FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Cristea e un afemeiat" spune fosta prietena a lui

alex ripper19.07.2005 10:37

In Prosport-ul de azi se gaseste un interviu cu fosta prietena a lui Cristea prin care aceasta spune ca s-a despartit de el ca umbla prin Bamboo beat si inconjurat de femei. Cristea spune ca toate sunt minciuni ca aceasta care lucreaza la OTV l-ar fi sunat si a plans la telefon ca daca nu se duce Cristea la Dan Diaconescu in Direct o da afara seful.

Cam asta ar fi rezumatul pe scurt al interviului.

Bisquit19.07.2005 10:48

Chiar trebuie sa ne intereseze toate porcariile!!

Pe mine unul Cristea m-a cam scarbit, a inceput sa-si ia figuri in cap..si nu prea vad de ce!! In retur nu prea a aratat nimic!! Plus ca are o atitudine asa de......La sfarsitul meciului cu Poli, eram la iesirea din stadion, tocmai iesea el cu Banel, cu masina lui Cristea, Laguna aia..m-am indreptat eu spre masina sa-i felicit sa...stiti si voi, eram fericiti... Cristea asa cu un aer superioritate asa i-mi face semn si se face ca opreste, apoi o taie repede de parca cine stie ce aurolac d-ala eram....parca vroiam sa-i cer bani.....

Eu nu zic numai de mine, ca nu sunt cine stie cine..dar eram mai multi, toti fericiti, si el mai ca nu ne-a scuipat!! ....

Adi19.07.2005 10:51

Cristea beat si :lol: afemeiat????? :lol: :lol: :lol: :lol: Asta e poanta zilei. Cristea cu fata lui de "elev eminent"???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alex ripper19.07.2005 10:54

porcarie sau nu e despre un jucator al Stelei,avand in vedere la ce lot avem fiecare om e important...chiar si Cristea.

Padrese19.07.2005 11:13

Cred ca stim cine o sa fie seful in vestiar daca pleaca Radoi ,nu? :lol:

Nu prea cred ce zice aia, de fapt nu ma intereaza ce zice, cat despre Cristea i-am observat comportamentul cand venea prin Nike si va zic eu ca i s-au urcat vedetismele la cap, poate ii va reveni mintea la cap cand se va mai maturiza putin altfel nu-i vad cariera prea bine.

Totusi e un pusti venit singur in Bucuresti si aici sunt multe tentantii care daca nu esti atent iti pot lua mintile.

onlySteaua19.07.2005 12:28

ca sa te comporti ca o "mare vedeta" ar cam trebui si sa ai de ce.pustiul asta(exceptand meciul cu valencia) chiar nu a facut nimic.el se crede supervedeta doar pentru ca a zis ciobanul ca valoreaza 20.000.000 $$ 8O

20.000.000 :lol: :lol: :lol:

acuma eu nu stiu daca povestea asta din prosport este adevarata si sincer cat timp nu afecteaza cu ceva imaginea Stelei nu ma prea intereseaza.din partea mea sa polenizeze tot bucurestiul. :lol:

Virgil19.07.2005 14:18

Nici o fosta prietena nu te vorbeste de bine.

Pe Cristea il inteleg.La varsta lui cand hormonii dau navala si el se afla in lungi cantonamente,orice fata pe care pune ochii i se pare cea mai frumoasa fata din lume.

Cinstit vorbind,mie Crsitea mi s-a parut un baiat istet si de bun simt.

Parerea mea e sa nu ne lasam influentati de parerea unei fete abandonate.

savicevici02.08.2005 16:32
Nici o fosta prietena nu te vorbeste de bine.

Pe Cristea il inteleg.La varsta lui cand hormonii dau navala si el se afla in lungi cantonamente,orice fata pe care pune ochii i se pare cea mai frumoasa fata din lume.

Cinstit vorbind,mie Crsitea mi s-a parut un baiat istet si de bun simt.

Parerea mea e sa nu ne lasam influentati de parerea unei fete abandonate.

Ai perfecta dreptate.

Din pacate ziarele scriu nu numai despre Gigi

ci si despre echipa si jucatori numai minciuni.

Va invit sa boicotam,gsp,pro sport, evenimentul si antena1.

SteauaToronto02.08.2005 18:06

La presa din Romania poti sa te astepti la orice!