FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Newsletter

Azzido17.09.2008 11:24

Redau o discutie de pe messenger:

(01:55:00 PM) Cristi: auzi, ma gandeam cum sa facem sa mai crestem in trafic... daca am face un newsletter zilnic/saptamanal ? adica dam un spam la toti userii, le dam un link de pe site unde isi pot alege cum sa le fie trimis newsletter-ul si in functie de ce aleg ei, noi ii le trimitem mail cu ultimele articole adaugate pe site, ultimele meciuri adaugate pe tracker, eventual ultimele subiecte create pe forum, ultimele galerii foto.

(01:55:30 PM) george_aureliu_stan: da, se poate face

(01:57:55 PM) Cristi: pai dureaza mult sa implementezi ?

(01:58:33 PM) george_aureliu_stan: nu dureaza f mult, doar sa am timp

(01:58:54 PM) Cristi: pun task la IT ?

(01:59:02 PM) george_aureliu_stan: da

(01:59:07 PM) george_aureliu_stan: pune-mi mie

(01:59:12 PM) george_aureliu_stan: ca eu o sa fac

Ok, deci trimitem un spam initial la toti membrii forumului, le spunem de newsletter, ii trimitem pe o pagina de unde isi aleg ce vor sa primeasca pe mail, daca nu isi aleg ei sau nu acceseaza pagina, le trimitem din toate categoriile.

propun sa trimitem mailurile astfel incat sa ajunga luni dimineata si vineri dimineata (de avut in vedere ca sunt vreo 37 mii de mailuri, dureaza cam 12 ore sa le trimita pe toate)

deci trimitem la toti, chiar daca nu si-au dat acordul initial (nu e considerat spam pt ca avem mailul lor in baza noastra de date).

in newsletter punem si un link de dezabonare

mergand mai departe pe ideea asta am putea sa le oferim si optiunea de a primi mail doar daca articolele contin anumite taguri specificate de ei, de exemplu vrea sa primeasca mail doar cu articolele care au tagul "abuz".

te las pe tine sa alegi varianta potrivita.

spor !

George Stan23.09.2008 01:11

facut

facut si un la fel de rudimentar unsubscribe

vineri si duminica, dimineatza la 3

sa speram ca merge :)

Azzido24.06.2009 05:18

cum ramane cu newsletterul?

ultima oara stiu ca erau ceva probleme si nu se trimitea corect.

poate ne ajuta si Carmina...

Azzido18.09.2010 09:49

Cea mai buna solutie pt newsletter este http://www.aweber.com.

M-am inscris de test, ca sa vad ce si cum.

In prima luna costa 1$, apoi o sa ne coste ceva de genul asta:

501-2,500 useri $10

2,501-5,000 $30

5,001-10,000 $50

10,001-25,000 $130

25,001+ contact us

http://www.fcsteaua.ro/index/section/pages...newsletter.html

Asta ca sa va faceti o idee. Oricum, textele care se trimit la inscriere/confirmare nu sunt definitivate.

Astept pareri/sugestii

Lari18.09.2010 14:41

Ma gandesc ca intai tre' sa vedem cum stam cu banii, nu?

Un newsletter ar fi fantastic, din punctul meu de vedere!

Mihai19.09.2010 07:04

E super ideea!

Eu merg pe un newsletter saptamanal: dar nu cu stiri, ci cele mai bune editoriale. Plus Video, Galerii Foto, Subiecte Forum si Torrente.