FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In Cautarea Unui Job Mai Bun

NicoSoulSteaua24.09.2008 20:50

Din ce in ce mai multi tineri afiseaza nemultumire fata de actualul loc de munca,

nemultumirea veniind din activititatea ce o desfasoara,salariul nemotivant,conducere

rigida sau de ce nu chiar irascibilitatea colegiala.

Am deschis acest topic pentru a ne exprima liber nemultumirile,satisfactiile profesionale

( cine are ?! ) si sa spunem fiecare cum ar trebuisa fie jobul ideal sau real pentru a

putea supravietui in Romania de azi

PS : pe cine-l tine poate posta si locul actual de munca,cat si compania unde ar vrea

s-ajunga si cine stie ce iese,poate chiar niste recomandari intre noi si facem un "fcs-jobs"

Marius24.09.2008 21:24

Lucrez in al doilea domeniu din lista preferintelor mele, colectiv super ok, compania e printre cele mai serioase, salariul e ok deocamdata si sunt sperante sa creasca in viitor.

I'm fuckin' living the american dream :yeahh:

Azzido24.09.2008 23:17

vreau sa lucrez la pfizer, ma poate ajuta cineva ?

ps: pe partea de IT, evident...

bodanelu25.09.2008 06:40

pfizer nu sunt aia cu medicamentele, de au sediul pe langa Spitalul Universitar?

Daca da, am o amica de lucreaza acolo si in caz de apare vreun post pe it pot sa o intreb...

STARforce25.09.2008 08:09

Eu muncesc la HP sau GEBOC cum se numesc ei in Romania.Ce sa zic?De kkt.Management romanesc, salariu cat sa traiesti de la o luna la alta.Dezvoltare pe orizontala, proactiv, lins in cur, plm. Daca vrea cineva va bag CVul dar sa nu ma injurati dupa aia..heheh

Daca stie cineva vreun post mai decent fara ass lickers sa imi dea si mie un PM.

NicoSoulSteaua25.09.2008 08:26

In prezent lucrez la Raiffeisen Centrala.Cea mai mare nemultumire e grila de salarizare care dupa un an jumate a crescut doar cu 10% ( si asta pentru c-am fost tare pe pozitie,ceilalti colegi mai vechi ca mine primind doar 7% ) .Promovarea se face dupa criterii stiute doar de ei,caci ultimii sositi,primii avansati

Sunt interesata de un post tot in domeniu bancar,pe operatiuni plati sau creditare.

carminastan25.09.2008 08:45

Mda, si eu vreau alt job :))

Si stiu ca seful meu e dinamovist deci nu o sa intre aici sa vada suPTriza care i se pregateste.

web dev ceva? backend dev. (php/perl)

bodanelu25.09.2008 08:54

Lucrez la IBM Romania, angajat al unei firme contractoare. La mine la firma totul e ok, in IBM la fel, dar sunt pus sa lucrez pentru un client, on site support. Firma este inbev Romania, producatorii de bergembier, becks, stela, noroc. Astia sunt cei mai chitrosi oameni posibili. Norocul meu e ca lucrez doar la interventie...

daca e cineva interesat:

http://www.cabral.ro/din-viata/1601/de-angajare

Azzido25.09.2008 09:39

si eu vreau la IBM :)

cam astea sunt preferintele mele, Pfizer, IBM sau o alta firma, numai sa isi respecte angajatii si sa fie conditii bune de munca + salariu pe masura.

bodanelu25.09.2008 09:45

@Azzido la IBM e complicat. Pentru ca ei angajeaza prin contractori si au impartite posturile la astia. De exemplu eu nu stiu ce posturi are firma mea.

Angajat IBM e foarte greu sa ajungi, din ce am inteles sunt vreo 50 in toata Romania.

LARI25.09.2008 09:55

Network Engineer la S&T

Aici lucreaza jumatatea mea mai buna, dar pe parte administrativa. Daca e interesat cineva de detalii, o s-o intreb.

STARforce25.09.2008 10:14
si eu vreau la IBM :)

cam astea sunt preferintele mele, Pfizer, IBM sau o alta firma, numai sa isi respecte angajatii si sa fie conditii bune de munca + salariu pe masura.

Azzido tatii cam greu de gasit asa ceva si firma de renume si conditii si salariu......suntem in Romania tara banaiera sau cum imi place sa zic eu"We are the India of Europe"

CatalinBerceni29.09.2008 11:00

Eu lucrez la UPC , si sincer acum inteleg de ce toti prietenii mei mai mari mi-au spus sa nu fac greseala sa ma angajez la o firma deja consacrata, este jale frate, si trebuie sa fi dat dracu ca sa rezisti psihic, este al 4 -lea loc de munca pentru mine si lucrez la ei de un an, si dupa 4 joburi mi-am dat seama ca toate firmele isi cauta Sefi cu mentalitate comunista care merg pe premiza nimeni nu sta degeaba indiferent daca isi termina treaba pe ziua aia, pe langa asta de propuneri de

imbunatatirea sistemului operational nici nu mai vorbesc,doar programatorul lucreaza in liniste si pace la 2 butoane , la site-ul intern al firmei de vreo 4 luni.

Dupa inceperea anului la facultate, sincer imi caut un job tot in IT dar la o firma mica, nou intrat pe piata, unde conteaza daca esti eficient sau nu, nu daca te dai bine cu sefii si sa-i pupi in fund pentru a te lasa in pace.

nauna05.10.2008 17:57

As fi vrut sa nimeresc la Lukoil, dar da-i dreaq', sustin rapidul :puke: si in plus directorul general pe Romania face parte din partidul comunist din R. Moldova! Rau au ajuns aia de la rapid, sa aiba sponsori comunist!

dee05.10.2008 18:17
sa spunem fiecare cum ar trebuisa fie jobul ideal sau real pentru a putea supravietui in Romania de azi ...

jobul ideal e cel pe care-l faci de placere, care-ti aduce cele mai multe satisfactii si-ti permite sa duci un trai decent, cu 'rasfaturi' periodice.

@Catalin

ala nu e job ideal , idealul e atunci cand nu ai sef si esti un fel de one-man show.

CatalinBerceni05.10.2008 21:21
sa spunem fiecare cum ar trebuisa fie jobul ideal sau real pentru a putea supravietui in Romania de azi ...

jobul ideal e cel pe care-l faci de placere, care-ti aduce cele mai multe satisfactii si-ti permite sa duci un trai decent, cu 'rasfaturi' periodice.

Dee, la actualul meu loc de munca, pot spune ca sunt multumit , si poate fac cu placere ceea ce prestez, cel putin inainte o faceam din placere, insa daca ai sefi comunisti, nu ai sanse sa devina jobul o placere prea mare,

Bodanel06.10.2008 06:34

www.desprefirme.com - pentru cei care nu-l stiau. Singura mea nemultumire este ca nu am tot salariul pe cartea de munca. Salariu ok, colegi in cea mai mare parte ok (nu exista padure fara uscaturi), sefi ok.

AdiM06.10.2008 09:15

Bancprost centrala, salarii de rahat daca nu lingi funduri pentru pozitii mai bune, care intr-adevar sunt platite corespunzator. Colectivu e chiar calumea, preponderent feminin, programu de lucru are plusuri si minusuri in functie de seful departamentului in care nimeresti. Eu as vrea sa fac totusi altceva, cand ma hotaresc ce, va zic. :)

bodanelu06.10.2008 09:25

Adi, mai ai servici? sau te-ai incadrat in zilele de concediu? :))

dee06.10.2008 09:35
Singura mea nemultumire este ca nu am tot salariul pe cartea de munca.

cam asta ar fi si la mine nemultumirea, cartea de munca reflecta 20% din cat iau eu, dar se va remedia.

sabin130706.10.2008 10:09

Asta e ca o ¨pace¨ la negocierea contractului de munca. Angajatul e multumit ca ia mai multi bani, sefu´ ca nu trebuie sa plateasca mai multe impozite pt ce da ¨in plus¨(din punctul lui de vedere).

Dar inafara de asta ar mai fi si alte motive la noi ca sa nu fie trecut tot pe cartea de munca?

CatalinBerceni06.10.2008 10:59

cam asta ar fi si la mine nemultumirea, cartea de munca reflecta 20% din cat iau eu, dar se va remedia.

hmmm problema asta nu prea se remediaza cam niciodata, din cate stiu eu este practica preferata a angajatorului sa nu plateasca taxe mai mari la stat pentru salariatii sai si-n acelasi timp sa le dea un salariu multumitor

dee06.10.2008 12:30

hmmm problema asta nu prea se remediaza cam niciodata, din cate stiu eu este practica preferata a angajatorului sa nu plateasca taxe mai mari la stat pentru salariatii sai si-n acelasi timp sa le dea un salariu multumitor

depinde de angajat si angajator si mai ales de domeniul in care lucrezi. Daca are nevoie de tine, recurci la santaj emotional si se remediaza. La mine incepe sa functioneze, mai ales acum, cand am terminat stagiatura si teoretic nu mai am nevoie de el.

p.s app, daca vreun student (arh. sau c-tii) din Cluj vrea sa-si rotunjeasca veniturile sa ma contacteze pe privat :P

sabin130706.10.2008 13:13

Nu-mi mai ramane decat sa ma mut in Cluj, in rest corespund..:P