FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Modelatorii Astia Sunt Chiori Sau Ce?

CatalinBerceni18.09.2008 21:14

Bah astia ori sunt orbi ori se prefac ca nu vad si inchid topicuri aiurea, inteleg ca va atac cu multe Biserica, Ca am criticat publicul pentru meciul cu Bayern, ca sunt rocker si ca am spus ca faceti discriminari pe aici.....dar tot nu-mi pot abtine placerea sa va fac orbi, sau cu mentalitate comunista, sa impuneti doar ceea ce vi se pare voua corect, Marius a inchis un topic pentru ca i sa parut lui ca mai vorbeau rockerii in alta parte dar nu mai comenteaza nimic cand ii descriu ca la o blonda ce va contine topicl nou deschis, cel cu biserica in scoli la fel i se pare prea revoltator , sau nu a mai avut argumente s-a oftiat si la inchis si pe ala modelatorul ....iar acum vine alt destept si spune ca am mai vorbit eu si altii pe topicul "De ce nu canta tot Stadionul" despre prestatia publicului din Ghencea la meciul cu Bayern, dar imi pare rau sa te dezamagesc...este diferenta mare de la o intrebare....pana la un topic prin care fiecare sa acorde o nota publicului prezen la acel meci dupa cum facusem eu in incheierea topicului....dar se pare ca a fost si el printre "suporterii" de pe stadion care au huiduit s-a ofticat si la inchis.

ACUM PRESUPUN K IL INCHIZi SI PE ASTA NU ?

"Traiasca Ceausescu,ca liber e poporul"

john_8618.09.2008 21:15

Bai, astia care "modeleaza" sunte orbi... :bananadance:

CatalinBerceni18.09.2008 21:20

In momentul in care ei inchid ce vor fara sa judece daca este corect sau nu da ii numesc Modelatori pentru ca modeleaza dupa cum li se scoala, nu ti se pare normal sa le spun asa?

john_8618.09.2008 21:31

Intr-un fel, cred ca au dreptate moderatorii, mai exista un topic asemanator, cum si postul asta puteai sa il pui la reclamatii/sugestii. Fara suparare, dar nu e prea bine sa se aglomereze forumul cu multe topicuri fara rost.

CatalinBerceni18.09.2008 21:37
Intr-un fel, cred ca au dreptate moderatorii, mai exista un topic asemanator, cum si postul asta puteai sa il pui la reclamatii/sugestii. Fara suparare, dar nu e prea bine sa se aglomereze forumul cu multe topicuri fara rost.

Ok si unde ti se pare ca a gasit Marius ceva asemanatori in topicul "biserica in Scoli" ??? sau "ce parere aveti despre Roakery" (pana sa fac eu "exlusiv Roakerylor")

Marius18.09.2008 21:41

Cataline, sincer sa fiu n-am priceput care e nemultumirea ta. In fine, te rog insa sa ca nemultumirile sau sugestiile legate de activitatea moderatorilor sa le postezi AICI

Chiar nu trebuie sa deschidem cate un topic pentru fiecare vis avut in noaptea precedenta.

Hai totusi sa-ti explic. Ti-am inchis un topic, pentru ca discutiile despre rockeri se puteau purta foarte usor si in alta parte. N-ai vrut sa intelegi si ai deschis un altul pe aceeasi tema. Mai tii minte ce ti-am spus cand ai deschis al doilea topic despre rockeri? Ti-am spus ca nu va prezenta interes mai mult de o luna. Uita-te pe el si vezi de cand nu s-a mai postat :)

Topicul despre biserica l-ai deschis dand niste motive... sa le spun cu blandete puerile, care ti-au fost demontate de toti cei care au postat acolo. Ori, care era rostul topicului? Sa te certi tu cu toata lumea? Asta ca scriu doar lucrurile pe care mi le reprosezi.

Despre topicul cu suporterii nu prea stiu nimic, dar mi se pare ca nu e inchis. In orice caz, si acolo e un loc unde te certi cu toata lumea.

Cataline, in caz ca nu ai observat, te afli pe forumul FCSTEAUA.ro si cu toate astea tu esti mai interesat sa discuti despre orice altceva decat Steaua. Ti se pare normal?

Dragoshel18.09.2008 21:53

Catalin, despre suporteri puteai sa discuti si in topicul" de ce nu canta tot stadionul" cum ti-am scris si acolo. Nu este nevoie de cate un topic pt fiecare nemultumire a ta legata de suporteri, sau mai stiu io de ce

korynna18.09.2008 22:44

@catalinberceni

Ai venit tu sa revolutionezi tot forumul asta?Sincer n-am vazut un topic ca lumea deschis de tine,in afara de cel despre rockeri.Du-te tu si intreaba-i pe fiecare in parte de ce nu canta,poate ca majoritatea celor de aici au cantat...

Publicului nu ii pot da o nota,dar tie iti dau 2,stai jos!

CatalinBerceni18.09.2008 23:29
@catalinberceni

Ai venit tu sa revolutionezi tot forumul asta?Sincer n-am vazut un topic ca lumea deschis de tine,in afara de cel despre rockeri.Du-te tu si intreaba-i pe fiecare in parte de ce nu canta,poate ca majoritatea celor de aici au cantat...

Publicului nu ii pot da o nota,dar tie iti dau 2,stai jos!

La mintea unei fete nu ma pun , oricum daca va deranjeaza topicurile care cu adevarat ridica o problema pentru Notorietatea voastra ca si Suporteri ai Stelei , ok, nu mai fac nici un topic, voi aveti dreptate in tot, o sa fie aceleasi topicuri care le gasiti pe celelalte forumuri ale rivalelor, lipsite de importanta si numai un prilej de a da in conducere si jucatori, mai frumos ar fi sa dati unii in altii cum se mai intampla cateodata in deplasarile noastre....

P.s Marius stii bine ca ai fost de acord cu topicul meu (cel de-al doilea) pentru ca ti-am explicat in ce consta si ce nu pot vb cu toti ...pe langa asta priveste Topicurile de langa ele si sa-mi spui care are Vizualizarile si posturile pe care le are ala in aceeasi perioada de timp

korynna18.09.2008 23:54

Intr-adevar mai ai de papat ca sa ajungi la mintea mea :wink:

Daca nu te tine sa vorbesti frumos,pe un topic deschis de tine nu prea am la ce sa ma astept.Tu,un pacifist convins.Sunt tare curioasa care ar fi acea deplasare in care s-a luat lumea la bataie...daca tot ai deschis subiectul astept detalii.

Subiectele topicelor tale ori mai exista,ori sunt cel putin "simple",sa zicem asa.

Tu esti cel putin dubios..."notorietatea voastra ca suporteri ai Stelei(cu s mic)",pai tu ce esti?Si pana una alta nu trebuie sa discut cu tine sau cu altii ce fac pe stadion,atata timp cat stiu ca imi indeplinesc datoria de suporter alaturi de cei la fel ca mine.

Mai gandeste-te si la calitatea suporterilor prezenti la meci...un pont:daca era meci de campionat si biletul 5 lei,stadionul era jumatate gol.Gandeste-te putin la asta si apoi intreaba-te de ce nu canta lumea care habar nu avea de un cantec si care nu va mai da in veci pe la stadion :wink:

Take care!

CatalinBerceni19.09.2008 00:24
Intr-adevar mai ai de papat ca sa ajungi la mintea mea :wink:

Daca nu te tine sa vorbesti frumos,pe un topic deschis de tine nu prea am la ce sa ma astept.Tu,un pacifist convins.Sunt tare curioasa care ar fi acea deplasare in care s-a luat lumea la bataie...daca tot ai deschis subiectul astept detalii.

Subiectele topicelor tale ori mai exista,ori sunt cel putin "simple",sa zicem asa.

Tu esti cel putin dubios..."notorietatea voastra ca suporteri ai Stelei(cu s mic)",pai tu ce esti?Si pana una alta nu trebuie sa discut cu tine sau cu altii ce fac pe stadion,atata timp cat stiu ca imi indeplinesc datoria de suporter alaturi de cei la fel ca mine.

Mai gandeste-te si la calitatea suporterilor prezenti la meci...un pont:daca era meci de campionat si biletul 5 lei,stadionul era jumatate gol.Gandeste-te putin la asta si apoi intreaba-te de ce nu canta lumea care habar nu avea de un cantec si care nu va mai da in veci pe la stadion :wink:

Take care!

Da ma amuzi ca faci pe detectivul cu mine, daca te intereseaza de ce am scris Stelei si nu Stelei este grav , o sa fiu

tras in teapa, acum imi manifest dragostea fata de Steaua si prin litere? nu mersi, nu prea cred,cat despre deplasarea cu pricina a fost acum 2-3 ani la pitesti cand la intoarcere vreo 4 au baut mai mult si sau luat la omor putin.

Si sa-mi spui si tu mie ce calitate de suporter iti faci tu? sau acesti "ultrasi" de pe aici care comenteaza aiurea dar se plang k isi primesc portia de paralizant in ochi? pagube pentru club?

Sa ne gandim cum ne-am facut ca suporteri treaba in ultimii 2 ani? Am avut peste 10 etape de suspendare a terenului propriu(cu portile inchise) la meciurile de acasa din cauza "ultrasilor".

Bravo.....ati contribuit decisiv la linistea din Ghencea timp de 10 etape in 2 ani, ce realizare, sa va spalati cu ea pe cap.

Si daca comentezi Topicurile deschise de mine, vad ca nu ai spus asta decat dupa ce a gasit Marius cateva asemanari intre unele Topicuri,deci nu mai prelua ce scriu altii pe aici ca pana acum nu tea dus mintea sa-mi spui asta, am observat ca stii sa citesti dar ca stii sa si reproduci ,sincer.......chiar nu stiam ca poti face asta ......acum sti mai multe trucuri decat un caine.

cat despre calitatea suporterilor care vin la meci se impart cam asa:

Peluze: Berceni,Rahova,Ghencea,Titan,Crangasi si Dr Taberei + cativa moldoveni pierduti, ah si e un mosulica care vine mereu la meci cu nepotul se aseaza mai mereu pe randul al 7-lea incepand de jos in Peluza Nord.

Tribuna 1: Romania

Tribuna 2: Moldova, Bucuresti,Sibiu

Loja: Aia la care le este frig

korynna19.09.2008 00:47

Ce sa fac si eu comentez peste tot si m-am gandit sa ma iau de tine ca te-am vazut mai tampitel.Pai stiu sa citesc,sa reproduc ce am citit,stiu chiar sa scriu spre deosebire de tine.Asta e..decat tine e posibil sa fie mai inteligenti si cainii.

Acum vorbind serios,daca nu intelegi unele chestii abtine-te sau ignora.Esti depasit de situatie,inteleg ca tu iti exprimi aici cu vehementa parera ca ultrasii sunt niste bestii ingrozitoare care te inspaimanta(noroc cu garda sa te apere esti tru :punk: ),dar totusi incerci sa faci pe interesantul.Baiete ca tine sunt milioane,ultrasi sunt cateva sute din pacate.Ce aberezi tu pe aici ca puteai sa intri in nu stiu ce grupuri?Pai cu mentalitatea asta a ta nici aia de la crapid nu te primesc.Cred ca sunt oameni de la tara care ar intelege mai multe despre fenomen decat tine.De ce sa recunosti ca nu stii si nu intelegi anumite lucruri cand poti sa te bagi in rahat mai rau facand pe atoatecunoscatorul?Toate astea au plecat de la topicurile tale idioate la care nu am comentat pana acum pentru ca am zis ca daca nu te baga lumea in seama incetezi,dar prostia ta devine iritanta.Daca 2 oameni iti spun ca esti beat,te duci si te culci!Ma gandesc ca te duce capul macar la atata lucru.Pentru alte detalii care ar fi offtopic scrie PM(private message=mesaj privat,adica pe care il primesc doar eu si nu mai deranjam lumea :whistle: ).

PS:Eu imi fac datoria de suporter!

Nu inteleg ce ai vrut tu sa spui:"ce calitate de suporter iti faci tu?" ;eu nu pot sa-mi fac o calitate...astea le ai ori nu le ai.

Dragoshel19.09.2008 06:24

poti deschide si 100 de topice, DOAR daca gasesti un subiect NOU de dezbatut

dee19.09.2008 07:17
Bah astia ori (...)

constructia "bah astia" discrediteaza din start orice ai incercat sa sugerezi prin postul acesta.

CatalinBerceni19.09.2008 07:33

Corina in cazul in care nu te-ai prins cand spun "Ultrasi" ma refer la ultima speta de suporter.mersi pentru critici inca o data, dar nu vorbi despre mine ca suporter al Stelei, pentru ca nu ai mers tu 3 ani in liceu in spate la stadionul giulesti cu tricou cu Steaua sau fular etc fara sa se ia cineva de tine pe acolo si sincer nici nu cred ca pleci la fel de ragusita ca mine de la meciurile noastre. Dar cand vad aud cuvantul ultras observ ce s-a intamplat acum o luna sau doua la Pitesti unde au fost arestati 30 de suporteri si alti 100 retinuti pentru declaratii , deoarece au furat din o benzinarie.......sau vad cele 10 etape din ultimile doua sezoane de suspendare din cauza Ultrasilor.....atunci imi dau seama ca acesti oameni au mintea la fel de ingusta ca cei de la Timisoara care nu stiu sa faca un protest legal si se plang ca au fost batuti, sa-mi spuna si mie careva o realizare pentru echipa asta a ultrasilor in afara de Pagube, Plangeri Penale,Ultras si faptul ca se plang ca femeile dupa ce-i bate garda.

"Ultrasii" nu sunt baietii rai pt mine sunt doar acei oameni pe care-i bateau parintii pe acasa si cand vin pe stadion fac acolo ce invata acasa, nu respecta echipa asta si nu mai avem nici noi mult pana se intampla si la noi ca la Dinamo sa intre "desteptii" peste echipa in cantonament sa la ceara socoteala de rezultate.

Si apropo, vezi si tu numele topicului ca esti Offtopic rau de tot

MoWeed19.09.2008 07:37

@CatalinBerceni

Catalogarea ultrasilor pe care tocmai ai facut-o seamana cu acea catalogare a rockerilor, cum ca ar fi toti satanisti(ca sa-ti ofer o comparatie din domeniul tau). Nu mi-se pare corect sa judeci toti ultrasii dupa ce au facut cativa indivizi...

Marius19.09.2008 07:37

Ok,

pentru ultima data. Cataline, daca mai ai ceva de reprosat moderatorilor poti sa o faci AICI

Daca iti doresti polemica, o poti face pe PM.

Pana una-alta, topicul asta nu are rost asa ca se inchide. O zi buna!