FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Claudiu Raducanu, la Vaslui?

Kobiy20.07.2005 11:39

Conform unor surse din cadrul clubului FC Vaslui, fostul atacant al Stelei Bucuresti, Claudiu Raducanu, a semnat aseară un contract pe o perioadă de doi ani cu "galben-verzii", echipă finantată de omul de afaceri Adrian Porumboiu. Raducanu s-a transferat in iarna anului 2004 de la Steaua la RCD Espanyol Barcelona, echipa a doua a Cataluniei platind nu mai putind de 1.200.000 usd pentru atacantul roman. La Espanyol, Raducanu nu s-a putut impune, fiind mai mult rezervă (a marcat 3 goluri in 11 meciuri) asa că acestia l-au imprumutat la Arminia Bielefled. Aici a inceput cosmarul pentru "Blocnotes" care nu s-a putut adapta vigorilor din 1. Bundesliga, un mare handicap fiind că nu intelegea limba. Uwe Rapolder, antrenorul Arminiei, l-a folosit foarte rar pe Raducanu, doar in 5 partide, in care n-a inscris nici un gol.

Adi21.07.2005 12:58

Cind l-am vazut pe Claudiu la stiri cu tricoul lui FC Vaslui in mina am simtit ca Steaua chiar nu mai are bani si nu va mai transfera pe nimeni. Daca pina acum mai exista o picatura de speranta, acum chiar nu mai avem la ce spera. Daca Protasov spune ca avem nevoie de inca un atacant si un mijlocas, iar Steaua nu il aduce pe Claudiu, care e jucator liber, ultimul golgeter al Stelei, omul de gol caruia i-am simtit atit de mult lipsa in retur, atunci chiar nu am ce spune....... :cry:

doar_stelist21.07.2005 15:46

a semnat deja...cu vasluiul

Virgil21.07.2005 16:02

Eu ma intreb cum de nu s-o fi integrat Claudiu la Espanyol.In afara de faptul ca nu era jucator comunitar si ca nu cunostea limba,ce l-o mai fi impiedicat ?

De Arminia nu mai zic,pentru ca antrenorul,din cate scriau ziarele,nu-l prea simpatiza.

Probabil ca daca ar fi existat bani,s-ar fi intors la Steaua.Dar cum Steaua nu are si are Vasluiul,a ramas la Vaslui.

Pacat.Probabil ca e peste Iacob ca valoare.Sau era.Ramane de vazut.

onlySteaua21.07.2005 19:07

nu uita virgile ca si la Steaua s-a integrat destul de greu.noroc ca a avut rabdare piti cu el.

FreakaDaDisk22.07.2005 07:48

Eu zic ca,Claudiu s'ar fi integrat mult mai bine acum daca ar fi venit la Steaua pentru ca este ultima echipa la care a jucat si a facut'o foarte bine...Insa stau si ma gandesc asa...Daca si Radoi lupta din greu sa isi castige locul de titular fiindca Protasov a zis ca "Radoi daca vrea postul de titular trebuie sa munceasca din greu,daca nu,nu"(vorbim de Radoi cel mai iubit jucator din ultimii 5-6 ani la Steaua)daramite ce sa mai zic de Claudiu daca ar veni aici...cred ca prindea postul de titular doar la meciuri amicale :P !!!Oricum...sa ii mearga lui bine la Vaslui si poate printr'o minune se intoarce inapoi :D

rareeslh09.08.2005 05:32

normal era ca Steaua sa-l ia...merita, pentru cat de multe a facut pentru Steaua. Cum sa nu se integreze?! Ca se integreaza mai bine la Vaslui, nu? pentru el era cel mai bine la Steaua, numai ca noah....o sa se zgarie Jiji cand o sa vada ce bine joaca la Vaslui.....si nu o spun cu rautate. Victors Iacob este un jucator cu calitati, nu poti spune nu, numai ca nu se poate compara un varf care a jucat pe la echipa ca Otelul cu unul care a jucat in spania si germania(chiar daca doar rezerva)

iancu dragosh09.08.2005 17:09

oricat de mult il apreciez, nu cred ca Raducanu si-ar fi gasit loc la Steaua. sa nu uitam ca este genul de atacant pentru care joaca toata echipa si care este respoinsabil doar cu finalizarea. Momentan, Steaua nu aduce atat de usor mingea in fata portii pentru a-si permite un astfel de atacant. In plus de asta, nu stiu daca Oprita sau altcineva din echipa, ar mai fi fost dispus sa se puna in slujba lui Claudiu.

reddog14.08.2005 17:28

Se pare ca fosta voastra vedeta l-a cam scos pe Panduru din pepeni. De bine ce joaca, nu din alte motive... La golul primit de Vaslui cica ar fia vut o mare parte din vina ca nu a inchis imediat bresa formata. Cred ca la urmatoarea disputa Raducanu seva alege cu un ochi vanat (daca nu cu amandoi).