FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Bayern Munchen

fcsteaua.ro15.09.2008 20:09

FC Steaua anunta faptul ca incepand de marti, 16 septembrie, incepe vanzarea biletelor pentru partida FC Steaua Bucuresti - FC Bayern Munchen.

De asemenea, facem public faptul ca pana luni, 15 septembrie, au fost vandute 15.864 de pachete de bilete pentru meciurile Stelei din Grupa F a UEFA Champions League.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Marti, 16 septembrie - 10:00 - 19:00

Miercuri, 17 septembrie - 09:00 - 20:00

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Peluze 100 LEI

Tribuna II 200 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 400 LEI

Fotolii 500 LEI

SteauaFC.com

Tara2215.09.2008 20:55

~Iar va fi stadionul cam gol...cat or sa se mai vanda cam 3,4 miii!!! lasa sasi manance berbecali banii ca nu il duce mintea sa puna bilete mai accesibile si stadionul sa fie plin de suporteri stekei cei adevarati..iar vor veni numa cetateni spurcati~preturi mai accesibile-stadionul full-sprigin pentru echipa, banii tot aia ii incasa hapsanu ~PACAT !!!

Korado15.09.2008 21:18

Sper ca in Ghencea sa fie cat mai multi spectarori de fapt ce zici eu acolo trebuie sa fie 28.000 sa facem atmosfera !!!!

Hassan15.09.2008 22:33

Pachetele s-au cam terminat...lumea a vazut cum e faza cu UCL, ei cred ca nu prea merita sa dea atatia bani sa o vada pe Steaua batuta acasa....plus ca vremea din Bucuresti de zilele astea o sa-i descurajeze f.serios pe cei care mai doresc sa isi ia bilete individuale doar pt meciul asta (nu ma refer doar la frigul din ziua meciului, ci si la probabilul frig/baltoace/noroi si stat la coada care ii asteapta pe cei care nu au apucat pachet.

Este trist totusi ca in acest an, in care au fost bilete.ro, vreaubilet.ro si oricevreibilet.ro, pachete de bilete in ~10 orase de provincie SI facilitati de pret pentru abonati, o sa avem cam aceeasi asistenta golasa ca anul trecut, cu jumatate de stadion gol....Macar daca acea jumatate va CANTA si nu va sufla in goarne...ar fi perfect...eh...vise...

Verssace16.09.2008 01:30

jalnic

Hassan16.09.2008 07:12
jalnic

Trist dar adevarat....macar la meciurile UCL era frumos sa fie acea atmosfera de stadion plin...sunt sigur ca ii imbarbata pe baietii din teren in fata oricarui adversar...dar nu stiu ce s-a intamplat cu lumea, poate au fost biletele prea scumpe anul asta...

Am un bilet la Peluza 1 la pretul oficial.

Cine este interesat fie sa-mi lase un mesaj sau sa ma sune la 072*******.

Trist din nou....al catelea anunt de acest fel este, oare, pe acest site? Ca sa nu zic pe gsp sau altele...

lucvald-190216.09.2008 09:33

30 de euro (100 de lei) la peluza este un pret pe care-l gasim mai peste tot in Europa ! Tin minte ca acum 3 ani , la deplasarea pt meciul cu Parma , In Cupa UEFA , am mers cu o seara inainte la meciul Juve-Bayern si am dat pe bilet 30 de euroi , peluza , inelul 2 parca ....

Asadar , suporterul de rand n-o sa serveasca meciurile din UCL , el vrea preturi aliniate nivelului de trai din tara ...

Speranta ramane ca macar, noi cei care venim , sa cantam si sa ne sustinem echipa !

STARforce16.09.2008 09:41

Eu mi-am luat pachet dar cred ca la bani lu jijiniho se putea si mai ieftin dar traim in Romania si asta ne manaca toti banii...

Heart_For_Steaua16.09.2008 11:23

Eu mi-am luat pachet la peluza 1 unde sunt abonat... Sper ca macar peluzele sa fie pline si sa cantam tot meciul sa ne sustinem echipa pe tot parcursul meciului...

rezistenta_ultras16.09.2008 16:01

sincer nu ma asteptam sa se intample ca anul trecut...sa ramana atatea locuri neocupate...pacat

multi au inca acea gandire batraneasca..."de ce sa dau domne atatia bani pe un bilet si sa stau in frig/ploaie cand cu banii astia pot sa vad meciul intr-un restaurant bun dotat cu plasma/proiector,la caldura,iar de banii pe care i-as da pe bilet mancam si bem toata seara si ne raman si bani de taxi...".

oricum vad ca toti care au sperat sa faca un profit din specula incearca cu disperare sa scape de biletele in plus pe ultima suta de metri,multi incercand sa le vanda chiar sub pretul oficial...mass-uri pe yahoo,anunturi pe odc,vad ca mai nou si pe forumuri...pacat

STARforce16.09.2008 16:04

tatii old habits die hard, singurul lucru pe care putem sa il facem este sa fim uniti dar si acesta lucru ramane doar un ideal de neatins.