FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Evolutia Echipelor Romanesti In Cupele Europene

MALDINI18.09.2008 19:11

Am deschis acest topic pentru a vorbii despre echipele romanesti care joaca in cupele europene.Astazi 5 echipe romanesti disputa meciuri in Cupa UEFA :

Wolsfburg - Rapid 1-0

Hamburg - Urziceni 0-0 ( un rezultat mare )

Slavia Praga - Vaslui 0-0 ( un rezultat la fel de bun ca cel al Unirii )

NEC - Dinamo 1-0

Timisoara - Partizan 1-2

Trebuie remarcat ca dupa primele meciuri ( desi mai este timp destul ) : Steaua , Rapid si Dinamo nu au adus nici un punct Romaniei , in timp ce CFR , Urziceni si Vaslui aduc puncte :smile: .Dar repet , este devreme, au fost abia primele meciuri.

DelPiero1018.09.2008 19:49

Dinamo,penibila,ca intotdeauna!Cum pot sa mai comenteze avortatii astia de noi,cand ei sunt infranti de NEC?

Catalyn0718.09.2008 19:57

chiar ma bucur pentru Urziceni si poate si pt Vaslui. In rest, o seara perfecta :thumbup:

Astristul18.09.2008 20:00

Super rezultatul de la Hamburg, pacat ca nu am putut sa-l vad ca nu sunt abonat boom. Noroc cu radioul pe net! :)

Felicitari Unirea Urziceni !!!

Javrele ca de obicei. Exact cum ma asteptam, vor sa fie eliminati ca sa poata avea un program mai lejer, fara meciuri sambata-joi-sambata, ca sa-si indeplineasca visul "javra suprema-Borcea" de a accede in grupele UCL pe munca altora din postura de campioana a Romaniei. Si pun pariu ca si federalii ii vor "ajuta" cum ne-au "ajutat" si pe noi inainte de derby-ul din groapa ...

forzateaua

Adrian18.09.2008 20:12

Am un nou erou: Puriul Stramb si Pervers Rednic!!!!!!!!! :yeahh:

Omu' asta nu m-a dezamagit niciodata.

Rapid era aproape sa se califice in CL avand la pauza 2-0 la Anderlecht, Rednic nu i-a lasat.

dinam0 era sa intre in CL avand la pauza 1-0 cu Lazio...puriul s-a opus!

dinam0 avea un meci cu o echipa accesibila...din nou strambul i-a facut!

Rednic e antrenorul pe care mi l-am dorit intotdeauna la dinam0.

cu ajutorul lui dinam0 poate ajunge acolo unde mi-am dorit eu toata viata mea!

bravo puriule!!!

:yeahh:

MALDINI18.09.2008 20:17

Iar se duce coeficientul nostru pe apa sambetei

Dragoshel18.09.2008 20:19

pai daca ei se bucura doar de insuccesul altora...

Adrian18.09.2008 20:22

eu nu ma bucur de insuccesul nimanui.

ba din contra.

ma bucur de succesul lui nec si si de cel al lui wolfsburg :))

MoWeed18.09.2008 20:28

dinam0 au fost vai de capul lor, ca de obicei. Parca nu sunt spurcatii daca nu isi iau bataie de la vreo echipa de desculti.

Rapid au fost slabi rau de tot; au ratat aia de la Wolfsburg cat pentru un tur intreg de campionat, iar despre Timisoara nu mai am ce zice.

S-a dus pe apa sambetei punctajul nostru european, acum o sa vada si ei cum e cand nu depinde totul numai de Steaua

Dragoshel18.09.2008 20:30

pai ce zieti voi ma, nu tot pe Steaua cade, ca daca batea pe Bayern aveam, faceam .

spurcatii au noroc cu Lobont..

hai ca am gasit un comentariu dragut e un forum: prea multe meciuri in seara asta nici nu stiam la care infrangere sa ma mai uit

dee18.09.2008 20:38

Becali: pai mai Vasea ( Turcu), eu am tinut cu Dinamo pentru ca am vrut ca tu sa fii fericit!

Turcu: lasa-ma mai Gigi ...

(sursa: Realitatea TV ... in direct, acum)

scuzati offtopicul, insa astia doi sunt savurosi :)

MoWeed18.09.2008 20:40

Totusi am uitat sa-i felicit pe Unirea Urziceni, chiar m-a surprins rezultatul lor.

adidwu18.09.2008 20:46

S-a dus si legenda care proclama Poli.tim. drept singura echipa invincibila pe teren propriu.

Sunt curios ce declaratii mai face nea Cornel in legatura cu podul prea indepartat,pana la urma puteau si ei sa piarda la o diferenta mai mare.

Ala din Burundi m-a distrat la maxim.

Care stie cum il cheama are o bere virtuala.

Wolfsburg cam sufera la finalizare, mai trebuie lucrat.

Unirea si Vaslui merita felicitari.

MoWeed18.09.2008 20:50

@adidwu

Tshibamba :beer2:

bodrumdan_barkahan18.09.2008 20:53

sper sa jucam cu Dinamo in grupe ca sa ii atem.sau cu ciorii din giulesti.dar nu cred ca o sa vede astea grupele.iar respect pentru Unirea,Vaslui si Timisoara..Unirea e prima loc in championatul romanesc nu?

MoWeed18.09.2008 20:56
sper sa jucam cu Dinamo in grupe ca sa ii atem.sau cu ciorii din giulesti.dar nu cred ca o sa vede astea grupele.iar respect pentru Unirea,Vaslui si Timisoara..Unirea e prima loc in championatul romanesc nu?

Pai ca sa jucati cu dinam0 in grupe trebuie sa se califice. Ai dreptate, Unirea e pe primul loc in campionat.

Nu inteleg ce respect pentru Timisoara care a pierdut acasa...

predatorpulse718.09.2008 21:01

M-am plictisit asta seara si am zis sa ma uit la meciurile echipelor romanesti,ai caror fani dadeau din gura aiurea pe forumuri privind meciul nostru cu BAYERN MUNCHEN. Ce am vazut? Pai hai sa vedem:

-Timisoara a confirmat din nou de ce nu poate juca in Europa iar Partizan Belgrad,desi nu mai e echipa artagoasa de pe vremuri i-au facut pe final pe timisoreni si probabil si-a asigurat calificarea.

-crapid a jucat penibil cu aceasta wolfsburg care,desi e o echipa cu buget mare,nu e vreo forta in Germania,in orice caz nu se compara cu bayern,borrusia,werder,shalke sau hamburg. Chiar si asa crapizii au fost mai dominati in prima repriza de wolfsburg decat noi cu bayern(nici nu credeam posibil asa ceva) si daca nu era pardo luau usor vreo 3 boabe. Pentru mine a fost cea mai penibila evolutie din aceasta etapa a echipelor romanesti pentru k nu credeam k baietii de sub pod sa aiba probleme cu aceasta echipa.

-pechinezii rosii si-au respectat traditia si au pierdut unde nimeni nu credea k o sa piarda. Au avut cel mai usor meci dintre toate echipele si chiar si asa tot au pierdut. Noroc cu Lobont pentru k si catelusii pierdeau de la 2 goluri in sus.

Sincere felicitari urziceniului pentru egalul de la hamburg si celor de la Vaslui pentru egalul de la praga de unde noi am plecat invinsi. Urziceni incepe sa devina o forta in Romania,ce inseamna mana unor profesionist precum Petrescu si Stoica.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

john_8618.09.2008 21:59

mi-a placut atitudinea "elfilor" olandezi. cu toate ca erau in avantaj 1-0, i-au cam calarit pe spurcati in ultimele 10 minute

LE: abia acum am vazut ce au facut "ultrasii" spurcati in olanda. mai mare rusinea - nu a ajuns umilinta din teren, a urmat si cea din tribune, cum ne-au obisnuit spurcatii in ultimul timp :). cica Dinamo risca eliminarea 2 ani din cupele europene. aceasta va fi scuza lor, nu ca nu ar fi in stare sa ajunga in cupele europene :)

MALDINI18.09.2008 23:17

Sincer , eu as vrea ca toate echipele romanesti sa faca treaba in europa , indiferent ca echipa se numeste : Steaua , CFR , Dinamo , Rapid , Urziceni s.a.m.d ... Totusi suntem romani , si succesele echipelor romanesti ne-ar face un bine tuturor.Noapte buna steagro

c.ronaldo1719.09.2008 14:03

Elfsborg, 17 Nentori, Knattspyrnufelag si mai nou NEC.

LE: Aseara m-am uitat la meciul lui Dinamo si am ramas paralel: Ze Kalanga?!!? wtf?!?!

Nu am mai urmarit de mult un meci al spurcatilor, si chiar m-am mirat cum astia sunt pe locul 3 in Romania, cu Bostina, Ropotan si Torje titulari. Apropo, se auzeau de noi staruri sub nori: alde` Mitea, Thiago, Diakite (cica a jucat si la Chelsea, Real, Barca, Milan in aceiasi perioada) etc.

Julio Cesar e varza. Tamas mai trebuie sa exerseze putin si ajunge la nivelul lui. Homei, asta nu e ala de la Poli Iasi? :laugh:

Cu exceptia lui Bratu, Dinamo e aproape Dinamo 2.

dani p19.09.2008 15:03

Astea ne fac de ras in Europa...Steaua aduna puncte si ei le rasfira. Si cu CFR-ul eu zic ca a fost un foc de paie...prevad ca nu o sa mai faca nici un punct...

MALDINI19.09.2008 15:38

Sper ca din cele 5 echipe de joaca in Cupa UEFA , macar 3 sa se califice in grupe pentru a mai strange puncte pentru Romania.

LARI19.09.2008 16:54

Eu am inceput sa-mi doresc sa picam in coeficientii UEFA. Nu de alta, dar vad ca toata lumea vorbeste de performante europene in ultima vreme.

CARE PERFORMANTE, BAAAAAA???? E un miracol cand Rapid si Dinamo termina la egalitate meciuri in deplasare, iar toate celelalte sunt la inceput de drum!

Dementza a cuprins fotbalul romanesc!