FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E jale fratilor a revenit sclavagismul in Ghencea!!

Kobiy21.07.2005 06:04

Alex Radulescu povesteste ca jucatorii campioanei l-au sunat si s-au plans ca Ciobanul nu le da banii, insa se feresc sa vorbeasca de frica patronului.

Stiti ceva despre situatia fotbalistilor de la Steaua?

Da, jucatorii au luat legatura cu noi. Nu va pot da nume, pentru ca ar avea mari probleme cu Gigi. Fotbalistii sunt suparati ca nu-si iau bani. De curand, m-a sunat un jucator extrem de important, care are familie, si mi-a zis ca efectiv nu are ce sa puna pe masa.

Jucatorii nu vorbesc despre asta...

Pai, da, nu vorbesc de frica. La Steaua e lagar. Li s-a luat si dreptul constitutional de a vorbi. Gigi e dur si le-a inspirat teama tuturor... cu unele exceptii, de fapt!

Va referiti la Radoi, Fl. Dumitru?

Da, Radoi e cu Gigi si i-a tradat pe jucatori. Mai sunt inca doi cu el.

Veti face ceva?

AFAN-ul nu va dormi. Este greu pentru ca au doar contractele acelea la LPF, de 5 milioane de lei, valabile 5 ani. Totusi, vom face un protest de amploare. Vom contacta si celelalte cluburi...

Ati luat legatura cu Becali?

Da, am vorbit, dar dupa cateva minute de dialog, s-a enervat, mi-a zis: "Ia mai lasa-ma in pace cu AFAN-ul vostru" si a incheiata discutia! Cand se enerveaza nu mai are control. Cine stie ce are de gand? Poate nu mai are deloc bani!

NU PLEACA NICI UN JUCATOR

Principalul finantator al Stelei, Ciobanul, a infirmat zvonurile privitoare la plecarea mai multor fotbalisti de la Steaua. "Nu e adevarat. Am vorbit chiar azi cu baietii si mi-au spus ca nici nu se gandesc sa paraseasca Steaua".

Sursa : Onlinesport

Padrese21.07.2005 06:51

Hai mai terminati cu Alex Radulescu pt ca e destul de evident ca varu are ceva influente asupra lui.Cat despre sindicatul ala pana acu nu a facut mai nimic, cu exceptia unei greve care ne-a facut de ras in toata Europa.

Nu zic ca la noi e parfum acu da sa nu dramatizam cu chestii de astea ca jucatorii nu au ce sa puna pe masa la copii, e vina lor ca au facut contracte de 5 milioane de lei.

ADRIAN PACURAR21.07.2005 08:50

mai e deschis inca un topic in care se discuta despre problemele financiare ale jucatorilor , va rog sa cititi atent si sa continuati cu discutia acolo.