FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Toja ameninta pe Bayern (GSP)!

fcsteaua.ro15.09.2008 16:18

Sud-americanul de 23 de ani nu se teme de faima adversarului de miercuri și spune cã își propune sã marcheze în poarta bavarezilor.

"Sper sã înscriu sau sã dau pasã de gol. Sã evoluez mai bine, dacã voi avea posibilitatea sã joc, desigur. Este plãcut sã evoluezi pentru suporterii care mã plac. Bayern are foarte mulți jucãtori buni: Podolski, Ribery, Toni, Klose, de asemenea. Klose este un jucãtor important, dar vom avea grijã la toatã echipa și nu ne vom lua mãsuri de precauție doar cu un jucãtor. Bayern este o formație puternicã", a spus Juan Carlos Toja la Special.

ReeBooK_Nr115.09.2008 16:53

Sa te auda Dumnezeu Toja ...... si sa te ajute sa dai doua nu numa 1 ..... meci greu dar nu imposibil ;) .... e deschis oricarui rezultat acest meci ...... eu zic 2-1

Verssace15.09.2008 17:33

Bãiatul ãsta chiar stie fotbal , nu stiu cum sa vã zic .

p r o n o s t i c : 2-1 :steag_cruce_invers:

Verssace15.09.2008 18:32

Gica Popescu: " Steaua e favorita in meciul cu bayern de acasa "

declaratia asta e buna de moral :)

Fan FC Steaua19.09.2008 22:36

Hahahaha... altul nu se gasea sa ameninte? Tojã asta repede... mie nu imi place deloc acest jucator... s-a vazut ce fotbal stie... doar un dribling..in rest numai faze stricate, mingi pierdute, incetinirea jocului...etc...

Verssace22.09.2008 20:13

a amenintat-o pana n-a mai putut .. deja ma enerveaza baiatu asta freaca menta pe teren impreuna cu Arthuro

saphyrre30.09.2008 17:32

Lasa ca si romanii nostri ii "ameninta" pe Bayern:

Lovin "o sa ne aparam pana la moarte, nu o sa va dau mingea nici voua da' nici la ai mei"

Nicolita "o sa fug pe teren pana va ametesc de cap"

Ciobanoidul "batem cu 'nspe -zero " --" asa, sa le fac si eu o aroganta, ca altceva nu prea am ce le face"

Lacatus "sa nu ne facem de rusine"... de parca rusinea vine numai daca pierzi la scor, nu daca tragi de timp si te aperi din minutul 10

In concluzie, imi place declaratia lui Toja; ce oare avem de pierdut?...