)))

Hai baietii! FORZZA Steaua! MEREU Superiori!

SuperstaR1827.09.2008 06:50

@ syro_stelist_4_life: eu merg ! :D ca de pe 1 oct stau la camin chiar in Belvedere la 15 metri de intrarea in stadion.

D`abia astept! am inteles ca e pe 17 sau 18 oct. :steag_cruce_invers:

LARI02.10.2008 09:42

Potrivit FRF, meciul dintre Sportul Studentesc si Steaua, din "16"-imile Cupei Romaniei, se va disputa pe data de 15 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul "Cotroceni". Meciul va fi transmis de Antena 1.

sirFlorin02.10.2008 09:48
Potrivit FRF, meciul dintre Sportul Studentesc si Steaua, din "16"-imile Cupei Romaniei, se va disputa pe data de 15 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul "Cotroceni". Meciul va fi transmis de Antena 1.

o sa umplem cotroceniul...hai ca e bn :noexpression: