FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ferencvárosi TC - HC Steaua București 6:4 (2:0, 4:3, 0:1)

fcsteaua.ro16.09.2008 23:40

Din pãcate, hocheiștii "militari" nu au mai reușit evoluțiile bune din primele douã meciuri și au suferit prima înfrângere din actualul sezon în fața mai slab cotatei Ferencvaros. Din informațiile pe care le-am primit, se pare cã Steaua a beneficiat și de un arbitraj "gãzdar" , raportul minutelor de penalizare fiind concludent: 56 pentru Steaua, doar 12 pentru unguri! Meciul a fost presãrat cu destule duritãți, jucãtorul canadian Severson terminând partida cu nasul și arcada spartã!

Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Evgeny Pisarenko, Cameron Severson (2) și Ciprian Þapu. Vã reamintim cã Steaua joacã la sfârșitul acestei sãptãmâni acasã, pe patinoarul Mihai Flamaropol, douã meciuri contra formațiilor NZ Stars și Miskolci JJSE.

Ovidiu

alpopa17.09.2008 00:38

Pai daca jucam....... HAI LA PATINOAR manca-v-as !

11217.09.2008 06:57

Poate ne spui si noua acea persoana , banuiesc oficiala , din cadrul echipei Steaua sau a uneia dintre cele 2 Federatii Nationale de specialitate , care spune ceva de arbitraj . Vreo 40 de minute sunt numai ale lui Tapu , Selea si Pisarenko ( fiecare cu cate una de 10 minute ) . Ce credibilitate sa mai aiba autorul acestui articol cand el comenteaza arbitrajul unui meci pe care nu cu siguranta nu l-a vazut ( chiar nu pot sa cred ca te-ai dus pana in Ungaria aseara ca sa vezi meciul asta ) . Singura chestie pe care o arata minutele de penalizare e duritatea excesiva a stelistilor , existenta si in primele 2 meciuri . Si inca ceva foarte important , mai mult de jumatate din minutele de pen au fost luate dupa ce deja era 6-2 pt FTC .

pukka17.09.2008 08:16

Asa s-au dat golurile:Trageti concluziile singuri ...cate goluri s-au primit cu om in minus...

10:48 1:0 Ferencvárosi TC gól: EQ

18:54 2:0 Ferencvárosi TC gól: +1

24:15 3:0 Ferencvárosi TC gól: +2

25:09 4:0 Ferencvárosi TC gól: +1

25:22 4:1 Steaua Bucuresti gól: EQ

29:12 5:1 Ferencvárosi TC gól: EQ

37:38 6:1 Ferencvárosi TC gól: +1

38:27 6:2 Steaua Bucuresti gól: EQ

39:48 6:3 Steaua Bucuresti gól: EQ

47:54 6:4 Steaua Bucuresti gól: EQ

sabin130717.09.2008 08:53
Poate ne spui si noua acea persoana , banuiesc oficiala , din cadrul echipei Steaua sau a uneia dintre cele 2 Federatii Nationale de specialitate , care spune ceva de arbitraj . Vreo 40 de minute sunt numai ale lui Tapu , Selea si Pisarenko ( fiecare cu cate una de 10 minute ) . Ce credibilitate sa mai aiba autorul acestui articol cand el comenteaza arbitrajul unui meci pe care nu cu siguranta nu l-a vazut ( chiar nu pot sa cred ca te-ai dus pana in Ungaria aseara ca sa vezi meciul asta ) . Singura chestie pe care o arata minutele de penalizare e duritatea excesiva a stelistilor , existenta si in primele 2 meciuri . Si inca ceva foarte important , mai mult de jumatate din minutele de pen au fost luate dupa ce deja era 6-2 pt FTC .

Mai omule, numai Steaua joaca dur? Ce-ti spune vasta ta experienta si pricepere in hockey?.. Hai sa luam meciul elimiare cu eliminare si sa vedem cate au fost corecte si cate nu, de s-au adunat atatea minute de inferioritate numerica. Am/avem toate motivele sa credem ca asa a si fost, arbitrii si-au facut de cap. Pana la proba contrarie, subiectiv cum sunt, cred ca a fost posibil sa fi facut arbitrii circ.

Tu cam ce credibilitate crezi ca ai? La statistica, numere, ne-ai castigat increderea si respectul, dar mai departe de astea cel putin mie nu. Sunt convins ca esti cel mai avizat sa ne prezinti niste fapte concrete, date, dar mai departe nu poate fi vorba ¨de singura chestie¨.

Mi-as permite sa-ti sugerez sa lasi aroganta asta deoparte, nu cred ca e ltocmai ocul potrivit pentru asa ceva.

Tupac Amaru17.09.2008 10:18

Nu-i nimic, vom creste!

Suntem pe drumul cel bun!

SSK17.09.2008 10:32

@112

Evident ca nu am fost sa vad meciul, de altfel am si spus ca ma bazez pe informatiile primite de la o terta persoana. Iar dintre noi doi, nu stiu de ce ai fi tu in mod obligatoriu persoana mai obiectiva.

Hok3y17.09.2008 11:22

vineri toata lume ala Flamaropol:):P

meciul de duminica..eu zic ca e mai usor ca cel de vineri

dax4717.09.2008 13:37

Atata vreme cat jucam in campionatul ungurilor, ce-ati vrea ? Sa avem parte de arbitraj corect ? Pai aici in Romania nu aveam parte de arbitraj corect cand jucam cu ungurii (cat de violent si urat joaca astia) , ce pretentii sa avem in ungaria ?

Asta e ! Asigurari la dinti, coaste, cap, set complet si curaj !

Hok3y17.09.2008 14:19
Atata vreme cat jucam in campionatul ungurilor, ce-ati vrea ? Sa avem parte de arbitraj corect ? Pai aici in Romania nu aveam parte de arbitraj corect cand jucam cu ungurii (cat de violent si urat joaca astia) , ce pretentii sa avem in ungaria ?

Asta e ! Asigurari la dinti, coaste, cap, set complet si curaj !

Ai dreptate ;) ...asa esti cu arbitrajul UNGURILORR!...."hoti"

CoRsSo17.09.2008 17:44

@112

esti ungur? nu bat niciun apropo, e doar o intrebare, nu o lua ca pe o jignire te rog ca nu asta am vrut sa zic...

parca era site-ul suporterilor stelisti...

ma rog s-a vazut clar ca atunci cand am fost egali pe gheata i-am dominat...

11217.09.2008 19:49

Ungur ? Nu , nu sunt . Dar nici stelist . Eu cand jucati voi cu cei din Ungaria mi-e indiferent rezultatul ( ca ati batut pe stars ma bucur ...era o contracandidata pt noi la titlu ) . Deci pot sa fiu obiectiv . Si mereu cand eu , de ex , nu vad macar 40 de min dintr-o partida nu ma pot pronunta asupra arbitrajului . Cum naiba daca n-am vazut , sa zic ceva . Totusi , sunt 3 pedepse de 10 min ...alea nu se iau asa usor . Si mai am un drept sa ma gandescla nervozitatea jucatorilor :: mereu cand scorul nu e in favoarea lor si au niste tribune adevarate , ajung la momente urate ( Nu o sa uit ani de zile faza cand cand Golovinov a dat cu atata ura cu manerul crosei in capul lui Kavulic la finala vazuta si pe voi pe vakar Lajos (de fapt nu stiu daca ajunserati deja la patinoar atunci sau erati ocupati cu dezbracarea ) .

Duminica e meci usor de tot ... Vineri cu siguranta va fi greu , Stars nu va mai digera o infrangere asa usor .

pugliesi18.09.2008 11:36

*112.....tu cu ce echipa tii?

stie cineva pretul biletelor pt meciurile de vineri si duminica? :)

Hok3y18.09.2008 13:13

Intrarea libera la ambele partide ;)

pugliesi18.09.2008 13:17

Intrarea libera la ambele partide ;)

multumesc pentru raspuns ..raman dator

Hok3y18.09.2008 14:52

vineri si duminika ---orele 18:30 ;)...

pukka18.09.2008 16:09

"Birou Presa CSA Steaua wrote:

Echipa de hochei pe gheata Steaua joaca in aceasta saptamana primele meciuri de la Bucuresti in cadrul Interligii Romano-Ungare la Hochei - Liga Mol.

Astfel, vineri 19 septembrie, incepand de la ora 18:30, este programata partida Steaua - NZ Stars, o partida deosebit de dificila cu o echipa pe care militarii au reusit sa o invinga saptamana trecuta in deplasare, la capatul unui final dramatic.

Duminica, 21 septembrie, tot pe teren propriu, incepand cu ora 15:00, Steaua va intalni echipa ungara Miskolci JJSE.

Suporterii stelisti si nu numai ii vor putea vedea la lucru pe gheata, intr-una din cele mai importante confruntari din Interliga, pe idolii lor Timaru, Geru & comp.

Tot vineri va debuta la Bucuresti, sub culorile Stelei, primul jucator de NHL din istoria hocheiului romanesc - canadianul Cam Severson.

Accesul publicului la patinoar se va face gratuit in conditiile legii, pe baza unor tichete-bratari rosii si albastre care vor fi distribuite la intrarea in patinoar.

Ambele partide vor fi transmise in direct de postul TV Sport Klub.

Biroul de presa "

makaan19.09.2008 10:20

112 nu e ungur ,e secui; si nu mai fi asa curios mei budos olah!:))