Intr-adevar mai ai de papat ca sa ajungi la mintea mea :wink:
Daca nu te tine sa vorbesti frumos,pe un topic deschis de tine nu prea am la ce sa ma astept.Tu,un pacifist convins.Sunt tare curioasa care ar fi acea deplasare in care s-a luat lumea la bataie...daca tot ai deschis subiectul astept detalii.
Subiectele topicelor tale ori mai exista,ori sunt cel putin "simple",sa zicem asa.
Tu esti cel putin dubios..."notorietatea voastra ca suporteri ai Stelei(cu s mic)",pai tu ce esti?Si pana una alta nu trebuie sa discut cu tine sau cu altii ce fac pe stadion,atata timp cat stiu ca imi indeplinesc datoria de suporter alaturi de cei la fel ca mine.
Mai gandeste-te si la calitatea suporterilor prezenti la meci...un pont:daca era meci de campionat si biletul 5 lei,stadionul era jumatate gol.Gandeste-te putin la asta si apoi intreaba-te de ce nu canta lumea care habar nu avea de un cantec si care nu va mai da in veci pe la stadion :wink:
Take care!
Da ma amuzi ca faci pe detectivul cu mine, daca te intereseaza de ce am scris Stelei si nu Stelei este grav , o sa fiu
tras in teapa, acum imi manifest dragostea fata de Steaua si prin litere? nu mersi, nu prea cred,cat despre deplasarea cu pricina a fost acum 2-3 ani la pitesti cand la intoarcere vreo 4 au baut mai mult si sau luat la omor putin.
Si sa-mi spui si tu mie ce calitate de suporter iti faci tu? sau acesti "ultrasi" de pe aici care comenteaza aiurea dar se plang k isi primesc portia de paralizant in ochi? pagube pentru club?
Sa ne gandim cum ne-am facut ca suporteri treaba in ultimii 2 ani? Am avut peste 10 etape de suspendare a terenului propriu(cu portile inchise) la meciurile de acasa din cauza "ultrasilor".
Bravo.....ati contribuit decisiv la linistea din Ghencea timp de 10 etape in 2 ani, ce realizare, sa va spalati cu ea pe cap.
Si daca comentezi Topicurile deschise de mine, vad ca nu ai spus asta decat dupa ce a gasit Marius cateva asemanari intre unele Topicuri,deci nu mai prelua ce scriu altii pe aici ca pana acum nu tea dus mintea sa-mi spui asta, am observat ca stii sa citesti dar ca stii sa si reproduci ,sincer.......chiar nu stiam ca poti face asta ......acum sti mai multe trucuri decat un caine.
cat despre calitatea suporterilor care vin la meci se impart cam asa:
Peluze: Berceni,Rahova,Ghencea,Titan,Crangasi si Dr Taberei + cativa moldoveni pierduti, ah si e un mosulica care vine mereu la meci cu nepotul se aseaza mai mereu pe randul al 7-lea incepand de jos in Peluza Nord.
Tribuna 1: Romania
Tribuna 2: Moldova, Bucuresti,Sibiu
Loja: Aia la care le este frig