FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UCM RESITA – STEAUA MFA 22-22 (12-13)

fcsteaua.ro24.09.2008 19:21

UCM Resita si Steaua MFA au jucat astazi primul derby al Ligii Nationale de Handbal in cadrul etapei a IV-a. Cele doua echipe, favorite la castigarea campionatului, au aliniat aproape cele mai bune echipe de la noi lipsind extrema Vujadinovic.

In sala din Resita in fata a 1200 de spectatori, meciul a fost unul foarte disputat, prima repriza fiind foarte echilibrata. Steaua a inceput mai bine si s-a desprins la 2 goluri destul de repede, dar resitenii au revenit si pana la pauza s-a mers cap la cap, cei doi portari evidentiindu-se prin interventiile lor, fiecare dintre ei aparand cate o lovitura de la 7 metri. La pauza scorul a fost 13-12 in favoarea campionilor.

Repriza a doua s-a jucat cu mai multa ardoare, dar din pacate cu la fel de putine reusite tehnice din partea jucatorilor. A doua parte a reprizei a dus la o cadere a echipei noastre pe fondul ratarilor jucatorilor, doua lovituri de la 7 metri ratate, resitenii despranzandu-se cu 10 minute inainte de final la 3 goluri, cel mai mare avantaj al unei echipe din tot meciul. Din fericire jucatorii nostri nu s-au pierdut cu firea si au recuperat, egaland cu un minut inainte de final. Finalul a fost incandescent cu stelistii aflati in aparare reusind sa scape fara gol, ultima faza aducand si un cartonas rosu pentru echipa gazda la un gest nesportiv asupra portarului Ivezic.

Un derby foarte disputat intre doua dintre cele mai bune echipe din Romania, cu mai putine reusite tehnice dar cu foarte mare risipa de energie din partea ambelor echipe, in final rezultatul fiind echitabil pentru ambele echipe.

Steaua : Ivezic, Ciobanu - Mazilu, Rudic (3), Stavrositu (4), Sania (6), Nadoveza (2), M. Tudor (3), Georgescu (2), Cian (1), Novanc (1), Savenco.

C. Otelea: ,,Felicit echipa, astazi au aratat ca o adevarata echipa, rezultatul ne satisface in perspectiva meciurilor din cupele europene"

Urmatorul meci al echipei noastre va fi sambata de la ora 19, acasa la sala din Chiajna impotriva rivalilor de la Dinamo Baumit.

Padrese

LARI24.09.2008 19:25

Pacat ca am ratat victoria! Am fi facut un pas imens catre un nou titlu. Dar e bine si-asa!

BRAVO BAIETI!!! Succes in Europa!!!

pugliesi24.09.2008 19:28

slabutz Steaua...pe faza de atac cel putin...numai aruncari de la distanta...si cam multe aruncari de la 7m ratate....cel mai bun ivezic...trompeta meciului stavrositu

Padrese24.09.2008 19:45

Ivezic clar cel mai bun de la noi, Stavrositu a jucat bine la inceput s-a stins apoi, ma asteptam mai mult de la Georgescu. Resitenii s-au aparat foarte agresiv si de asta nu prea am iesit in evidenta pe atac, Rudic ajunsese sa se tarasca in afara terenului, iar Sania cred ca a avut noroc ca nu i-au rupt mana.

Inadmisibil mi se pare cum spunea si Cornel Otelea cele 3 7 m ratate de noi.

Tupac Amaru25.09.2008 05:04

Am si eu o intrebare: de ce nu se mai joaca in sali decente, cum ar fi Floreasca sau Polivalenta? Sunt mai importante manelele si boratii care participa la acele susanele ordinare, nu-i asa?

Marius25.09.2008 05:17

Sunt mai importanti banii care vin de la acele susanele. Polivalenta ar trebui inchiriata cam 8 luni din an, iar Steaua nu-si permite acest lucru. De aceea avem solutia asta tampita, meciurile din campionat la Chiajna iar cele din Champions League la Buzau...

ariven2125.09.2008 06:17

Frumos posterul cu meciul de sambata.

Oricum, la fel ca si la hokei si rugby, trebuie sa laud echipa fcsteaua pentru popularizarea acestor trei sporturi care la noi parca nici nu mai conteaza incet incet.

Forza Steaua!

think_again25.09.2008 08:23

eu sunt din resita si speram sa se intample asa sa nu castige nimeni pentru ca inima e la Steaua dar si orasul meu e important deci e bine ca s-a intamplat asa forza steauaa!!!in Champions League sa iasa din grupe si al fotbal si la handbal!!

catasteaua1727.09.2008 14:54

la meciul asta am tinut cu resita sunt resitean naaaaaaaaaaa da oricum Steaua no1 fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers: