M-am plictisit asta seara si am zis sa ma uit la meciurile echipelor romanesti,ai caror fani dadeau din gura aiurea pe forumuri privind meciul nostru cu BAYERN MUNCHEN. Ce am vazut? Pai hai sa vedem:
-Timisoara a confirmat din nou de ce nu poate juca in Europa iar Partizan Belgrad,desi nu mai e echipa artagoasa de pe vremuri i-au facut pe final pe timisoreni si probabil si-a asigurat calificarea.
-crapid a jucat penibil cu aceasta wolfsburg care,desi e o echipa cu buget mare,nu e vreo forta in Germania,in orice caz nu se compara cu bayern,borrusia,werder,shalke sau hamburg. Chiar si asa crapizii au fost mai dominati in prima repriza de wolfsburg decat noi cu bayern(nici nu credeam posibil asa ceva) si daca nu era pardo luau usor vreo 3 boabe. Pentru mine a fost cea mai penibila evolutie din aceasta etapa a echipelor romanesti pentru k nu credeam k baietii de sub pod sa aiba probleme cu aceasta echipa.
-pechinezii rosii si-au respectat traditia si au pierdut unde nimeni nu credea k o sa piarda. Au avut cel mai usor meci dintre toate echipele si chiar si asa tot au pierdut. Noroc cu Lobont pentru k si catelusii pierdeau de la 2 goluri in sus.
Sincere felicitari urziceniului pentru egalul de la hamburg si celor de la Vaslui pentru egalul de la praga de unde noi am plecat invinsi. Urziceni incepe sa devina o forta in Romania,ce inseamna mana unor profesionist precum Petrescu si Stoica.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.